Optimizare SEO, Cost campanie SEO

Cât costă prima poziție în rezultatele Google?

Prețul nu poate fi fix, dar rezultatele merită TOT efortul!

Fiecare site web are nevoie de optimizare SEO. O strategie SEO eficientă este esențială pentru afacerea ta, mărindu-ți vizibilitatea online și maximizându-ți profitul.

Cu o experiență vastă, acumulată încă din 2012, echipa noastră este pregătită să îți optimizeze site-ul într-un mod care este favorabil pentru algoritmul Google. Noi cunoaștem metodele prin care poziționarea site-ului tău în topul rezultatelor de căutare poate deveni o realitate. Merită investiția, pentru că rezultatele vor vorbi de la sine!

SEO, sau Search Engine Optimization, este procesul de optimizare a unui site web pentru a-i îmbunătăți vizibilitatea în rezultatele motoarelor de căutare, precum Google. Acest lucru se face prin adaptarea conținutului și structurii site-ului la algoritmii motorului de căutare, cu scopul de a apărea cât mai sus în rezultatele de căutare pentru anumite cuvinte cheie sau expresii.

Optimizare Seo, Cost Campanie Seo

Pret Optimizare SEO de la 300 €

Hai sa incepem!

Ce obiective atingem prin Optimizare SEO? Pozițiile Google de top!



1

Un Salt Calitativ în Motoarele de Căutare

Transformă-ți Afacerea într-o Forță Digitală Recunoscută!

Ai investit timp, energie și resurse pentru a-ți crea site-ul perfect. Dar, ce folos are un site web excelent dacă nu este văzut de publicul tău țintă?

Iată unde intervine Optimizarea SEO – cheia succesului tău online.

SEO nu este doar despre a ajunge în primele poziții ale rezultatelor Google™, ci și despre a oferi un conținut relevant și valoros pentru utilizatori. Prin identificarea nevoilor și îmbunătățirea aspectelor deficitare ale site-ului tău (SEO On-Page) și prin creșterea numărului de legături externe către site-ul tău (SEO Off-Page), putem îmbunătăți semnificativ clasamentul tău în rezultatele motoarelor de căutare.

Optimizează-ți afacerea pentru succes cu o strategie SEO solidă și vino în fruntea rezultatelor Google™. Nu doar că vei ajunge la mai mulți clienți, dar vei construi și o reputație online puternică pentru brandul tău.



În ultimii ani, Optimizarea SEO s-a schimbat radical

Ce tehnici care iti permit sa iti atingi obiectivele de Marketing merg în acestă perioadă?

2

În peisajul modern al internetului, Optimizarea SEO a evoluat semnificativ! Tehnicile de Marketing actualmente eficiente sunt esențiale pentru prosperitatea oricărei afaceri digitale. De aceea, este crucial să investești în Optimizarea SEO pe termen lung. Aici intervine echipa Terra Sacrae Agency, care se dedică construirii unei strategii SEO personalizate și robuste, adaptate nevoilor consumatorilor tăi.

În primul rând, Terra Sacrae Agency se angajează să înțeleagă pe deplin nevoile utilizatorului final. Echipa noastră dezvoltă strategii SEO orientate pe conținut, menite să răspundă la întrebările potențialilor tăi clienți. Abordăm și analiza tehnică a site-ului tău, cu scopul de a îmbunătăți performanța și a identifica soluții eficiente.

Analizăm în detaliu peisajul concurenței online și stabilim o serie de obiective menite să scoată în evidență aspectele unice și valoroase ale afacerii tale. Ne ocupăm de analiza și implementarea în site-ul tău a oricăror actualizări ale algoritmilor Google™. Monitorizăm în mod regulat campania SEO și aducem modificări pentru a îmbunătăți rapid clasamentul în rezultatele de căutare.

Indiferent dacă alegi să lucrezi cu Terra Sacrae Agency sau cu o altă agenție de web design, ne angajăm să îți prezentăm cele mai eficiente metode de optimizare pentru a obține rezultate concrete și vizibile. Oferim consultanță și audit SEO gratuit pentru fiecare client în parte.

OPTIMIZARE SEO

Strategii SEO Eficiente Care Au Susținut Creșterea a Peste 200 de Afaceri Online



01

STRATEGIE SEO

Strategia SEO joacă un rol important în bussiness-ul tău, pentru a putea maximiza veniturile și ROI-ul investiției în SEO.

02

OPTIMIZARE SEO ON-PAGE

Optimizările on-page iau în calcul elementele importante SEO și factorii de ranking pentru o pozițtionare optimă.

03

STRATEGIE SEO OFF-PAGE

Optimizarile off-page iau în calcul elementele importante SEO și factorii de ranking off site pentru o poziționare optimă.



Cere un AUDIT SEO Gratuit

Auditul nostru SEO va examina site-ul tău în detaliu, evaluând toate elementele esențiale pentru optimizare – de la structura site-ului, la calitatea conținutului, utilizarea cuvintelor cheie și multe altele. Vom identifica problemele potențiale care îți pot împiedica site-ul să atingă un clasament mai bun în rezultatele motorului de căutare Google™ și îți vom oferi soluții concrete pentru a remedia aceste probleme.



DE CE SĂ INVESTEȘTI ÎN SEO?

La Terra Sacrae Agency, ne mândrim cu peste 5 ani de experiență în domeniul marketingului digital și în special în optimizarea SEO. Cu o echipă de specialiști devotați și cu un set larg de competențe, ne-am dedicat înțelegerea și implementarea celor mai eficiente strategii SEO pentru a ajuta afacerile să crească și să prospere în lumea digitală.

Creșterea traficului organic

Principalul avantaj al investiției în SEO este creșterea traficului organic provenit din Google. Prin implementarea unor strategii inovatoare de optimizare a site-urilor și printr-o abordare SEO hibridă, poziția site-ului tău pe cuvintele cheie care generează vânzări se va îmbunătăți. Astfel, prin creșterea poziției în Google, vei constata o creștere semnificativă a traficului organic relevant.

Vizibilitate nelimitată

Investiția în SEO asigură și o vizibilitate nelimitată în fața clienților tăi. Pe măsură ce problemele tehnice sunt rezolvate, sunt construite link-uri relevante și se adaugă conținut de calitate, site-ul tău începe să crească în clasamente. Acest lucru se reflectă într-o vizibilitate crescută în căutările Google și, în consecință, brandul tău va fi afișat din ce în ce mai des în fața clienților.

Creșterea vânzărilor

SEO contribuie la creșterea vânzărilor provenite din traficul organic. Prin optimizarea SEO a paginilor site-ului tău, nu doar că vom crește traficul organic, dar vom îmbunătăți și poziția cuvintelor cheie în rezultatele căutărilor. Acest trafic relevant și targetat are toate șansele să se transforme în vânzări.

Ranking si autoritate de brand

Un alt beneficiu major al SEO este îmbunătățirea rankingului în Google Search. Paginile site-ului tău vor fi mai relevante pentru căutările potențialilor clienți și vor apărea mai des în SERPs (Search Engine Result Pages). Investiția în SEO nu îți crește doar vizibilitatea, ci și autoritatea brandului. SEO funcționează pe termen lung și contribuie la consolidarea brandului tău, sporind astfel încrederea clienților în afacerea ta.

Metodologie Optimizare SEO

Metodologia de optimizare SEO (Search Engine Optimization) este un proces structurat și continuu care vizează îmbunătățirea vizibilității unui site web în rezultatele organice ale motoarelor de căutare. Iată o descriere generală a procesului:

Audit SEO

Auditul SEO este primul pas în orice campanie de optimizare. Acesta implică evaluarea detaliată a site-ului pentru a identifica problemele existente care pot afecta performanța SEO. Acest proces include analiza structurii site-ului, a conținutului, a linkurilor interne și externe, a vitezei de încărcare a paginii și a altor factori tehnici.

Cercetare cuvinte cheie

Acest proces implică identificarea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea ta și care sunt cel mai probabil să fie utilizate de clienții potențiali atunci când caută produse sau servicii similare pe Google. O strategie eficientă de cuvinte cheie va ține cont de volumul de căutare, de competitivitate și de relevanța cuvintelor cheie pentru afacerea ta.

Optimizare SEO on-page

Aceasta implică optimizarea elementelor de pe site-ul tău pentru a se potrivi cu cuvintele cheie identificate. Acest lucru include titluri de pagină, descrieri meta, conținutul paginii, URL-uri și utilizarea de tag-uri H1, H2 etc.

Optimizare SEO off-page

Aceasta se referă la activitățile care sunt realizate în afara site-ului tău și care pot influența clasamentul tău în motorul de căutare. Cel mai comun aspect al optimizării off-page este crearea de linkuri (backlinking), dar include și social media marketing și mențiuni de brand.

Analiza concurenței

Este important să înțelegem ce fac concurenții tăi în ceea ce privește SEO. Analizarea și înțelegerea strategiilor lor ne poate ajuta să identificăm oportunități și să formulăm o strategie de SEO mai eficientă.

Monitorizarea și raportarea

SEO este un proces continuu. Prin urmare, este esențial să monitorizăm performanța site-ului tău și să raportăm rezultatele pentru a ne asigura că obiectivele de SEO sunt atinse și că strategia este ajustată în funcție de schimbările din mediul online.

Împărtășește-ți dragostea