La Terra Sacrae Agency, suntem mândri să fi realizat proiectul de creare a site-ului web girosil.ro. Echipa noastră de experți a lucrat îndeaproape cu clientul pentru a înțelege nevoile și obiectivele companiei și a dezvoltat un site web personalizat și funcțional, care se aliniază perfect cu identitatea vizuală și valorile brandului Girosil.

Site-ul web girosil.ro este o platformă interactivă și intuitivă, care oferă vizitatorilor informații detaliate despre produsele și serviciile oferite de Girosil. Design-ul atrăgător și optimizat pentru o experiență de navigare plăcută asigură că vizitatorii pot găsi rapid informațiile de care au nevoie și pot interacționa cu site-ul fără dificultăți.

Pentru a spori vizibilitatea și accesibilitatea site-ului, am implementat și optimizat funcționalități SEO, astfel încât girosil.ro să fie bine poziționat în rezultatele motoarelor de căutare și să atragă trafic organic de calitate. De asemenea, am integrat metode de contact și formularul de solicitare pentru a facilita interacțiunea cu potențialii clienți.

Echipa noastră de profesioniști în dezvoltare web s-a asigurat că site-ul girosil.ro este responsive, adică se adaptează automat la diferite dispozitive și ecrane, asigurând o experiență de navigare optimă pe desktop, tabletă și telefon mobil. Acest aspect este esențial în era digitală în care utilizatorii accesează din ce în ce mai mult internetul de pe dispozitive mobile.

Suntem mândri să fi contribuit la crearea unui site web de calitate pentru Girosil, care nu doar prezintă produsele și serviciile lor, ci și consolidează imaginea și poziția lor pe piață. Cu abordarea noastră orientată spre calitate, inovație și satisfacția clienților, suntem alegerea potrivită pentru dezvoltarea unui site web de succes pentru afacerea ta.

Tip site: Site de prezentare

Un site de prezentare este un tip de site web creat cu scopul de a prezenta o companie, un produs, un serviciu sau o idee. Acesta ofera informatii detaliate despre ceea ce este prezentat, inclusiv caracteristici, beneficii, imagini si date de contact. Este adesea prima interfața intre o afacere si clientii sai potentiali in mediul online.

Platforma realizare site: WordPress

WordPress este un sistem de gestionare a continutului (Content Management System - CMS) deschis si gratuit, care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze site-uri web intr-un mod usor si eficient. Este cunoscut pentru flexibilitatea sa, oferind numeroase teme si plugin-uri care extind functionalitatea site-ului. WordPress este utilizat pe scara larga pentru a dezvolta o varietate de site-uri, de la bloguri personale si site-uri de prezentare, la magazine online si platforme de stiri.

ResponsiveDevicesMockupsPack 12

Cu Terra Sacrae Agency, alegi o echipă de experți dedicată care oferă servicii de creare site, creare site de prezentare și realizare site web la cele mai înalte standarde. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a combina optimizarea SEO, design-ul atractiv și o experiență de navigare prietenoasă pentru utilizatori.

Oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor fiecărei afaceri. Indiferent că optezi pentru un site de prezentare sau pentru un site WordPress, ne asigurăm că proiectul tău este o reflectare clară a valorilor și obiectivelor companiei tale.

Procesul nostru de creare site și realizare site web se bazează pe experiență și profesionalism, garantând o experiență optimă pentru utilizatori. Ne concentrăm pe structurarea paginilor într-un mod logic și eficient, asigurându-ne că vizitatorii pot găsi rapid informațiile de care au nevoie. Integrăm în mod natural optimizarea SEO în site-urile pe care le dezvoltăm, astfel încât să creștem vizibilitatea și să atragem trafic organic.

Dacă alegi să dezvolți un site pe platforma WordPress, oferim servicii personalizate pentru a configura și securiza platforma în mod corect. Astfel, vei avea o administrare facilă a conținutului și compatibilitate cu dispozitivele mobile și alte browsere web.

Echipa noastră de profesioniști își asumă angajamentul de a menține cel mai înalt nivel de calitate și de a lucra îndeaproape cu fiecare client pentru a atinge rezultatele dorite. Înțelegem că succesul afacerii tale depinde de prezența online și de modul în care site-ul tău este perceput de utilizatori și motoarele de căutare

Raport GtMetrix

GTmetrix este un instrument online gratuit care masoara performanta unui site web. Acesta analizeaza site-ul si identifica factorii care il incetinesc, oferindu-va informatii despre cum sa optimizati site-ul pentru o viteza mai rapida

Raportul GTmetrix cuprinde o serie de metrici si scoruri cheie:

  • PageSpeed Score si YSlow Score: Acestea sunt doua seturi de metrici care evalueaza performanta paginii. PageSpeed Score se bazeaza pe setul de reguli al Google PageSpeed Insights, in timp ce YSlow Score se bazeaza pe setul de reguli YSlow.
  • Timpii de incarcare a paginii: GTmetrix masoara cat timp ia incarcarea completa a paginii. Acesta include timpul de incarcare completa, timpul pana la primul byte, timpul pana la inceperea incarcarii si timpul pana la interactivitatea completa.
  • Dimensiunea totala a paginii: Acesta este numarul total de kilobyti care trebuie descarcati pentru a incarca complet pagina.
  • Numarul total de solicitari: Acesta este numarul total de solicitari HTTP pe care browserul trebuie sa le faca pentru a incarca pagina.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency?

Alegerea de a lucra cu Terra Sacrae Agency vine cu o serie de beneficii. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ne alegeti:

Experienta si Expertiza

Echipa noastra este compusa din profesionisti cu experienta in diverse domenii ale dezvoltarii web. Avem specialisti in design grafic, dezvoltare back-end si front-end, precum si experti in optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). Aceasta diversitate ne permite sa abordam proiectele din toate unghiurile si sa asiguram ca fiecare element al site-ului dvs. este optimizat pentru succes.

Servicii personalizate

Intelegem ca niciun business nu este la fel. Fiecare afacere are nevoi si obiective unice, iar strategia digitala ar trebui sa reflecte acest lucru. Lucram indeaproape cu fiecare client pentru a intelege nevoile lor specifice si apoi personalizam serviciile noastre pentru a se potrivi perfect cu acestea. Indiferent daca aveti nevoie de un site de prezentare simplu sau de un magazin online complex, putem crea o solutie care sa corespunda cerintelor dvs.

Serviciu Complet

La Terra Sacrae Agency, va oferim un serviciu complet. Nu este nevoie sa lucrati cu mai multe agentii sau freelanceri pentru a obtine ceea ce aveti nevoie. De la proiectarea si dezvoltarea site-ului, pana la optimizarea SEO si intretinerea ulterioara, ne ocupam de tot.

Optimizare Continua

Marketingul digital nu este o solutie "seteaza si uita". Este nevoie de o monitorizare si optimizare continua pentru a asigura ca eforturile dvs. raman eficiente si relevante. Cu Terra Sacrae Agency, veti avea parteneri care se angajeaza sa monitorizeze performanta campaniilor si sa faca ajustarile necesare pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate posibile.

Suport Excelent

Ne angajam sa oferim un serviciu de suport de exceptie. Suntem disponibili pentru orice intrebari sau probleme pe care le aveti, si ne straduim sa raspundem prompt si eficient. Ne dorim sa aveti incredere ca puteti conta pe noi nu doar in timpul dezvoltarii site-ului, dar si dupa lansarea acestuia.

Rezultate Masurabile

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a livra rezultate care pot fi masurate. Nu este vorba doar de a avea un site care arata bine - vrem sa va asiguram ca site-ul dvs. atrage vizitatori, ii transforma in clienti si ajuta afacerea dvs. sa creasca. Folosim instrumente analitice avansate pentru a urmari performanta site-ului si pentru a face ajustari pe baza datelor obtinute.

Strategii de Marketing Eficiente

Un site web impresionant este doar o parte a ecuatiei. Pentru a atrage vizitatori si a transforma acesti vizitatori in clienti, aveti nevoie de o strategie de marketing digitala solida. La Terra Sacrae Agency, avem specialisti in marketing care va pot ajuta sa elaborati si sa implementati strategii eficiente, care sa imbunatateasca vizibilitatea online, sa creasca traficul si sa promoveze conversiile.

Marketing Centrat pe Date

Folosim datele pentru a informa si a conduce toate deciziile noastre de marketing. Acest lucru ne permite sa intelegem mai bine comportamentul utilizatorilor si sa ne adaptam strategiile in consecinta. Prin urmarirea si analiza performantei, putem optimiza in mod continuu eforturile de marketing pentru a maximiza ROI-ul.

Integrare cu Social Media

In lumea digitala de azi, prezenta pe social media este esentiala. Va putem ajuta sa va extindeti prezenta online dincolo de site-ul dvs. web, creand si gestionand profile pe retelele sociale relevante pentru publicul dvs. tinta. De asemenea, putem integra site-ul dvs. cu platformele de social media pentru a facilita partajarea si a creste angajamentul.

Creare site web ieftin?

Ieftin in comparatie cu ce?

La Terra Sacrae Agency, înțelegem că mulți clienți își doresc soluții de creare site web la un preț accesibil. Cu toate acestea, credem că valoarea unui site web bine construit și optimizat SEO depășește cu mult o soluție "ieftină" sau de "cost redus". Pentru noi, un site de prezentare este mult mai mult decât o simplă prezență online - este o reflectare a brandului dumneavoastră, un instrument de marketing puternic și adesea primul punct de contact pentru clienții potențiali.

Atunci când ne asigurăm că fiecare proiect este o reflectare clară a valorilor și obiectivelor companiei dumneavoastră, nu ne concentram exclusiv pe a oferi servicii de "creare site prezentare ieftin". Ne străduim să oferim soluții de calitate, care să ofere un ROI (Return on Investment) semnificativ pentru afacerea dumneavoastră. Cu expertiza noastră în design web, optimizare SEO și strategie digitală, obiectivul nostru este de a construi site-uri care nu numai că arată bine, dar și performează bine, atrăgând și convertind vizitatorii în clienți.

În timp ce suntem conștienți de restricțiile bugetare ale clienților noștri, ne concentrăm pe a oferi soluții valoroase și durabile. Alegerea unui partener de încredere, care să pună accent pe calitate și performanță, poate aduce beneficii semnificative pe termen lung. Investiția într-un site web bine construit și optimizat SEO poate duce la creșterea vizibilității, generarea de lead-uri și conversii mai mari pentru afacerea dumneavoastră.

Cu Terra Sacrae Agency, veți beneficia de experiența noastră în design web, optimizare SEO și strategie digitală pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră nu doar arată bine, ci și performează bine. Vom lucra împreună pentru a crea o soluție personalizată și adaptată nevoilor dumneavoastră specifice, în timp ce obținem un ROI semnificativ pentru afacerea dumneavoastră.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar site-uri de prezentare. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea