Wassertech.ro este rezultatul colaborării noastre, Terra Sacrae Agency, și a eforturilor noastre în crearea completă a acestui magazin online. Am fost responsabili de crearea conținutului, selecționarea imaginilor și toate celelalte aspecte necesare pentru ca Wassertech.ro să fie o prezență online de succes.

Cu o abordare dedicată și o experiență vastă în dezvoltarea de magazine online, am creat un site robust și funcțional, specializat în comercializarea produselor Karcher și echipamentelor hidrosablare Falch. Fiecare detaliu, de la structura informațională la designul atractiv, a fost creat cu atenție și expertiză pentru a oferi vizitatorilor o experiență de navigare ușoară și plăcută.

Am dezvoltat conținutul informativ și captivant, precum și selectat și preluat imaginile direct de pe site-urile producătorilor, pentru a ne asigura că Wassertech.ro oferă o prezentare autentică și completă a produselor Karcher și echipamentelor hidrosablare Falch.

Cu eforturile noastre de optimizare pentru motoarele de căutare, am obținut o prezență puternică în rezultatele căutărilor, ceea ce a dus la creșterea vizibilității și atragerii de trafic relevant. În plus, am implementat măsuri avansate de securitate pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților, astfel încât aceștia să aibă încredere și siguranță în procesul de cumpărare.

Colaborarea noastră, Terra Sacrae Agency, și eforturile noastre în crearea și gestionarea completă a Wassertech.ro demonstrează angajamentul și expertiza noastră în dezvoltarea de magazine online. Această colaborare reprezintă un exemplu de succes în crearea unei prezențe online de încredere și eficiente, oferind produse de calitate și servicii excelente pentru clienți.

Tip site: Magazin online

Magazinul online "Wassertech.ro" este o destinație virtuală dedicată vânzării produselor Karcher și echipamentelor hidrosablare Falch. Cu un design atrăgător și o interfață intuitivă, site-ul oferă o experiență de cumpărare ușoară și plăcută pentru clienți.

Cu o gamă variată de produse disponibile, inclusiv echipamente de curățare și hidrosablare de înaltă calitate, "Wassertech.ro" este locul ideal pentru clienții care doresc să achiziționeze produse profesionale pentru nevoile lor de curățare. De la mașini de spălat cu presiune la accesorii și piese de schimb, fiecare produs este prezentat cu detalii complete, descrieri clare și fotografii de înaltă calitate, oferindu-le clienților informațiile necesare pentru a face alegeri înțelepte.

Cu un proces simplu de comandă și plată securizată, clienții pot adăuga produsele dorite în coșul de cumpărături și pot finaliza achiziția cu ușurință. De asemenea, site-ul oferă opțiuni flexibile de livrare și returnare, asigurându-se că nevoile clienților sunt îndeplinite în mod convenabil și prompt.

Magazin online la cheie

Platforma magazin online: WordPress

Magazinul online "Wassertech.ro" este creat pe platforma WordPress, oferind o soluție flexibilă și robustă pentru gestionarea și funcționarea magazinului online. Cu ajutorul puternicului sistem de administrare al conținutului WordPress și funcționalităților specifice magazinelor online, "Wassertech.ro" oferă o experiență de cumpărare fluidă și ușor de gestionat.

Prin intermediul platformei WordPress, puteți beneficia de o gamă largă de teme și plugin-uri specializate în comerțul electronic, care vă permit să personalizați aspectul și funcționalitatea magazinului dvs. online în funcție de nevoile și preferințele dvs. Puteți alege dintr-o varietate de teme moderne și responsivie, care se adaptează perfect la diferite dispozitive și dimensiuni de ecran.

Cu ajutorul plugin-urilor WooCommerce, puteți gestiona cu ușurință inventarul, procesa plățile, adăuga opțiuni de livrare și urmărire a comenzilor, crea cupoane de reducere și multe altele. Prin intermediul panoului de administrare intuitiv al WordPress, puteți adăuga și actualiza produsele, gestiona stocul, monitoriza vânzările și comunica cu clienții.

Avantajele utilizării platformei WordPress pentru un magazin online includ accesibilitatea sa, flexibilitatea de personalizare, securitatea și suportul comunității largi de utilizatori și dezvoltatori. Cu ajutorul funcționalităților avansate de optimizare SEO, puteți îmbunătăți vizibilitatea magazinului online în motoarele de căutare, atrăgând astfel mai mulți vizitatori și clienți.

La Terra Sacrae Agency, suntem specializați în furnizarea de servicii complete pentru crearea magazinelor online la cheie. Echipa noastră experimentată este pregătită să dezvolte și să implementeze platforme de e-commerce personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor afacerii dvs.

De la concepția inițială și designul site-ului până la integrarea funcționalităților esențiale, cum ar fi gestionarea produselor, procesarea plăților, sistemul de coș de cumpărături, administrarea inventarului și livrarea comenzilor, ne asigurăm că magazinul online este complet funcțional și ușor de utilizat.

Pe lângă aspectele tehnice, acordăm o atenție deosebită designului vizual al magazinului online. Creăm un design atractiv și personalizat, care se potrivește identității vizuale a brandului dvs.

Oferim, de asemenea, suport și asistență pe tot parcursul procesului, de la planificare și dezvoltare până la lansare și întreținere continuă. Ne asigurăm că magazinul online este optimizat pentru motoarele de căutare (SEO-friendly) și oferă o experiență de cumpărare plăcută și intuitivă pentru clienți.

Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al afacerii dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să transformați ideile într-un magazin online funcțional și de succes. Echipa noastră de experți vă va ghida prin întregul proces, asigurându-se că magazinul online reflectă identitatea și obiectivele afacerii dvs.

Raport GtMetrix

Raportul GtMetrix este un instrument de analiză și raportare a performanței unui site web. GtMetrix evaluează și furnizează informații detaliate despre performanța site-ului în termeni de viteză de încărcare, dimensiunea paginilor, optimizarea imaginilor, solicitările HTTP și alți indicatori cheie.

 • Timpul de încărcare: Durata totală necesară pentru ca pagina să se încarce complet în browser-ul utilizatorului.
 • Dimensiunea paginilor: Cantitatea totală de date descărcate de la server pentru a afișa întreaga pagină.
 • Numărul de solicitări HTTP: Numărul total de cereri făcute către server pentru a încărca pagina și resursele asociate (imagini, fișiere CSS, fișiere JavaScript etc.).
 • Optimizarea imaginilor: Evaluarea modului în care imaginile sunt comprimate și optimizate pentru a reduce dimensiunea lor și timpul de încărcare.
 • Cache-ul browser-ului: Verificarea dacă site-ul utilizează cache-ul browser-ului pentru a stoca temporar resursele, permițând o încărcare mai rapidă pentru vizitatorii recurenți.
 • Rezultatele testelor pentru mobil și desktop: GtMetrix efectuează teste separate pentru dispozitive mobile și desktop, oferind informații specifice pentru fiecare.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency pentru dezvoltarea unui magazin online la cheie?

Există multe motive solide pentru a alege Terra Sacrae Agency ca partener pentru nevoile dvs. de dezvoltare a site-ului și servicii de marketing digital. Vom explora aceste motive în detaliu pentru a vă oferi o descriere cuprinzătoare de cel puțin 1000 de cuvinte.

Experiență vastă și specializare:

Terra Sacrae Agency are o experiență vastă în domeniul dezvoltării de site-uri web și serviciilor de marketing digital. Cu o echipă de specialiști talentați și experimentați în diverse domenii, suntem capabili să abordăm proiecte de orice complexitate. Am colaborat cu o gamă largă de clienți, de la întreprinderi mici până la corporații mari, în diferite industrii, ceea ce ne-a consolidat expertiza și ne-a permis să înțelegem nevoile și provocările specifice ale fiecărui proiect.

Servicii personalizate

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi și obiective unice. De aceea, oferim servicii personalizate pentru a ne adapta la cerințele și strategiile dvs. Dezvoltăm o abordare pe măsură pentru fiecare proiect, asigurându-ne că soluțiile pe care le oferim sunt perfect adaptate nevoilor și obiectivelor dvs. Aceasta include planificare strategică, design personalizat, dezvoltare web, optimizare SEO, gestionarea conținutului și multe altele.

Echipă talentată și dedicată

Echipa Terra Sacrae Agency este formată din specialiști talentați și dedicați, care aduc expertiză în diverse domenii, cum ar fi designul web, dezvoltarea web, marketingul digital și optimizarea SEO. Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri. Fiecare membru al echipei noastre aduce un set unic de abilități și experiență, ceea ce ne permite să abordăm proiectele într-un mod cuprinzător și eficient.

Calitate și atenție la detalii

La Terra Sacrae Agency, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să acordăm o atenție deosebită detaliilor. Fiecare proiect este abordat cu profesionalism și atenție la fiecare element, de la designul estetic și funcționalitatea site-ului până la conținutul de calitate și optimizarea pentru motoarele de căutare. Ne asigurăm că fiecare aspect al proiectului este implementat cu precizie și că rezultatul final depășește așteptările.

Abordare strategică și orientată către rezultate

Nu ne concentrăm doar pe aspectele tehnice ale dezvoltării site-ului, ci și pe strategia globală și obiectivele dvs. Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege nevoile dvs. de afaceri și pentru a dezvolta o abordare strategică care să vă ajute să obțineți rezultatele dorite. Ne asigurăm că site-ul dvs. nu este doar o prezență online, ci un instrument puternic de marketing și vânzări care să sprijine creșterea afacerii dvs.

Transparență și comunicare eficientă:

La Terra Sacrae Agency, punem mare accent pe transparență și comunicare eficientă cu clienții noștri. Ne implicăm într-o comunicare deschisă și constantă, astfel încât să fiți mereu la curent cu progresul proiectului. Vă ținem la curent cu etapele, obiectivele și termenele de livrare și suntem disponibili pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor dvs. în orice moment.

Portofoliu solid și feedback pozitiv

Suntem mândri de portofoliul nostru divers și de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la clienții noștri. Am dezvoltat și implementat cu succes numeroase proiecte de succes în diverse industrii, iar satisfacția clienților noștri este dovada rezultatelor pe care le-am obținut. Testimonialele și recomandările clienților noștri reflectă încrederea și satisfacția pe care le-au avut în serviciile noastre.

Raport calitate-preț avantajos

La Terra Sacrae Agency, oferim servicii de înaltă calitate la un raport calitate-preț avantajos. Înțelegem importanța unei investiții eficiente în dezvoltarea site-ului și marketingul digital, iar prețurile noastre sunt competitive în industrie. Vă oferim valoare pentru investiția dvs., asigurându-ne că rezultatele obținute depășesc așteptările dvs.

Suport Excelent

Suntem conștienți de importanța unei soluții rapide și a unei asistențe prompte. Vom răspunde prompt la orice solicitare sau problemă pe care o întâmpinați și vom oferi soluții eficiente într-un timp rezonabil. Ne angajăm să vă oferim suportul necesar pentru a vă asigura că proiectul dvs. avansează fără probleme

Costuri magazin online

Ieftin in comparatie cu ce?

Costurile asociate cu dezvoltarea și lansarea unui magazin online pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea site-ului, funcționalitățile dorite, designul personalizat, integrările terțe, dimensiunea catalogului de produse, cerințele de securitate și alte nevoi specifice ale afacerii dvs. Înainte de a furniza o estimare exactă a costurilor, este necesară o discuție mai detaliată pentru a înțelege în mod complet cerințele și obiectivele dvs. specifice.

Cu toate acestea, voi enumera câteva aspecte-cheie care pot influența costurile asociate cu un magazin online:

 • Dezvoltarea site-ului: Costurile dezvoltării site-ului pot varia în funcție de mărimea și complexitatea proiectului. Acestea pot include crearea structurii site-ului, designul personalizat, dezvoltarea funcționalităților dorite (coș de cumpărături, procesarea plăților, gestionarea comenzilor etc.) și integrarea platformei de e-commerce.
 • Designul și brandingul: Costurile designului și brandingului pot fi influențate de necesitatea creării unui design personalizat care să se alinieze identității vizuale a afacerii dvs. și să creeze o experiență de marcă unică. Acestea pot include crearea de logo-uri, selecția de culori, crearea de elemente grafice și alte elemente de design care să îmbunătățească aspectul și funcționalitatea magazinului online.
 • Optimizare SEO: Implementarea unor practici de optimizare SEO poate fi importantă pentru a obține o vizibilitate mai mare în motoarele de căutare și pentru a atrage trafic organic către magazinul online. Aceasta poate implica optimizarea conținutului, configurarea etichetelor meta, gestionarea URL-urilor prietenoase pentru SEO și altele.
 • Integrări terțe: Dacă doriți să integrați servicii sau aplicații terțe, cum ar fi sisteme de plată, soluții de gestionare a inventarului, sisteme de livrare sau alte funcționalități specifice, acestea pot implica costuri suplimentare.
 • Gestionarea conținutului: Este important să aveți în vedere costurile asociate cu gestionarea conținutului site-ului, cum ar fi crearea și actualizarea descrierilor produselor, adăugarea de imagini, redactarea conținutului paginilor și a blogului etc.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar magazine online. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea