Terra Sacrae Agency se mândrește cu lansarea soluției inovatoare abtehnic.ro – un hibrid între un magazin online și o platformă de e-commerce cu sistem de cerere și ofertă. Creată pentru a îndeplini o gamă largă de nevoi, această platformă funcționează nu numai ca un punct de vânzare digital, ci și ca o punte între cererea și oferta de produse și servicii.

Cu o prezență duală, în limba română și engleză, platforma a fost dezvoltată pe site-uri diferite pentru a asigura o indexare eficientă în ambele limbi, permițând astfel o acoperire mai largă a pieței și optimizarea interacțiunii cu clienții de diferite naționalități.

Unul dintre punctele forte ale abtehnic.ro este gama extinsă de produse și servicii pe care le oferă. Aceasta include furnizarea de echipamente și instalații frigorifice de înaltă calitate, adaptate pentru diverse cerințe și aplicații. Această diversitate de produse, împreună cu angajamentul pentru un serviciu de excepție, plasează abtehnic.ro în fruntea furnizorilor de soluții de refrigerare.

Platforma abtehnic.ro este optimizată pentru SEO, oferind o vizibilitate maximă în motoarele de căutare. În plus, structura de navigare intuitivă face ca experiența de cumpărare să fie fluidă și plăcută, indiferent de complexitatea cerințelor de echipamente și servicii.

Astfel, Terra Sacrae Agency a reușit să creeze un echilibru perfect între tehnologie, funcționalitate și experiență utilizator, transformând abtehnic.ro într-un magazin online de succes și o platformă de e-commerce eficientă.

Tip site: Magazin online

Magazinul online este o platforma digitala care permite clientilor sa achizitioneze produse si servicii direct de pe internet. Prin intermediul magazinului online, clientii pot vizualiza si compara produse, adauga articole in cosul de cumparaturi, finaliza tranzactia si primi livrarea produselor la domiciliu sau la adresa specificata. Aceasta forma de comert electronic ofera comoditate si accesibilitate, permitand clientilor sa faca achizitii in orice moment si de oriunde, folosind un dispozitiv conectat la internet. Magazinul online poate acoperi o gama variata de categorii de produse, inclusiv imbracaminte, electronice, alimente, mobila si multe altele. Prin intermediul functionalitatilor si serviciilor oferite in cadrul magazinului online, cum ar fi optiuni de filtrare, recenzii ale produselor, servicii de livrare si asistenta clienti, se asigura o experienta de cumparare convenabila si placuta pentru utilizatori.

Magazin Online La Cheie Abtehnic.ro

Platforma magazin online: WordPress

Platforma WordPress este o solutie populara si eficienta pentru crearea unui magazin online. Cu ajutorul WordPress si a plugin-urilor specializate, puteti transforma un site WordPress intr-un magazin online complet functional.

WordPress ofera o gama larga de teme si plugin-uri care sunt concepute special pentru gestionarea magazinelor online. Exista plugin-uri precum WooCommerce, cel mai popular si puternic plugin de e-commerce pentru WordPress, care ofera functionalitati avansate pentru administrarea produselor, gestionarea inventarului, procesarea platilor si livrarea comenzilor.

Cu WordPress, puteti personaliza aspectul si designul magazinului online in functie de brandul dvs. si de preferintele vizuale. Exista numeroase teme si sabloane disponibile, iar puteti sa le personalizati in mod flexibil pentru a va potrivi cerintelor si stilului dvs. unic.

Platforma WordPress este recunoscuta pentru usurinta in utilizare, ceea ce face ca administrarea si actualizarea magazinului online sa fie accesibila chiar si pentru utilizatorii fara experienta tehnica avansata. De asemenea, beneficiati de comunitatea vasta a utilizatorilor WordPress, care ofera suport, tutoriale si resurse pentru a va ajuta in gestionarea magazinului online.

La Terra Sacrae Agency oferim servicii complete de realizare a magazinelor online la cheie. Avem o echipă experimentată și specializată în dezvoltarea și implementarea magazinelor online, care poate crea și personaliza platforme de e-commerce în conformitate cu nevoile și obiectivele afacerii dumneavoastră.

Începând de la concepția și designul site-ului, până la integrarea funcționalităților cheie, precum gestionarea produselor, procesarea plăților, sistemul de coș de cumpărături, administrarea inventarului și livrarea comenzilor, ne asigurăm că magazinul dumneavoastră online este complet funcțional și ușor de utilizat.

Pe lângă construirea structurii și funcționalităților, ne concentrăm și pe aspectul vizual al magazinului online, creând un design atrăgător și personalizat, care să se alinieze identității vizuale a brandului dumneavoastră.

De asemenea, vă oferim suport și asistență pe parcursul întregului proces, de la planificare și dezvoltare, până la lansare și întreținere ulterioară. Ne asigurăm că magazinul online este optimizat pentru căutare (SEO-friendly) și că oferă o experiență de cumpărare plăcută și intuitivă pentru clienți.

Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră, suntem gata să vă ajutăm să vă transformați ideile într-un magazin online funcțional și de succes.

Raport GtMetrix

Raportul GTmetrix este un instrument online utilizat pentru a măsura și evalua performanța unui site web. Acesta furnizează informații detaliate despre timpul de încărcare al paginii, dimensiunea paginii, numărul de solicitări și alte metrice relevante pentru performanța site-ului.

Prin utilizarea GTmetrix, puteți obține o imagine clară asupra modului în care site-ul dvs. se încarcă și funcționează, identificând posibile probleme și puncte de optimizare. Raportul GTmetrix include scoruri de performanță precum PageSpeed Score și YSlow Score, care evaluează diferite aspecte ale performanței site-ului.

De asemenea, raportul GTmetrix oferă o analiză detaliată a fiecărei pagini, evidențiind punctele forte și punctele slabe în ceea ce privește performanța. Acest lucru vă permite să identificați factorii care pot încetini încărcarea paginii și să luați măsuri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

În esență, raportul GTmetrix vă oferă informații valoroase pentru optimizarea site-ului dvs., ajutându-vă să îmbunătățiți performanța și să oferiți o experiență mai bună utilizatorilor. Este un instrument util în procesul de dezvoltare și optimizare a site-ului web.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency?

Alegerea de a lucra cu Terra Sacrae Agency vine cu o serie de beneficii. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ne alegeti:

Experiență solidă

La Terra Sacrae Agency, am strâns o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul e-commerce. Experții noștri au cunoștințele tehnice și perspectivele strategice necesare pentru a dezvolta soluții de e-commerce eficiente, inovative și adaptate nevoilor dvs. de afaceri. Ne-am dovedit capacitatea de a ne ocupa cu succes de proiecte de diferite dimensiuni și complexități, iar această experiență vastă ne permite să înțelegem nevoile unice ale fiecărui client și să livrăm soluții de cea mai înaltă calitate.

Abordare completă:

Agenția noastră oferă o gamă largă de servicii de e-commerce, de la design și dezvoltare la optimizare și suport. Suntem capabili să gestionăm toate aspectele procesului de dezvoltare a unui magazin online, astfel încât să nu fie nevoie să colaborați cu multiple entități. Oferim soluții complete care asigură funcționalitatea, fiabilitatea și ușurința de utilizare a site-ului dvs.

Design orientat spre utilizator

Prioritizăm crearea unui design care să reflecte identitatea brandului dvs. și care să ofere o experiență de navigare plăcută utilizatorilor. Echipa noastră de design lucrează în strânsă colaborare cu dvs. pentru a crea un design care să se potrivească cu viziunea și valorile brandului dvs., oferind în același timp o experiență de navigare intuitivă și eficientă utilizatorilor.

Optimizare SEO de top:

În lumea digitală de astăzi, vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Specialiștii noștri în SEO lucrează pentru a asigura că site-ul dvs. este optimizat corect pentru motoarele de căutare, maximizând astfel vizibilitatea site-ului dvs. și atrăgând un trafic mai mare de vizitatori și potențiali clienți.

Suport continuu:

Credem în stabilirea de relații pe termen lung cu clienții noștri. Prin urmare, nu doar dezvoltăm site-ul dvs., ci oferim și asistență și suport pe parcursul întregului proces, de la planificare și dezvoltare, până la lansare și întreținere ulterioară. Ne angajăm să fim alături de dvs., ajutându-vă să depășiți orice provocări și să vă asigurați că magazinul dvs. online funcționează optim.

Flexibilitate și adaptabilitate:

La Terra Sacrae Agency, înțelegem că fiecare afacere este unică. Indiferent de mărimea sau domeniul dvs. de activitate, suntem pregătiți să lucrăm împreună cu dvs. pentru a transforma viziunea dvs. într-un magazin online de succes. Ne adaptăm la schimbările rapide ale mediului digital pentru a vă oferi cele mai actualizate și eficiente soluții de e-commerce.

Costuri magazin online

La Terra Sacrae Agency, prețul pentru crearea unui magazin online începe de la 1.000 de euro și poate varia în funcție de complexitatea proiectului. Înțelegem că fiecare afacere are nevoi specifice, astfel că prețul final al unui magazin online este determinat de o serie de factori, cum ar fi numărul de pagini, funcționalitățile personalizate, integrările de sistem și complexitatea designului.

Cu toate acestea, indiferent de complexitatea magazinului online, fiecare proiect pe care îl realizăm include întotdeauna două componente esențiale: optimizarea SEO și o experiență a utilizatorilor bine gândită.

Optimizarea SEO nu este un serviciu suplimentar, ci este inclusă în pachetul de bază pentru toate proiectele noastre de e-commerce. Considerăm că un site bine optimizat pentru motoarele de căutare este o necesitate absolută în lumea digitală de astăzi, iar expertiza noastră în SEO vă va asigura că magazinul dvs. online este găsit de clienții potențiali.

De asemenea, punem un accent deosebit pe experiența utilizatorilor. Conștientizăm că un design atrăgător și funcționalități intuitive sunt esențiale pentru reușita oricărui magazin online. De aceea, echipa noastră de designeri și dezvoltatori lucrează îndeaproape pentru a crea o interfață ușor de navigat, care să încurajeze vizitatorii să rămână pe site și să devină clienți.

Astfel, la Terra Sacrae Agency, investiția dvs. într-un magazin online înseamnă mai mult decât doar construirea unui site. Înseamnă crearea unei platforme de vânzare online care este optimizată pentru vizibilitate, ușor de utilizat și concepută pentru a transforma vizitatorii în clienți.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar magazine online. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea