Terra Sacrae Agency a colaborat cu succes cu Roleroti.ro pentru a crea și optimiza un magazin online bine optimizat SEO. Roleroti.ro este un magazin online specializat în vânzarea de role, unde pasionații de sporturi cu role pot găsi o gamă largă de produse de calitate.

Echipa Terra Sacrae Agency a abordat proiectul cu o abordare strategică și a lucrat îndeaproape cu Roleroti.ro pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor specifice. În primul rând, s-a realizat o analiză exhaustivă a concurenței și a cuvintelor cheie relevante pentru industria rolelor.

Cu aceste informații în minte, s-a creat o strategie SEO personalizată pentru a optimiza magazinul online Roleroti.ro. Echipa noastră a lucrat la structura site-ului, organizarea conținutului și a paginilor, precum și la optimizarea codului și a elementelor tehnice pentru a asigura o experiență de navigare fluentă și o indexare optimă de către motoarele de căutare.

S-a acordat o atenție deosebită optimizării conținutului site-ului, atât pentru paginile de produs, cât și pentru paginile de categorii. S-au efectuat cercetări ample pentru a identifica cuvintele cheie relevante și s-au integrat strategic în titlurile, descrierile și etichetele meta ale paginilor pentru a spori vizibilitatea în motoarele de căutare.

De asemenea, s-a pus accent pe aspectele tehnice, cum ar fi viteza de încărcare a paginii, optimizarea imaginilor, implementarea corectă a etichetelor de titlu și descrieri meta, utilizarea corectă a URL-urilor prietenoase pentru SEO și configurarea corectă a hărților site-ului și fișierelor robots.txt.

Rezultatul final a fost un magazin online Roleroti.ro bine optimizat SEO, care beneficiază de o vizibilitate îmbunătățită în motoarele de căutare și atrage un trafic relevant și calificat. Echipa Terra Sacrae Agency a obținut un magazin online care oferă o experiență plăcută pentru utilizatori, încurajează conversiile și contribuie la creșterea afacerii Roleroti.ro.

Prin abordarea strategică și expertiza noastră în optimizarea SEO, Terra Sacrae Agency a reușit să transforme magazinul online Roleroti.ro într-un punct de referință în industria rolelor, oferind clienților o experiență de cumpărare excelentă și facilitând creșterea afacerii pe termen lung.

Magazin Online Roleroti.ro

Tip site: Magazin online

Un magazin online este un tip de site web care permite utilizatorilor să vizualizeze și să cumpere produse sau servicii direct de pe internet. Este un mediu virtual în care afacerile pot expune și vinde produsele lor către o audiență largă de clienți.

Site-ul unui magazin online este proiectat pentru a oferi o experiență de cumpărare online convenabilă și sigură. Acesta poate cuprinde următoarele elemente:

 • Pagina principală: Aceasta este pagina de destinație a magazinului online și poate conține o prezentare generală a afacerii, oferte speciale, produse recomandate și alte informații importante.
 • Categorii de produse: Site-ul este structurat în categorii logice, permițând utilizatorilor să exploreze și să navigheze ușor prin diferitele tipuri de produse disponibile.
 • Pagini de produs: Fiecare produs are o pagină dedicată care conține detalii, descrieri, imagini și prețuri. Utilizatorii pot afla mai multe despre produse și pot adăuga produsele dorite în coșul de cumpărături.
 • Coș de cumpărături: Aceasta este o funcționalitate esențială a unui magazin online, unde utilizatorii pot revizui și modifica produsele selectate înainte de a finaliza achiziția.
 • Procesul de plată: Magazinul online oferă opțiuni de plată sigure și convenabile, cum ar fi cardurile de credit/debit, portofele electronice sau alte metode de plată online.
 • Cont de utilizator: Mulți magazin online permit utilizatorilor să creeze un cont personal, unde pot gestiona adresele de livrare, informațiile de facturare și istoricul comenzilor.
 • Funcționalități suplimentare: Un magazin online poate include și alte funcționalități, cum ar fi recenzii ale clienților, filtrare și sortare a produselor, opțiuni de căutare avansată și notificări de stoc sau promoții.
 • Securitate: Un aspect important al unui magazin online este securitatea. Aceasta include protejarea informațiilor personale și financiare ale utilizatorilor prin utilizarea protocoalelor de criptare și certificate SSL.

Platforma magazin online: WordPress

WordPress este o platformă populară și puternică utilizată pentru a crea și gestiona magazine online. Prin utilizarea WordPress pentru un magazin online, puteți beneficia de următoarele caracteristici și avantaje:

 • WooCommerce: WooCommerce este un plugin de comerț electronic pentru WordPress, care transformă un site obișnuit într-un magazin online complet funcțional. Acesta oferă opțiuni de gestionare a produselor, coș de cumpărături, proces de plată și multe alte funcționalități esențiale pentru un magazin online.
 • Flexibilitate și personalizare: WordPress vă permite să personalizați complet aspectul și funcționalitățile magazinului online prin utilizarea temelor și a plugin-urilor. Există o gamă largă de teme și plugin-uri specializate pentru comerț electronic disponibile pentru WordPress, care vă permit să creați un magazin online adaptat nevoilor și dorințelor dumneavoastră.
 • Ușurință de utilizare: WordPress este cunoscut pentru ușurința sa de utilizare. Interfața intuitivă și editorul vizual facilitează adăugarea și gestionarea produselor, editarea conținutului și personalizarea magazinului online fără a avea cunoștințe avansate de programare.
 • Extensibilitate: Platforma WordPress oferă o gamă largă de plugin-uri și extensii care vă permit să adăugați funcționalități suplimentare la magazinul online. De la gestionarea inventarului și rapoartelor de vânzări, până la integrarea cu servicii de livrare și sisteme de plată, există o soluție pentru aproape orice necesitate comercială.
 • Optimizare SEO: WordPress oferă instrumente și plugin-uri care vă permit să optimizați magazinul online pentru motoarele de căutare. Puteți gestiona meta-descrierile, etichetele de titlu, URL-urile prietenoase pentru SEO și alte aspecte importante pentru a crește vizibilitatea în rezultatele căutării organice.

La Terra Sacrae Agency, suntem specializați în oferirea de servicii complete pentru realizarea magazinelor online personalizate. Echipa noastră experimentată și dedicată vă poate ajuta să creați și să implementați un magazin online, adaptat nevoilor și obiectivelor afacerii dumneavoastră.

De la etapa de concepție și design al site-ului până la integrarea funcționalităților cheie, cum ar fi gestionarea produselor, procesarea plăților, coșul de cumpărături, administrarea inventarului și livrarea comenzilor, suntem aici pentru a vă asigura că magazinul online este complet funcțional și ușor de utilizat.

Punem un accent deosebit pe aspectul vizual al magazinului online, creând un design atrăgător și personalizat, care se potrivește identității vizuale a brandului dumneavoastră. Ne asigurăm că fiecare detaliu al magazinului online este bine gândit, de la structura paginilor la navigație și elemente grafice, pentru a oferi o experiență de cumpărare plăcută și captivantă pentru clienți.

Pe lângă crearea și personalizarea magazinului online, vă oferim suport și asistență pe parcursul întregului proces. Echipa noastră de experți vă poate ghida în planificarea și dezvoltarea magazinului online, vă poate ajuta în lansarea acestuia și poate oferi întreținere ulterioară pentru a vă asigura că site-ul funcționează în mod optim.

Ne concentrăm, de asemenea, pe optimizarea magazinului online pentru motoarele de căutare (SEO-friendly), astfel încât afacerea dumneavoastră să beneficieze de o vizibilitate crescută și să atragă mai mulți clienți. Fie că este vorba de optimizarea conținutului, de gestionarea meta-descrierilor sau de implementarea unei structuri bine organizate a site-ului, ne asigurăm că magazinul dumneavoastră online este pregătit să se evidențieze în mediul online.

Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră, suntem aici să transformăm ideile dumneavoastră într-un magazin online funcțional și de succes. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune și expertiză în crearea de magazinelor online care să satisfacă nevoile dumneavoastră și să aducă rezultate pozitive pentru afacerea dumneavoastră.

Raport GtMetrix

Raportul GTmetrix este un instrument online utilizat pentru a măsura și evalua performanța unui site web. Acesta furnizează informații detaliate despre timpul de încărcare al paginii, dimensiunea paginii, numărul de solicitări și alte metrice relevante pentru performanța site-ului.

Prin utilizarea GTmetrix, puteți obține o imagine clară asupra modului în care site-ul dvs. se încarcă și funcționează, identificând posibile probleme și puncte de optimizare. Raportul GTmetrix include scoruri de performanță precum PageSpeed Score și YSlow Score, care evaluează diferite aspecte ale performanței site-ului.

De asemenea, raportul GTmetrix oferă o analiză detaliată a fiecărei pagini, evidențiind punctele forte și punctele slabe în ceea ce privește performanța. Acest lucru vă permite să identificați factorii care pot încetini încărcarea paginii și să luați măsuri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

În esență, raportul GTmetrix vă oferă informații valoroase pentru optimizarea site-ului dvs., ajutându-vă să îmbunătățiți performanța și să oferiți o experiență mai bună utilizatorilor. Este un instrument util în procesul de dezvoltare și optimizare a site-ului web.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegeți Terra Sacrae Agency pentru serviciile de creare și gestionare a magazinului online. Iată câteva dintre avantajele pe care le oferim:

Experiență și competență

Terra Sacrae Agency are o echipă de experți cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării și gestionării magazinelor online. Avem cunoștințe extinse în design web, optimizare SEO, strategie digitală și dezvoltare de software. Ne actualizăm constant abilitățile și cunoștințele pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

Abordare personalizată:

Înțelegem că fiecare afacere este unică, cu nevoi și obiective specifice. De aceea, abordăm fiecare proiect cu o atenție deosebită pentru detalii și creăm soluții personalizate pentru a se potrivi perfect afacerii dumneavoastră. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime nevoile lor și a oferi servicii care să îndeplinească așteptările lor.

Design atrăgător și funcționalități avansate

Ne concentrăm pe crearea de magazin online cu un design atrăgător, care să transmită identitatea vizuală și să ofere o experiență plăcută utilizatorilor. În același timp, implementăm funcționalități avansate pentru a vă ajuta să gestionați eficient produsele, comenzile și procesul de plată. Vă putem oferi și integrări cu alte platforme și servicii, precum metode de plată, sisteme de livrare și instrumente de marketing.

Optimizare SEO și strategie digitală:

Înțelegem importanța vizibilității online și a poziționării în motoarele de căutare. Prin urmare, punem un accent deosebit pe optimizarea magazinului online pentru căutare (SEO). Implementăm practici și strategii SEO pentru a vă ajuta să obțineți o clasare mai bună în rezultatele căutării organice și să atrageți trafic relevant și calificat.


Suport și asistență:

Suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență pe tot parcursul colaborării noastre. Ne asigurăm că sunteți bine informați și implicați în fiecare etapă a procesului. Vă oferim suport tehnic, răspunsuri rapide la întrebări și probleme, și suntem disponibili pentru a vă oferi îndrumare și consultanță pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din magazinul online.

Marketing Centrat pe Date

Folosim datele pentru a informa si a conduce toate deciziile noastre de marketing. Acest lucru ne permite sa intelegem mai bine comportamentul utilizatorilor si sa ne adaptam strategiile in consecinta. Prin urmarirea si analiza performantei, putem optimiza in mod continuu eforturile de marketing pentru a maximiza ROI-ul.

Costuri magazin online

Ieftin in comparatie cu ce?

La Terra Sacrae Agency, suntem conștienți că costurile unui magazin online pot varia în funcție de diferiți factori, cum ar fi complexitatea proiectului, funcționalitățile dorite și nivelul de personalizare necesar. În ceea ce privește costurile, există câteva aspecte pe care le considerăm esențiale:

 • Evaluarea nevoilor: Înainte de a începe proiectul, vom colabora cu dvs. pentru a înțelege în profunzime nevoile și obiectivele afacerii dumneavoastră. Aceasta ne permite să evaluăm resursele și timpul necesar pentru a livra un magazin online adaptat nevoilor dvs.
 • Design și dezvoltare: Costurile vor varia în funcție de complexitatea și cerințele specifice ale designului și dezvoltării magazinului online. Ne asigurăm că designul este atrăgător, funcțional și personalizat pentru a se alinia cu identitatea vizuală a brandului dumneavoastră.
 • Funcționalități și extensii: Dacă doriți funcționalități suplimentare sau integrări cu alte platforme sau servicii, costurile pot crește în consecință. Vom evalua împreună necesitatea acestor funcționalități și vom găsi cele mai bune soluții pentru bugetul dumneavoastră.
 • Optimizare SEO și marketing digital: Pentru a maximiza vizibilitatea și succesul magazinului online, investiția în optimizare SEO și strategii de marketing digital poate fi benefică. Aceste costuri pot fi luate în considerare în funcție de nevoile și obiectivele dvs. specifice.
 • Suport și întreținere: Pentru a vă asigura că magazinul online funcționează în mod optim, poate fi necesară o întreținere continuă și suport tehnic. Vom discuta despre opțiunile disponibile și costurile asociate pentru a vă susține în gestionarea și menținerea magazinului online.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar magazine online. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea