Terra Sacrae Agency este mândră să prezinte proiectul realizat pentru cafeaoffice.ro – un magazin online la cheie, conceput special pentru a satisface cerințele specifice ale acestui brand de cafea.

Designul personalizat al site-ului a fost creat de la zero de echipa noastră de experți, în colaborare strânsă cu clientul. Am ținut cont de identitatea de brand a Cafea Office, pentru a dezvolta o estetică unică și atractivă, care să se alinieze cu valorile și mesajul brandului. În plus, funcționalitățile site-ului au fost personalizate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale afacerii și ale utilizatorilor săi.

Unul dintre obiectivele principale ale acestui proiect a fost optimizarea SEO. Știm că vizibilitatea online este vitală în lumea e-commerce de astăzi. De aceea, am implementat cele mai bune practici SEO în toate etapele dezvoltării site-ului, de la structura site-ului până la meta-descrieri și utilizarea cuvintelor cheie, pentru a asigura că site-ul beneficiază de cea mai bună poziționare posibilă în rezultatele motoarelor de căutare.


În plus, am pus un accent deosebit pe crearea unei experiențe de utilizator care să favorizeze conversiile. Asta înseamnă că am proiectat fiecare element al site-ului cu scopul de a ghida utilizatorii către finalizarea unei achiziții. De la navigarea ușoară și intuitivă, la procesul simplu de checkout, totul este gândit pentru a facilita parcursul cumpărătorului și pentru a încuraja conversiile.

Tip site: Magazin online

Un magazin online este un website sau o platformă digitală prin intermediul căruia vânzătorii pot comercializa produse sau servicii către cumpărători de pe Internet. Acest tip de magazin poate vinde o varietate de produse, de la articole tangibile, cum ar fi haine, electronice sau alimente, până la produse digitale sau servicii, cum ar fi software, muzică sau abonamente.


Magazinele online oferă o serie de avantaje atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Pentru cumpărători, acestea oferă comoditatea de a face cumpărături de acasă sau de oriunde altundeva, în orice moment al zilei sau al nopții. De asemenea, cumpărătorii pot compara cu ușurință produse și prețuri, citi recenzii ale altor clienți și pot avea acces la o gamă mult mai largă de produse decât ar avea într-un magazin fizic.

Platforma realizare site: WordPress

WordPress este un sistem de gestionare a continutului (Content Management System – CMS) deschis si gratuit, care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze site-uri web intr-un mod usor si eficient. Este cunoscut pentru flexibilitatea sa, oferind numeroase teme si plugin-uri care extind functionalitatea site-ului. WordPress este utilizat pe scara larga pentru a dezvolta o varietate de site-uri, de la bloguri personale si site-uri de prezentare, la magazine online si platforme de stiri.

Creare Magazine Online Cafeaoffice.ro

La Terra Sacrae Agency, misiunea noastră este de a construi site-uri web de excepție, care să îmbine un design atrăgător, optimizare SEO și o experiență ușor de navigat pentru utilizatori. Având o echipă de experți dedicată, ne concentrăm pe realizarea site-urilor de prezentare și site-urilor pe platforma WordPress, adaptate la specificul fiecărei afaceri.

Știm că fiecare afacere are nevoi și obiective diferite, astfel că tratăm fiecare proiect ca pe o reflectare fidelă a valorilor și scopurilor acesteia. De-a lungul timpului, am perfecționat un proces de creare a site-urilor web care pune pe primul plan experiența utilizatorului. Structurăm paginile într-un mod logic și eficient, facilitând accesul rapid la informațiile relevante.

Integrăm optimizarea SEO în mod organic în fiecare site pe care îl construim, pentru a îmbunătăți vizibilitatea și a atrage un trafic organic crescut. Pentru clienții care doresc crearea unui site pe platforma WordPress, Terra Sacrae Agency oferă servicii personalizate, asigurându-se că platforma este setată și securizată corespunzător, compatibilă cu toate dispozitivele și browserele web.

Echipa noastră de specialiști se angajează să păstreze un standard înalt de calitate și să colaboreze strâns cu fiecare client pentru a atinge rezultatele dorite. Înțelegem că succesul afacerii dvs. este strâns legat de prezența online și de percepția utilizatorilor și a motoarelor de căutare asupra site-ului dvs.

Raport GtMetrix

GTmetrix este un instrument online gratuit care masoara performanta unui site web. Acesta analizeaza site-ul si identifica factorii care il incetinesc, oferindu-va informatii despre cum sa optimizati site-ul pentru o viteza mai rapida

Raportul GTmetrix cuprinde o serie de metrici si scoruri cheie:

  • PageSpeed Score si YSlow Score: Acestea sunt doua seturi de metrici care evalueaza performanta paginii. PageSpeed Score se bazeaza pe setul de reguli al Google PageSpeed Insights, in timp ce YSlow Score se bazeaza pe setul de reguli YSlow.
  • Timpii de incarcare a paginii: GTmetrix masoara cat timp ia incarcarea completa a paginii. Acesta include timpul de incarcare completa, timpul pana la primul byte, timpul pana la inceperea incarcarii si timpul pana la interactivitatea completa.
  • Dimensiunea totala a paginii: Acesta este numarul total de kilobyti care trebuie descarcati pentru a incarca complet pagina.
  • Numarul total de solicitari: Acesta este numarul total de solicitari HTTP pe care browserul trebuie sa le faca pentru a incarca pagina.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

Ai nevoie de un magazin online la cheie. De ce sa alegi Terra Sacrae Agency pentru acest proiect?

Alegerea Terra Sacrae Agency pentru realizarea unui magazin online la cheie aduce cu sine numeroase avantaje, iar acestea se bazează pe trei componente esențiale: expertiza, personalizare și suport pe termen lung.

Expertiza:

Echipa noastră de profesioniști are o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea de magazine online. Înțelegem complexitatea și provocările tehnice ale construirii unei platforme de e-commerce funcționale și user-friendly, și ne folosim de expertiza noastră pentru a vă asigura că magazinul dvs. online va fi construit corect de la început.

Personalizare:

Nu există două afaceri identice, astfel încât fiecare magazin online pe care îl construim este adaptat nevoilor și obiectivelor specifice ale afacerii dvs. Aceasta include totul, de la designul site-ului și funcționalitățile sale, până la integrarea de soluții pentru gestionarea inventarului, procesarea plăților și livrarea produselor.

Suport pe termen lung:

Realizarea magazinului online este doar începutul. După lansare, ne dedicăm să oferim suport și asistență pentru a ne asigura că magazinul dvs. online funcționează fără probleme și continuă să evolueze în funcție de nevoile afacerii dvs. Acest lucru include optimizare SEO, îmbunătățirea continuă a performanței site-ului și asigurarea unei experiențe de cumpărare plăcută pentru clienții dvs.

Eficacitate:

Ne mândrim cu abordarea noastră orientată spre rezultate. Înțelegem că magazinul dvs. online trebuie să fie mai mult decât estetic – trebuie să fie eficient și să genereze vânzări. Din acest motiv, punem un accent deosebit pe construirea unui magazin online care nu doar să arate bine, dar să convertească vizitatorii în clienți.

Costuri magazin online?

Costul unui magazin online poate varia semnificativ în funcție de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea designului, numărul de produse, funcționalitățile specifice, integrările terților și cerințele de optimizare SEO.

La Terra Sacrae Agency, costurile pentru realizarea unui magazin online încep de la 1000 de euro. Cu toate acestea, acest preț poate crește în funcție de complexitatea proiectului. De exemplu, dacă aveți nevoie de funcții avansate, un număr mare de pagini sau de produse, sau integrări complexe cu alte sisteme, costul final poate ajunge la câteva mii de euro.

Este important de menționat că, în cadrul Terra Sacrae Agency, fiecare proiect de magazin online include optimizarea SEO și o atenție specială acordată experienței utilizatorilor. Noi considerăm aceste elemente esențiale pentru succesul oricărui magazin online și, prin urmare, nu realizăm proiecte fără acestea.

Pentru o estimare mai exactă a costurilor, vă recomandăm să ne contactați direct pentru a discuta despre cerințele și obiectivele dvs. specifice. Ne angajăm să oferim un preț competitiv și transparent, fără costuri ascunse, și să vă oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru investiția dvs. în e-commerce.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar site-uri de prezentare. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea