Creare site de prezentare

Noi, Terra Sacrae Agency, suntem o agenție specializată în design web, concentrându-ne pe crearea de site de prezentare atractive și funcționale pentru clienții noștri. Cu o echipă de experți în design, dezvoltare web și marketing, oferim soluții personalizate pentru afaceri de toate dimensiunile și industriile

Creare site de prezentare 2

UN SITE CARE NU GENEREAZA EMOTII, NU VINDE

Site de prezentare personalizat

In era digitala de astazi, un site de prezentare de calitate este esential pentru succesul oricarei afaceri. A avea un site bine construit, usor de navigat si optimizat pentru motoarele de cautare poate face diferenta in atragerea de noi clienti si generarea de venituri. Aici, la Terra Sacrae Agency, ne mandrim cu abilitatea noastra de a oferi solutii personalizate pentru creare site de prezentare, care sa corespunda nevoilor specifice ale fiecarui client

Doriti un aspect unic pentru noul dvs. site web?

Am format un grup de profesionisti care colaboreaza intr-o sinergie armonioasa, alcatuit din designeri talentati si copywriteri cu expertiza in jurnalism si publicitate. Scopul nostru este sa cream site-uri de prezentare menite sa implice si sa ofere o experienta placuta utilizatorilor care interactioneaza cu brandul dvs. in mediul digital.

Elaboram design-ul site-ului dvs. concentrându-ne pe cele mai recente principii de interactiune si experienta a utilizatorilor

Aducem o abordare inovatoare in prezentare, diferita de ceea ce exista pe piata romaneasca. Punem accent pe furnizarea de informatii structurate, precum si pe aspectul vizual si navigabilitatea facila a site-ului.

Creare site web

Venim cu o forma noua de prezentare diferita de ceea ce se face pe piata romaneasca, o forma in care punem accentul atat pe informatie, mai exact structurarea cat si pe imagine si usurinta in navigare.
Consultare initiala

Consultare initiala

Intelegem ca fiecare afacere este unica, asadar incepem prin a discuta cu dumneavoastra (online sau fizic). despre obiectivele, nevoile specifice si partricularitatile acesteia. Aceasta ne permite sa elaboram o strategie personalizata pentru crearea unui site de prezentare, care sa transpuna imaginea corecta a companiei dumneavoastra in mediul online

Cercetare si planificare

Cercetare si planificare

Dupa consultarea initiala, echipa noastra va efectua o cercetare aprofundata a industriei si a concurentei pentru a identifica cele mai bune practici si oportunitati de optimizare SEO. Aceasta cercetare va fi realizata prin intermediul unor instrumente specializate si prin analiza atenta a site-urilor concurentilor pentru a intelege strategiile de marketing si SEO pe care le utilizeaza.

Design si dezvoltare

Design si dezvoltare

Designerii nostri vor crea machetele si prototipurile site-ului de prezentare, tinand cont de feedbackul dvs. si de cele mai recente tendinte in design web. In paralel, dezvoltatorii nostri vor incepe sa construiasca site-ul, asigurandu-se ca acesta este responsiv, rapid si usor de utilizat. Cream si punem impreuna elemente de design, copywriting si programare concepute pe baza de User Experience si User Interaction, dar si pe functionalitate si estetica.

Ofera clientilor tai cea mai buna experienta

Cand vorbim de dezvoltarea afacerii tale in mediul online discutam in special de profitabilitate – mai exact, modul in care afacerea ta gestioneaza clientii si modul in care ea aduce banii. In functie de aceste elemente, gandim o strategie de pozitionare pe piata online. In cadrul acestei strategii, ca parte a ei, cercetam si concurenta directa si cea din online si tipul de public caruia ne adresam.

Altfel spus, reputatia unei companii este pusa in evidenta de elementele de design, continutul website-ului si mesajele acestuia. Pentru a gasi solutiile trebuie sa stim care sunt problemele.

Identitate grafica unica

Identitate și design grafic al brand-ului tău, 100% original și bine structurat

Dezvoltarea identității grafice a brandului tău este esențială pentru a te diferenția într-o lume competitivă. Noi oferim servicii excepționale de design și identitate grafică, creând concepte originale, perfect structurate pentru a reflecta unicitatea și viziunea afacerii tale. În fiecare proiect, ne angajăm să livrăm rezultate care depășesc așteptările, asigurându-ne că identitatea ta grafică vorbește clar și convingător despre esența brandului tău

Responsive

Site Web de prezentare cu design UX, responsive pentru orice tip de device

Experimentați un nivel superior de web design cu site-ul nostru de prezentare, meticulos conceput pentru a asigura o experiență de utilizator impecabilă. Indiferent de dispozitiv, fie că este vorba de un smartphone, tabletă sau computer, site-ul nostru se adaptează perfect, oferind o navigare fluidă și intuitivă

Optimizat SEO

Optimizarea SEO on-page este extrem de importanta pentru indexarea website-ului tau in marile motoare de cautare (Google, Yahoo, Bing, etc.)

Optimizarea SEO on-page este esențială pentru succesul oricărui website. Prin expertiza noastră, asigurăm că site-ul tău este perfect adaptat pentru a fi indexat de marile motoare de căutare precum Google, Yahoo și Bing. Viziunea noastră strategică și abordarea detaliată asigură că afacerea ta va străluci în lumea digitală, atrăgând trafic relevant și crescând vizibilitatea online. Alege să fii pe primul loc în rezultatele de căutare!

Tehnologie HTML5

Toate proiectele noastre folosesc ultima versiune a standardului ce reprezinta nucleul internetului - HTML5, CSS3

Tehnologia HTML5 este esențială în toate proiectele noastre, asigurând un standard de ultimă oră în design web. HTML5, împreună cu CSS3, reprezintă nucleul dezvoltării web, permițându-ne să creăm site-uri responsive, interactive și vizual atrăgătoare. Alegându-ne, beneficiați de expertiza noastră avansată în HTML5

TERRA SACRAE AGENCY

De ce sa colaborezi cu noi pentru realizarea unui site?

Experienta si expertiza:

Avand o echipa de profesionisti cu experienta in design, dezvoltare web si marketing, Terra Sacrae Agency are cunostintele necesare pentru a va crea un site de prezentare care sa va ajute sa va atingeti obiectivele.

Abordare personalizata

Ne concentram pe intelegerea nevoilor si obiectivelor afacerii dvs. si cream o strategie personalizata care sa va aduca rezultatele dorite. Acest lucru va asigura ca site-ul de prezentare va fi adaptat publicului-tinta si va reflecta identitatea brandului dvs.

Optimizare SEO integrata

Terra Sacrae Agency acorda o importanta deosebita optimizarii SEO in cadrul procesului de creare a unui site de prezentare, pentru a va asigura ca site-ul dvs. va atrage un trafic organic semnificativ si va genera rezultate pe termen lung.

Suport si comunicare eficienta

Ne angajam sa mentinem o comunicare deschisa si transparenta cu clientii nostri pe tot parcursul procesului de Creare a unui Site de Prezentare. Suntem disponibili pentru a raspunde la intrebari, a oferi sfaturi si a asigura ca site-ul dvs. indeplineste toate asteptarile.

TERRA SACRAE AGENCY

Intrebari si raspunsuri (FAQ) legate de realizare site prezentare

Pret creare site?

Prețul pentru un site de prezentare poate fi un subiect complex, iar costurile pot varia semnificativ în funcție de nevoile și cerințele specifice ale afacerii dumneavoastră. În general, costul pentru un site de prezentare poate fi influențat de mai mulți factori, precum complexitatea designului, numărul de pagini, funcționalitățile și caracteristicile speciale dorite, nivelul de optimizare SEO și multe altele.

Prețul de pornire pentru un site de prezentare la Terra Sacrae Agency este de aproximativ 700 de euro

Va invitam la o discutie cu noi, pentru a afla mai multe despre costurile și opțiunile disponibile. In urma discutiei va oferim o evaluare detaliată a costurilor și o soluție personalizată care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

In cat timp este gata un site de prezentare pentru firma mea?

Timpul necesar pentru a finaliza un site de prezentare depinde de mai multi factori, precum complexitatea designului, numarul de pagini, functionalitatile si caracteristicile speciale dorite, nivelul de optimizare SEO si multe altele. In general, crearea unui site de prezentare poate dura intre cateva saptamani si cateva luni.

La Terra Sacrae Agency, ne straduim sa finalizam proiectele intr-un timp cat mai scurt posibil, fara a compromite calitatea sau functionalitatea site-ului. Pentru a asigura un proces eficient si o comunicare transparenta, vom discuta cu dumneavoastra despre termenii de livrare si vom stabili un program care sa se potriveasca nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.

In timpul procesului de dezvoltare a site-ului, vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca designul si functionalitatile sunt conforme cu cerintele si obiectivele dumneavoastra. In plus, vom efectua teste si revizuiri pentru a ne asigura ca site-ul este complet functional si ca respecta cele mai bune practici in materie de design si dezvoltare web.

Este important sa aveti in vedere ca timpul necesar pentru finalizarea unui site de prezentare poate fi influentat si de colaborarea dintre echipa de la Terra Sacrae Agency si dumneavoastra. Pentru a asigura un proces cat mai eficient si pentru a evita intarzierile, va recomandam sa va implicati activ in procesul de dezvoltare a site-ului si sa fiti disponibil pentru a raspunde la intrebari si a oferi feedback pe masura ce proiectul avanseaza.

In concluzie, timpul necesar pentru crearea unui site de prezentare poate varia, in functie de nevoile si cerintele specifice ale afacerii dumneavoastra. La Terra Sacrae Agency, ne angajam sa finalizam proiectele cat mai rapid posibil, fara a compromite calitatea sau functionalitatea site-ului, iar acest lucru poate fi discutat cu specialistii nostri pentru a gasi solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.

In functie de complexitate, un site poate fi realizat intr-o perioada de minim 15 zile.

Realizati si continut pentru site de prezentare?

Da, la Terra Sacrae Agency putem realiza si continutul pentru site-ul dvs. de prezentare. Avand o echipa de specialisti in marketing si copywriting, putem oferi servicii de scriere si editare pentru a crea continut de calitate pentru site-ul dvs.

De obicei, continutul de pe un site de prezentare include descrierea produselor si serviciilor oferite de companie, informatii despre companie si echipa, precum si detalii de contact. In plus, puteti opta pentru continut suplimentar, cum ar fi blog-uri, ghiduri sau alte materiale educationale. Cand realizam continutul pentru site-ul dvs., ne concentrăm pe crearea unui continut relevant, atractiv si cu impact, care sa atraga si sa pastreze atentia vizitatorilor si sa le transmita mesajul si valorile companiei dvs. Pentru a crea un continut de calitate, vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a intelege obiectivele si valorile companiei dvs., publicul tinta si mesajul pe care doriti sa-l transmiteti. De asemenea, vom efectua cercetari si analize pentru a intelege mai bine piata si concurenta.

Ne concentram nu numai pe crearea unui continut de calitate, ci si pe optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare (SEO). Acest lucru inseamna ca vom identifica cele mai importante cuvinte cheie si le vom integra in mod strategic in continutul creat, pentru a asigura ca site-ul dvs. de prezentare va fi clasat cat mai bine in rezultatele motoarelor de cautare.

Optimizarea SEO este un proces complex si continuu, care necesita o atentie speciala si actualizari periodice. Prin urmare, vom efectua cercetari si analize in prealabil pentru a identifica cuvintele cheie relevante si pentru a stabili o strategie de optimizare a continutului. De asemenea, vom monitoriza si analiza performanta site-ului dvs. in termeni de trafic organic, pozitionare in motoarele de cautare si altele, pentru a identifica oportunitati suplimentare de imbunatatire.

In general, continutul optimizat pentru motoarele de cautare poate ajuta la cresterea traficului organic catre site-ul dvs. si la imbunatatirea pozitiei in rezultatele cautarii, ceea ce poate creste vizibilitatea si notorietatea brandului dvs. De asemenea, o optimizare SEO eficienta poate ajuta la cresterea conversiilor si la imbunatatirea ROI-ului (return on investment) in ceea ce priveste investitia in site-ul dvs. de prezentare.

In concluzie, la Terra Sacrae Agency, putem crea un continut de calitate si optimizat SEO pentru site-ul dvs. de prezentare, care sa indeplineasca nevoile si obiectivele companiei dvs. Va invitam sa luati legatura cu specialistii nostri pentru a afla mai multe despre serviciile noastre si cum va putem ajuta sa va dezvoltati afacerea online.

Realizare unui site web - detalii tehnice

La Terra Sacrae Agency oferim servicii complete de programare web, folosind HTML, CSS, JavaScript și PHP, pentru a crea site-uri web personalizate și moderne. Ne concentrăm pe design unic și modern, astfel încât site-ul dvs. să fie atractiv și profesional. De asemenea, oferim panou de administrare avansat și statistici detaliate prin Google Analytics, pentru a putea urmări și analiza performanța site-ului dvs.


Pentru a asigura o experiență de utilizare optimă, ne asigurăm că site-ul dvs. este optimizat pentru mobil și tabletă și că este compatibil cu GDPR, respectând astfel prelucrarea datelor. De asemenea, oferim integrarea Google Maps și crearea paginilor de social media, astfel încât să puteți fi prezent și vizibil pe diverse platforme online.


În ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare, ne asigurăm că site-ul dvs. este optimizat SEO onpage, cu garantarea de rezultate. Oferim integrarea Google Search Console și optimizarea site-ului pentru viteza și performanță, conform celor mai bune practici.


Pentru securitatea site-ului dvs., includem un certificat SSL și oferim suport tehnic asigurat și mentenanță inclusă, cu posibilitate de prelungire. Ne asigurăm că site-ul dvs. este indexat de motoarele de căutare și că este pregătit pentru marketing și promovare online.


La Terra Sacrae Agency, oferim servicii de realizare site web de prezentare complete, personalizate pentru fiecare proiect în parte. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniul web design-ului, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții și oferte personalizate, pentru a satisface nevoile și obiectivele companiei dvs.

Site de prezentare wordpress sau si alte platforme?

Terra Sacrae Agency este o agentie specializata in dezvoltarea de solutii web inovatoare si personalizate, care se dedica crearii de site-uri de prezentare pe WordPress si alte platforme populare. Cu o echipa de experti talentati in design, dezvoltare web si marketing digital, ne mandrim cu abilitatea de a transforma ideile clientilor nostri in experiente online de impact.

La Terra Sacrae Agency, intelegem importanta unui site de prezentare bine proiectat, care sa reflecte identitatea brandului si sa ofere o experienta placuta pentru vizitatori. Prin combinarea tehnologiilor moderne cu practicile de design estetic si functional, cream solutii adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.

Colaborand cu diverse industrii si sectoare, ne adaptam constant abordarea si tehnologiile folosite pentru a raspunde cerintelor in continua schimbare ale pietei. Fie ca optati pentru WordPress, Wix, Shopify sau o alta platforma, echipa noastra va va ghida si sustine in fiecare etapa a procesului, de la planificarea initiala pana la lansarea si promovarea site-ului dvs.

Alegeti Terra Sacrae Agency pentru un site de prezentare de succes, care sa va reprezinte in mod eficient afacerea si sa genereze rezultate concrete in mediul online.

De ce am nevoie de un site de prezentare?

Un site de prezentare este o componenta esentiala pentru orice afacere sau organizatie in lumea digitala de astazi. Iata cateva motive importante pentru care sa va creati un site de prezentare:

  1. Credibilitate si profesionalism: Un site de prezentare bine realizat poate creste credibilitatea si profesionalismul afacerii dvs. in ochii clientilor si partenerilor potentiali, demonstrand ca va luati activitatea in serios.
  2. Vizibilitate si prezenta online: Un site de prezentare va permite sa va marcati afacerea in mediul online, ajutandu-va sa va extindeti prezenta si sa atrageti mai multi clienti potentiali.
  3. Informare si comunicare: Site-ul de prezentare ofera un loc centralizat unde clientii pot afla informatii detaliate despre produsele sau serviciile pe care le oferiti, precum si despre misiunea si valorile afacerii dvs.
  4. Accesibilitate 24/7: Un site de prezentare este accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, oferind clientilor si vizitatorilor posibilitatea de a se informa despre afacerea dvs. in orice moment.
  5. Imbunatatirea serviciului pentru clienti: Un site de prezentare poate include functionalitati precum formulare de contact, sectiuni FAQ si chat online, ajutandu-va sa va imbunatatiti serviciul pentru clienti si sa raspundeti rapid la intrebari sau solicitari.
  6. Costuri reduse de marketing si publicitate: Un site de prezentare reprezinta o platforma eficienta si rentabila pentru promovarea afacerii dvs., oferind oportunitati de marketing digital precum SEO, marketing prin continut si campanii pe retelele de socializare.
  7. Posibilitatea de a va extinde afacerea: Un site de prezentare poate fi un punct de plecare pentru dezvoltarea afacerii dvs. in mediul online, oferind posibilitatea de a adauga ulterior functionalitati precum comert electronic, rezervari sau gestionarea evenimentelor.

Crearea unui site de prezentare este o investitie in succesul afacerii dvs., sporind vizibilitatea, atragerea de noi clienti si generarea de oportunitati de crestere pe termen lung.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro