Terra Sacrae a realizat rolpack.ro, un magazin online specializat în vânzarea rolelor și roților industriale. Acest site este conceput pentru a oferi o experiență excelentă utilizatorilor, având un design intuitiv și ușor de navigat. Pe rolpack.ro veți descoperi o gamă diversificată de role și roți industriale, fiecare însoțită de descrieri detaliate și imagini de înaltă calitate. Site-ul își propune să ofere cele mai bune soluții pentru clienții în căutarea de role și roți de înaltă calitate, prin intermediul unui catalog extins și a informațiilor relevante. Expertiza Terra Sacrae în dezvoltarea de site-uri SEO-friendly asigură o vizibilitate crescută în motoarele de căutare, aducând produsele de role și roți industriale mai aproape de clienții potențiali. Pe rolpack.ro, veți beneficia de o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, care facilitează procesul de cerere de ofertă, astfel încât să puteți găsi rapid și eficient soluțiile potrivite pentru nevoile dvs. specifice în domeniul rolelor și roților industriale.

Tip site: Magazin online cu cerere de oferta

Un magazin online reprezintă o platformă virtuală în care produsele sau serviciile sunt expuse și comercializate pe internet. Este un tip de afacere online care permite clienților să navigheze prin diverse categorii de produse, să selecteze articolele dorite și să le adauge în coșul de cumpărături. Procesul de achiziție se realizează complet online, iar plata se efectuează de obicei prin intermediul unor metode securizate, cum ar fi cardurile de credit, portofele electronice sau alte soluții de plată online.

Magazin Online Rolpack.ro - Cu Cerere Oferta

Platforma realizare site: WordPress

WordPress este o platformă populară și puternică pentru realizarea de site-uri web. Aceasta oferă o soluție flexibilă și ușor de utilizat pentru crearea și administrarea site-urilor, indiferent de dimensiunea sau complexitatea lor. Iată câteva aspecte cheie legate de utilizarea WordPress ca platformă pentru realizarea site-ului:

 1. Gestionarea conținutului: WordPress se concentrează pe gestionarea conținutului site-ului. Prin intermediul editorului vizual, puteți crea și edita pagini, articole și alte tipuri de conținut într-un mod intuitiv, similar cu un procesor de texte.
 2. Tematică și design personalizabil: WordPress oferă o varietate largă de teme (sabloane) pe care le puteți utiliza pentru a personaliza aspectul și designul site-ului. Există teme gratuite și plătite, iar majoritatea permit personalizarea culorilor, a aspectului paginilor și a altor elemente grafice.
 3. Extensibilitate prin module suplimentare: WordPress permite extinderea funcționalității site-ului prin intermediul plugin-urilor. Există o mare varietate de plugin-uri disponibile, care adaugă funcționalități suplimentare, cum ar fi formulare de contact, galerii foto, funcții de optimizare SEO, integrare cu rețelele de socializare și multe altele.
 4. SEO prietenos: WordPress este recunoscut pentru a fi SEO-friendly, adică ușor de optimizat pentru motoarele de căutare. Există plugin-uri specializate care vă pot ajuta să vă optimizați site-ul pentru cuvinte cheie, să creați sitemaps și să îmbunătățiți performanța SEO generală.
 5. Blogging: WordPress a fost inițial dezvoltat ca o platformă pentru blogging și este în continuare foarte popular în acest domeniu. Este ușor de creat și administrat un blog cu WordPress, iar funcțiile native de blogging sunt robuste și flexibile.
 6. Comunitate și suport: WordPress beneficiază de o comunitate activă și numeroase resurse online. Există forumuri, grupuri de utilizatori și site-uri web specializate care oferă suport, tutoriale și sfaturi utile pentru utilizatorii WordPress.
 7. Actualizări și securitate: WordPress lansează în mod regulat actualizări pentru a îmbunătăți securitatea și funcționalitatea platformei. Este important să mențineți întotdeauna site-ul actualizat și să aplicați măsuri de securitate pentru a vă proteja împotriva atacurilor cibernetice.

La Terra Sacrae Agency, suntem într-adevăr o echipă dedicată de experți care își propune să ofere servicii excepționale în crearea de site-uri web, inclusiv crearea site-urilor de prezentare și realizarea site-urilor web. Suntem mândri de abilitatea noastră de a combina optimizarea SEO, un design atractiv și o experiență prietenoasă pentru utilizatori.

Dorim să satisfacem cerințele variate ale clienților noștri, de aceea Terra Sacrae Agency oferă servicii personalizate de creare a site-urilor de prezentare și de creare a site-urilor WordPress, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri. Înțelegem importanța unui site web bine construit și ne angajăm să ne asigurăm că fiecare proiect este o reflectare clară a valorilor și obiectivelor companiei dumneavoastră.

De-a lungul anilor, am dezvoltat un proces de creare și realizare a site-urilor web care garantează o experiență optimă pentru utilizatori. Ne concentrăm pe structurarea paginilor într-un mod logic și eficient, asigurându-ne că vizitatorii pot găsi rapid informațiile de care au nevoie. Optimizarea SEO este integrată în mod natural în site-urile pe care le dezvoltăm, contribuind la creșterea vizibilității și la atragerea traficului organic.

Pentru clienții interesați de crearea site-urilor WordPress, Terra Sacrae Agency oferă servicii personalizate, asigurându-ne că platforma este configurată corect și securizată. Aceasta permite o administrare facilă a conținutului și asigură compatibilitatea cu dispozitivele mobile și cu alte browsere web.

Echipa noastră de profesioniști se angajează să mențină cel mai înalt nivel de calitate și să colaboreze îndeaproape cu fiecare client pentru a atinge rezultatele dorite. Înțelegem că succesul afacerii dumneavoastră depinde în mare măsură de prezența online și de modul în care site-ul dumneavoastră este perceput de către utilizatori și motoarele de căutare.

La Terra Sacrae Agency, ne străduim să oferim un produs final care să vă reprezinte adecvat pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră, în timp ce îmbunătățim vizibilitatea și creștem traficul pe site. Cu o experiență bogată și o abordare inovatoare, suntem alegerea perfectă pentru realizarea unui site web de prezentare bine optimizat și ușor de utilizat.

Raport GtMetrix

GtMetrix este o platformă care evaluează performanța unui site web utilizând diverse metrici și măsurători. Pentru a obține un raport de performanță GtMetrix, trebuie să introduceți URL-ul site-ului pe care doriți să îl analizați.

Raportul GtMetrix furnizează informații detaliate despre performanța site-ului, inclusiv:

 • Viteză de încărcare a paginii: Măsoară timpul necesar pentru ca pagina să se încarce complet într-un browser.
 • Dimensiunea paginii: Arată cât de mare este dimensiunea totală a paginii și a tuturor elementelor (imagini, scripturi, fișiere CSS etc.) incluse pe pagină.
 • Numărul de solicitări HTTP: Arată câte solicitări HTTP sunt necesare pentru a încărca pagina, inclusiv fișierele externe.
 • Timpul de răspuns al serverului: Măsoară cât de rapid răspunde serverul la solicitările făcute de browser.
 • Optimizarea imaginilor: Evaluează dacă imaginile de pe site sunt optimizate corespunzător pentru a reduce dimensiunea fișierelor și a îmbunătăți timpul de încărcare.
 • Cache-ul browserului: Verifică dacă site-ul utilizează corect cache-ul browserului pentru a reduce timpul de încărcare a paginilor pentru vizitatorii recurenți.
 • Compresia fișierelor: Verifică dacă site-ul utilizează compresie Gzip pentru a reduce dimensiunea fișierelor transferate între server și browser.
 • Probleme de performanță identificate: Raportul poate evidenția probleme specifice care afectează performanța site-ului, cum ar fi redirecționări inutile, scripturi care blochează afișarea conținutului, cereri de fișiere CSS și JavaScript care pot fi optimizate etc.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency?

Alegerea de a lucra cu Terra Sacrae Agency vine cu o serie de beneficii. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ne alegeti:

Experienta si Expertiza

Echipa noastra este compusa din profesionisti cu experienta in diverse domenii ale dezvoltarii web. Avem specialisti in design grafic, dezvoltare back-end si front-end, precum si experti in optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). Aceasta diversitate ne permite sa abordam proiectele din toate unghiurile si sa asiguram ca fiecare element al site-ului dvs. este optimizat pentru succes.

Servicii personalizate

Intelegem ca niciun business nu este la fel. Fiecare afacere are nevoi si obiective unice, iar strategia digitala ar trebui sa reflecte acest lucru. Lucram indeaproape cu fiecare client pentru a intelege nevoile lor specifice si apoi personalizam serviciile noastre pentru a se potrivi perfect cu acestea. Indiferent daca aveti nevoie de un site de prezentare simplu sau de un magazin online complex, putem crea o solutie care sa corespunda cerintelor dvs.

Serviciu Complet

La Terra Sacrae Agency, va oferim un serviciu complet. Nu este nevoie sa lucrati cu mai multe agentii sau freelanceri pentru a obtine ceea ce aveti nevoie. De la proiectarea si dezvoltarea site-ului, pana la optimizarea SEO si intretinerea ulterioara, ne ocupam de tot.

Optimizare Continua

Marketingul digital nu este o solutie „seteaza si uita”. Este nevoie de o monitorizare si optimizare continua pentru a asigura ca eforturile dvs. raman eficiente si relevante. Cu Terra Sacrae Agency, veti avea parteneri care se angajeaza sa monitorizeze performanta campaniilor si sa faca ajustarile necesare pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate posibile.

Suport Excelent

Ne angajam sa oferim un serviciu de suport de exceptie. Suntem disponibili pentru orice intrebari sau probleme pe care le aveti, si ne straduim sa raspundem prompt si eficient. Ne dorim sa aveti incredere ca puteti conta pe noi nu doar in timpul dezvoltarii site-ului, dar si dupa lansarea acestuia.

Rezultate Masurabile

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a livra rezultate care pot fi masurate. Nu este vorba doar de a avea un site care arata bine – vrem sa va asiguram ca site-ul dvs. atrage vizitatori, ii transforma in clienti si ajuta afacerea dvs. sa creasca. Folosim instrumente analitice avansate pentru a urmari performanta site-ului si pentru a face ajustari pe baza datelor obtinute.

Strategii de Marketing Eficiente

Un site web impresionant este doar o parte a ecuatiei. Pentru a atrage vizitatori si a transforma acesti vizitatori in clienti, aveti nevoie de o strategie de marketing digitala solida. La Terra Sacrae Agency, avem specialisti in marketing care va pot ajuta sa elaborati si sa implementati strategii eficiente, care sa imbunatateasca vizibilitatea online, sa creasca traficul si sa promoveze conversiile.

Marketing Centrat pe Date

Folosim datele pentru a informa si a conduce toate deciziile noastre de marketing. Acest lucru ne permite sa intelegem mai bine comportamentul utilizatorilor si sa ne adaptam strategiile in consecinta. Prin urmarirea si analiza performantei, putem optimiza in mod continuu eforturile de marketing pentru a maximiza ROI-ul.

Integrare cu Social Media

In lumea digitala de azi, prezenta pe social media este esentiala. Va putem ajuta sa va extindeti prezenta online dincolo de site-ul dvs. web, creand si gestionand profile pe retelele sociale relevante pentru publicul dvs. tinta. De asemenea, putem integra site-ul dvs. cu platformele de social media pentru a facilita partajarea si a creste angajamentul.

Creare magazin online ieftin?

Ieftin in comparatie cu ce?

La Terra Sacrae Agency, suntem de acord cu principiul că valoarea unui site web bine construit și optimizat SEO depășește o soluție „ieftină” sau de „cost redus”. Înțelegem că un site de prezentare are un rol mult mai important decât doar o simplă prezență online – este o reflecție a brandului dumneavoastră, un instrument puternic de marketing și adesea primul punct de contact pentru potențialii clienți. De aceea, nu ne concentrăm pe furnizarea de servicii „ieftine” de creare site de prezentare, ci ne străduim să oferim soluții de calitate, care să aducă un ROI (Return on Investment) semnificativ pentru afacerea dumneavoastră.

Cu expertiza noastră în design web, optimizare SEO și strategie digitală, obiectivul nostru este de a construi site-uri care nu doar arată bine, ci și performează bine, atrăgând și convertind vizitatorii în clienți. Înțelegem importanța unei prezențe online puternice și că investiția într-un site web de calitate poate aduce beneficii pe termen lung pentru afacerea dumneavoastră. Prin urmare, ne concentrăm pe oferirea de servicii profesionale și personalizate, care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client.

În procesul de creare a unui magazin online, este important să se ia în considerare aspecte precum designul atrăgător, navigația intuitivă, funcționalitățile adecvate și optimizarea pentru motoarele de căutare. Aceste elemente sunt esențiale pentru a crea o experiență plăcută pentru utilizatori și pentru a atrage trafic și vânzări. Investiția într-un magazin online bine construit și optimizat poate ajuta afacerea dumneavoastră să se evidențieze în mediul online și să obțină rezultate pozitive.

Astfel, vă încurajăm să vă concentrați pe valoarea pe termen lung pe care o poate aduce un magazin online de calitate, care să corespundă obiectivelor și valorilor afacerii dumneavoastră. La Terra Sacrae Agency, suntem gata să vă oferim servicii profesionale și personalizate pentru a crea un magazin online de succes și performant.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar site-uri de prezentare. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea