Link Building

Scopul Link Building-ului este de a crea o retea de website-uri, blog-uri si platforme publice de stiri care sa directioneze trafic catre website-ul tau si sa iti ofere o expunere mai mare pentru diverse categorii de public. Prin interactiunea cu aceste surse, compania ta poate creste autoritatea si credibilitatea website-ului tau in ochii motoarelor de cautare, ceea ce duce la o crestere a pozitionarii in rezultatele de cautare.

Link Building

Hai sa te facem cunoscut!

Terra Sacrae Agency - SEO Linkbuilding

Piata online este in continua evolutie si, odata cu aceasta evolutie, concurenta este din ce in ce mai puternica in ceea ce priveste promovarea. Indiferent de cat de optimizat este website-ul tau, este dificil sa ajungi pe prima pagina a motorului de cautare fara o strategie de SEO off page, cum ar fi construirea unei structuri de link-uri de inalta calitate.

In trecut, linkurile erau singurul criteriu folosit de Google pentru a stabili punctajul de calitate al unei pagini. Cu toate acestea, in prezent, exista sute de criterii care contribuie la punctajul de calitate al unei pagini. Cu toate acestea, linkurile sunt in continuare un factor foarte important in cresterea organica a unui website si este dificil sa ajungi pe prima pagina fara un profil de link-uri de calitate. Din acest motiv, strategia noastră se concentrează pe crearea de link-uri de înaltă calitate, targetate și relevante pentru domeniul tău, maximizând astfel vizibilitatea și autoritatea site-ului tău în ochii motoarelor de căutare. Lucrăm cu atenție și dedicare pentru a asigura o creștere sustenabilă și organică, adaptându-ne la cele mai noi tendințe și algoritmi de căutare.

Strategia noastră include analiza profundă a profilului de link-uri actual, identificarea oportunităților de îmbunătățire și implementarea unor metode etice de obținere a link-urilor. Acest proces meticulos asigură nu numai o îmbunătățire a clasamentului în motoarele de căutare, dar și o creștere a traficului relevant și a ratei de conversie. De asemenea, punem un accent deosebit pe crearea de conținut valoros și atrăgător care să faciliteze obținerea naturală de link-uri, consolidând astfel prezența online a brandului tău. Prin această abordare holistică, ne asigurăm că website-ul tău nu numai că atinge, dar și menține o poziție de top în rezultatele căutărilor, oferindu-ți astfel un avantaj competitiv pe termen lung.

Strategii de link building

Crearea de continut de calitate

care sa atraga link-uri naturale de la alte website-uri si surse relevante din domeniul tau de activitate. Continutul trebuie sa fie interesant si valoros pentru cititorii si sa ofere informatii utile si relevante pentru piata si audienta tinta.

Realizarea de campanii de PR

care sa implice comunicarea cu jurnalisti, bloggeri si alte surse de stiri din industria ta. Prin crearea si distribuirea unui comunicat de presa bine structurat, informativ si relevant pentru piata ta, poti sa atragi atentia si sa generezi link-uri de la surse relevante si cu autoritate.

Participarea la discutii si forumuri

relevante pentru domeniul tau de activitate si postarea de comentarii utile, informative si relevante. In acest fel, poti construi o comunitate si poti atrage atentia utilizatorilor si altor surse relevante din domeniul tau.

Schimbul de link-uri cu alte website-uri

si surse relevante din industria ta. Aceasta poate fi o strategie eficienta de Link Building, dar trebuie realizata cu precautie, pentru a evita practicile neetice si link-urile artificiale care pot afecta pozitionarea website-ului tau in motoarele de cautare.

Linkbuilding ce inseamna si ce facem?

Link Building reprezinta procesul de construire a unui profil de link-uri de calitate care sa directioneze trafic catre website-ul tau si sa creasca autoritatea si credibilitatea acestuia in ochii motoarelor de cautare. Linkurile sunt considerate de catre motoarele de cautare, cum ar fi Google, ca fiind un factor important in determinarea calitatii si relevantei unei pagini web. Un profil de link-uri puternic poate ajuta la cresterea pozitiei website-ului tau in rezultatele de cautare si la atragerea de trafic catre site-ul tau.

Cercetare si planificare

Cercetare si analiza

Cercetarea si analiza sunt doua etape importante in procesul de Link Building, care te pot ajuta sa identifici sursele relevante si sa creezi un profil de link-uri puternic si de calitate.

In cadrul etapei de cercetare identificam sursele relevante din industria ta si studiem piata pentru a intelege nevoile si interesele publicului tau tinta. In cadrul etapei de analiza, evaluam sursele identificate si determinam care sunt cele mai relevante si de calitate pentru profilul tau de link-uri. Poti utiliza diferite metrici si criterii pentru a evalua sursele, cum ar fi autoritatea de domeniu, relevanta, traficul, continutul, istoricul de link-uri sau profilul de social media.

Definirea strategiei de branding

Strategie de link-uri

Pornind de la analiza si documentarea realizata, vom stabili o strategie de LinkBuilding, impreuna cu un calendar de postare corespunzator. In urma analizei competitorilor, vom avea o intelegere clara a nivelului de autoritate pe care il au website-urile pe care acestia au postat link-uri, si vom putea dezvolta o strategie prin care sa ii depasim. De exemplu, daca acestia au postat pe un site cu autoritate 7, noi vom opta pentru postarea pe un site cu o autoritate mai mare, pentru a le depasi.

Crearea identitatii vizuale

Realizare campanie

Implementarea unei campanii de Link Building implica mai multe etape importante, printre care si crearea de continut de calitate care sa atraga link-uri naturale. Odata ce am identificat cuvintele cheie relevante pentru afacerea noastra, putem trece la implementarea campaniei. In cadrul Departamentului de Copywriting, echipa noastra va primi planificarea si structura de cuvinte cheie, pentru a putea incepe sa scrie articolele relevante. Este important ca articolele sa fie bine structurate, informativ si sa ofere o valoare reala pentru cititorii nostri.

LinkBuilding - Articole si comunicate de presa in cele mai importante publicatii online si offline

strategii de link building

Articole si comunicate de presa - Strategie de link building

În lumea digitală de astăzi, unde competiția pentru atenția online este intensă, o strategie solidă de link building este crucială pentru a asigura vizibilitatea și credibilitatea brandului tău pe Google. Una dintre cele mai eficiente metode de a construi această strategie este publicarea de articole și comunicate de presă în site-uri puternice și respectate. La Terra Sacrae Agency, ne concentrăm pe diseminarea conținutului în platforme de încredere și de înaltă calitate pentru a maximiza impactul SEO al clienților noștri.

Google, liderul indiscutabil al motoarelor de căutare, valorizează conținutul de calitate și link-urile provenite de pe site-uri cu autoritate înaltă. Prin publicarea de articole și comunicate de presă pe aceste site-uri, nu doar că îmbunătățim vizibilitatea brandului în căutări, dar și construim o rețea de backlinks de calitate. Aceste link-uri nu doar că sporesc autoritatea site-ului tău în ochii Google, dar te ajută și să te poziționezi ca un lider de gândire în industria ta.

Colaborarea cu Principalele Agenții, Ziare și Reviste din România

Pentru a asigura cea mai bună expunere și impact SEO, colaborăm cu unele dintre cele mai influente agenții de știri, ziare și reviste din România. Parteneriatele noastre includ, dar nu se limitează la:

  • Agenția de Presă Agerpres: Cunoscută pentru acoperirea sa extensivă și pentru profesionalismul jurnalistic, Agerpres oferă o platformă de neegalat pentru diseminarea comunicatelor de presă.
  • Ziarul Financiar: Un lider în știrile economice și de afaceri, Ziarul Financiar este esențial pentru articolele care vizează comunitatea de afaceri din România.
  • Revista Biz: Cu o acoperire concentrată pe inovație, marketing și strategii de afaceri, Revista Biz este o alegere excelentă pentru articole care vizează liderii de afaceri și antreprenorii.
  • HotNews.ro: Unul dintre cele mai populare site-uri de știri online, HotNews.ro oferă o platformă excelentă pentru articolele și comunicatele de presă care vizează un public larg.
  • Mediafax: Cu o prezență puternică atât în print, cât și online, Mediafax este recunoscută pentru acoperirea rapidă și extinsă a știrilor actuale.

Personalizarea Strategiei de Link Building

Înțelegem că fiecare client are nevoi unice, așa că strategiile noastre de link building sunt personalizate pentru a se potrivi cu obiectivele specifice ale fiecărui brand. Fie că este vorba de articole tehnice, comunicate de presă corporative sau povești captivante, ne asigurăm că fiecare piesă de conținut este optimizată pentru SEO și plasată în platforma cea mai potrivită pentru a atinge publicul țintă.

Monitorizarea și Evaluarea Impactului

O parte esențială a strategiei noastre de link building este monitorizarea și evaluarea impactului fiecărui articol și comunicat de presă. Utilizăm instrumente avansate de analiză SEO pentru a urmări performanța conținutului, permițându-ne să ajustăm și să îmbunătățim continuu strategiile pentru a maximiza rezultatele.

În concluzie, prin colaborarea cu Terra Sacrae Agency pentru strategia ta de link building, beneficiezi de acces la un portofoliu diversificat de platforme media de înaltă calitate, o personalizare profundă a conținutului și o monitorizare atentă a impactului SEO. Această abordare holistică și bine gândită te va ajuta să-ți consolidezi prezența online și să îți construiești o reputație solidă în mediul digital.

Articole si comunicate de presa - Strategie de link building

Articolele sunt un instrument important în cadrul campaniei noastre de Link Building, fiind bine documentate, cu conținut relevant și captivant pentru cititor. Acestea descriu produsele sau serviciile din portofoliul companiei și sunt redactate de un scriitor specializat în text publicitar și jurnalism, cu un limbaj optimizat SEO. Prin trimiterea unui link către pagina de produs din website-ul companiei, traficul din link direcționează clienții direct către pagina de interes, pentru a-i converti în cumpărători. Aceste articole apar în prima pagină Google ca informații relevante la căutarea după numele brand-ului, numele website-ului sau a cuvintelor cheie proprii domeniului de activitate.

În plus, articolele transferă autoritate către website-ul companiei, contribuind la creșterea autorității acesteia în sistemele de poziționare Google. Creșterea autorității paginii de web permite devansarea competiției directe cu pagini întregi de rezultate.

Este important de reținut că aceste articole sunt originale, unice, optimizate SEO și sunt realizate de scriitori specializați. Ele rămân postate pentru o perioadă nelimitată, transferând permanent autoritate către website-ul tău.

Suntem parteneri direcți cu publicații media din variate domenii de activitate, atât publicații de nișă, cât și generaliste. Obținem parteneriate media cu publicații locale în funcție de zona geografică a clientului pe care îl reprezentăm și negociem tarife de publicare în mod avantajos. Această abordare ne permite să atingem publicul țintă specific fiecărui client în mod eficient, maximizând impactul fiecărui articol publicat. În acest fel, ne asigurăm că mesajul tău ajunge la audiența corectă, sprijinind în același timp strategia de SEO a website-ului tău. De asemenea, urmărim permanent performanța articolelor și ajustăm strategia pentru a obține cele mai bune rezultate, asigurându-ne că investiția ta în publicitate este maximizată.

Strategii Link Building - recuperare link uri

Daca ai mai desfasurat o campanie similara sau exista mentiuni despre afacerea ta in mediul online, este posibil sa intalnesti link-uri vechi care fac trimitere spre pagini 404, adica catre pagini care nu mai exista deoarece au fost modificate sau sterse.

In timp, un website acumuleaza link-uri in mod natural din retelele sociale, forumuri, bloguri si alte site-uri. Daca aceste pagini dispar din structura website-ului tau, link-urile fac trimitere spre o pagina care nu mai exista sau care a fost redenumita, generand eroarea 404.

Pentru a rezolva aceasta problema, este important sa redirectionezi corect link-urile respective catre pagina actuala a produsului sau serviciului tau. Acest lucru va permite acestor website-uri sa inceapa din nou sa transfere autoritate catre website-ul tau, ceea ce poate contribui la cresterea autoritatii si vizibilitatii acestuia in motoarele de cautare.

In acelasi timp, trebuie sa fim atenti si la link-urile de tip spam, care pot proveni din vechile campanii de link exchange sau alte strategii neetice de Link Building. Acestea trebuie eliminate pentru a evita penalizarile din partea motoarelor de cautare si pentru a mentine un profil de link-uri sanatos si natural pentru website-ul tau.

De ce sa colaborezi cu noi ?

Experienta si expertiza:

Avand o vasta experienta in domeniul Link Building, am dezvoltat abilitatile necesare pentru a crea si implementa strategii eficiente de Link Building pentru afacerile clientilor nostri. Echipa noastra de specialisti este formata din experti in domeniul SEO, specialisti in content marketing, copywriting si PR, care au o intelegere profunda a modului in care functioneaza motoarele de cautare si a nevoilor publicului tinta.

Abordare personalizata

La baza oricarei campanii de Link Building de succes se afla o abordare personalizata, adaptata nevoilor si obiectivelor fiecarui client in parte. La fel cum fiecare afacere este unica, si strategia de Link Building trebuie sa fie adaptata si personalizata pentru a reflecta aceasta unicitate.

Astfel, in cadrul companiei noastre, acordam o mare importanta dezvoltarii de strategii personalizate de Link Building, care sa ia in considerare obiectivele si nevoile specifice ale fiecarui client. De la identificarea cuvintelor cheie relevante si a competitorilor din industrie, la dezvoltarea de continut unic si relevant si identificarea platformelor media potrivite pentru promovarea website-ului clientului, abordarea noastra este adaptata pentru a raspunde nevoilor si obiectivelor fiecarui client.

Evaluare rezultate

Evaluarea rezultatelor este un aspect crucial al oricarei campanii de Link Building. La compania noastra, monitorizam si analizam in mod regulat performanta campaniei de Link Building a fiecarui client pentru a ne asigura ca strategia noastra este eficienta si pentru a identifica oportunitati de imbunatatire.

In cadrul procesului de evaluare a rezultatelor, analizam o serie de metrici si indicatori, inclusiv numarul de link-uri obtinute, autoritatea domeniului, traficul pe site-ul clientului si pozitionarea acestuia in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie relevante.

Pe baza acestor date, ajustam si optimizam strategia noastra de Link Building pentru a maximiza performanta si rezultatele campaniei de Link Building pentru clientul nostru.

De asemenea, suntem transparenti si oferim clientilor nostri rapoarte regulate si detaliate despre performanta campaniei lor de Link Building, astfel incat sa poata urmari progresul si sa inteleaga impactul acesteia asupra afacerii lor.

Suport si comunicare eficienta

Suntem constienti de importanta suportului si a comunicarii eficiente in cadrul procesului de Link Building. De aceea, oferim un suport complet si o comunicare transparenta si deschisa cu clientii nostri. Pentru a ne asigura ca clientii nostri sunt intotdeauna la curent cu stadiul campaniei lor de Link Building, le oferim rapoarte regulate si detaliate despre performanta campaniei lor, astfel incat sa poata urmari progresul si sa inteleaga impactul acesteia asupra afacerii lor.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro