Optimizare SEO

Terra Sacrae Agency ofera servicii de optimizare SEO adaptate nevoilor si obiectivelor fiecarui client. Echipa noastra de experti in SEO ofera servicii de analiza si optimizare on-page si off-page, link building, cercetare de cuvinte cheie si audit SEO pentru a ajuta afacerile sa obtina o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare si sa atraga mai multi clienti pe site-ul lor.

Optimizare SEO 111

Seo Agency

Terra Sacrae - Servicii de optimizare SEO

SEO sau Optimizarea pentru Motoarele de Cautare este un proces continuu de imbunatatire a performantei unui site web in motoarele de cautare, astfel incat acesta sa apara cat mai sus in rezultatele cautarilor pentru cuvintele cheie relevante afacerii respective. Aceasta este importanta pentru ca majoritatea utilizatorilor internetului isi concentreaza atentia asupra primei pagini a rezultatelor de cautare si nu obisnuiesc sa navigheze mai departe.

Optimizarea pentru motoarele de cautare se concentreaza in principal pe structura si continutul site-ului, pentru a-l face cat mai atractiv si relevant pentru motoarele de cautare. Un site web bine optimizat va fi afisat mai sus in rezultatele cautarilor, va atrage mai mult trafic si va fi mai vizibil pentru publicul tinta.

SEO - Formula magica?

SEO nu este o solutie rapida si nu exista o formula magica pentru a obtine succesul in acest domeniu. Este un proces continuu care necesita timp si resurse pentru a obtine rezultatele dorite. Strategiile de SEO includ cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea continutului, construirea de link-uri de calitate, analiza concurentilor si monitorizarea si evaluarea performantei site-ului.

Audit SEO

Auditul SEO este un proces prin care se analizeaza si se evalueaza performanta unui site web in motoarele de cautare, identificand problemele si oportunitatile de imbunatatire a acestuia. Un audit SEO poate fi efectuat de un specialist in SEO sau de o echipa de experti si poate fi realizat manual sau cu ajutorul unor instrumente speciale pentru auditare.
Nu o sa te plictisim cu detalii tehnice pentru ca sunt greu de inteles dar iti putem explica folosind termeni comuni cum este website-ul tau de motorul de cautare Google si de vizitatorii tai. Suna bine?

DACA DA! Atunci iti mai dam o veste buna. Audit-ul SEO este GRATUIT si fara obligatii!

Foloseste cu incredere formularul de contact din pagina sau, mai simplu, da-ne un telefon!

Audit SEO

Si totusi.... Ce facem in cadrul unui audit SEO?

Auditul SEO poate evalua mai multe aspecte ale unui site web, precum:

Structura site-ului

analiza arhitecturii site-ului pentru a identifica posibile probleme tehnice sau de navigare care ar putea afecta performanta acestuia in motoarele de cautare.

Continut si cuvinte cheie

analiza calitatii si relevantei continutului site-ului si identificarea lacunelor sau oportunitatilor de imbunatatire a acestuia dar si identificarea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea respectiva si evaluarea modului in care acestea sunt utilizate in continutul site-ului.

Link-uri:

analiza profilului de link-uri al site-ului, inclusiv link-uri interne si externe, pentru a identifica oportunitati de imbunatatire a autoritatii si popularitatii site-ului.

Performanta site-ului

evaluarea vitezei de incarcare a site-ului, compatibilitatea cu dispozitivele mobile si alte aspecte care pot afecta experienta utilizatorilor si performanta site-ului in motoarele de cautare.

Pe baza analizei efectuate, auditul SEO poate oferi recomandari specifice pentru imbunatatirea performantei site-ului in motoarele de cautare si pentru a atrage mai mult trafic de calitate catre acesta. Un audit SEO poate fi efectuat in mod regulat pentru a monitoriza si evalua performanta site-ului si pentru a identifica oportunitati de imbunatatire continua.

Servicii SEO

Doriti sa dominati motoarele de cautare si sa va transformati afacerea intr-un succes stralucitor?

Ei bine, suntem aici pentru a va ajuta! Noi oferim servicii SEO de top, concepute special pentru a va propulsa site-ul in primele pozitii ale rezultatelor Google.

Optimizare SEO

SEO on-page

SEO on-page se refera la procesul de optimizare a elementelor de pe site-ul dvs. web pentru a imbunatati clasamentul in motoarele de cautare si a atrage trafic organic de calitate. Aceasta abordare se concentreaza pe optimizarea continutului si a structurii site-ului pentru a-l face mai atractiv si relevant pentru motoarele de cautare si utilizatori.

Viteza de incarcare

Un site rapid este esential pentru a oferi o experienta buna utilizatorilor. Optimizeaza viteza de incarcare prin reducerea dimensiunii imaginilor, eliminarea codului inutil si utilizarea unui sistem de cache performant.

Cuvinte cheie

Selectarea cuvintelor cheie potrivite pentru continutul site-ului dvs. este cruciala pentru a atrage audienta tinta. Includeti cuvintele cheie in titluri, subtitluri, meta-descrieri, continut, URL-uri si atributul alt al imaginilor.

Titluri si meta-descrieri

Titlurile si meta-descrierile ajuta motoarele de cautare sa inteleaga despre ce este vorba in pagina dvs. si sa indice relevanta pentru cuvintele cheie targetate. Asigurati-va ca acestea sunt captivante, informative si contin cuvinte cheie relevante.

Calitatea continutului:

Continutul unic, relevant si de calitate este esential pentru a atrage si retine vizitatorii site-ului. Oferiti informatii valoroase si actualizate, folosind un limbaj clar si concis, pentru a ajuta utilizatorii sa inteleaga si sa se implice cu continutul dvs.

Structura URL-urilor:

URL-urile prietenoase pentru SEO si usor de inteles de catre utilizatori si motoarele de cautare contribuie la imbunatatirea clasamentului site-ului. Folositi cuvinte cheie si separati cuvintele cu liniute pentru a crea URL-uri clare si concise.

Optimizarea imaginilor:

Imaginile trebuie sa fie comprimate corespunzator, sa aiba un format potrivit si sa contina un text alternativ descriptiv pentru a imbunatati viteza de incarcare a paginii si accesibilitatea.

Link-uri interne:

Utilizati link-uri interne pentru a ajuta utilizatorii sa navigheze pe site-ul dvs. si pentru a le oferi continut relevant si suplimentar. Acest lucru imbunatateste experienta utilizatorului si contribuie la cresterea autoritatii site-ului.

SEO OFF-Page

Serviciile SEO off-page sunt tehnici si strategii utilizate pentru a imbunatati vizibilitatea si autoritatea unui site web in motoarele de cautare, prin crearea de legaturi si semnale externe care indica spre site-ul respectiv.

Link building

Un site rapid este esential pentru a oferi o experienta buna utilizatorilor. Optimizeaza viteza de incarcare prin reducerea dimensiunii imaginilor, eliminarea codului inutil si utilizarea unui sistem de cache performant.

Social media marketing:

Promovarea continutului site-ului pe platforme de social media, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest etc., pentru a genera trafic si a crea semnale sociale pozitive care pot influenta clasamentul in motoarele de cautare.

Content marketing

Crearea si distribuirea de continut de calitate (articole, infografice, videoclipuri, podcasturi) pe diverse platforme si canale media pentru a atrage si a retine o audienta tinta, generand astfel semnale pozitive pentru site-ul dvs.

Optimizarea profilului pe site-uri de recenzii:

Solicitarea recenziilor pozitive de la clienti pe site-uri precum Google My Business, Yelp, TripAdvisor etc. pentru a imbunatati autoritatea si a atrage noi vizitatori.

Influencer marketing:

Colaborarea cu influentatori din industrie sau din nisa dvs. pentru a promova site-ul, produsele sau serviciile dvs. Acest lucru poate genera trafic, cresterea autoritatii si, in final, un impact pozitiv asupra clasamentului in motoarele de cautare.

Participarea la forumuri si comunitati online:

Implicarea activa in discutiile relevante din forumuri si comunitati online pentru a crea conexiuni, a impartasi informatii si a obtine backlink-uri.

Analiza si monitorizarea backlink-urilor:

Urmărirea si analiza backlink-urilor existente pentru a identifica oportunitati de imbunatatire si a detecta posibile probleme sau link-uri nedorite.

Comunicate de presa:

Distribuirea comunicatelor de presa pentru a anunta evenimente, lansari de produse sau alte stiri importante legate de companie, care pot atrage atentia presei si a altor publicatii.

Local SEO (Search Engine Optimization)

Local SEO (Search Engine Optimization) se refera la procesul de optimizare a prezentei online a unei afaceri pentru a atrage mai multi clienti din cautarile locale. Acesta este esential pentru afacerile care opereaza intr-o anumita arie geografica si care doresc sa atraga clienti din apropiere

Optimizarea Google My Business

Creeaza si optimizeaza profilul afacerii tale pe Google My Business, furnizand informatii detaliate si actualizate, inclusiv numele afacerii, adresa, numarul de telefon, orele de functionare si categoriile de servicii.

Optimizarea continutului pentru cuvinte cheie locale:

Integreaza cuvinte cheie locale, cum ar fi numele orasului, cartierului sau regiunii, in titlurile, descrierile, meta-tagurile si continutul site-ului tau pentru a te asigura ca afacerea ta este relevanta pentru cautarile locale.

Crearea de link-uri locale:

Obtine backlink-uri de la site-uri locale relevante, cum ar fi bloguri, ziare, asociatii locale sau parteneri de afaceri, pentru a creste autoritatea si vizibilitatea site-ului tau in rezultatele locale.

Optimizarea pentru cautarea vocala:

Tine cont de modul in care utilizatorii efectueaza cautari vocale si optimizeaza continutul site-ului tau pentru intrebari si fraze mai naturale, care sunt specifice cautarilor vocale.

Optimizarea site-ului pentru dispozitive mobile:

Asigura-te ca site-ul tau este optimizat pentru dispozitive mobile, deoarece majoritatea cautarilor locale se efectueaza de pe smartphone-uri si tablete.

Gestionarea recenziilor online:

Solicita si raspunde la recenziile clientilor pe platformele de recenzii, cum ar fi Google My Business, Yelp, TripAdvisor etc., pentru a imbunatati reputatia afacerii tale si a creste increderea potentialilor clienti.

Utilizare schema.org

Adauga date structurate pe site-ul tau folosind schema.org pentru a furniza informatii suplimentare despre afacerea ta motoarelor de cautare, cum ar fi tipul de afacere, adresa si orele de functionare.

Promovarea pe platformele de social media:

Foloseste platformele de social media pentru a promova afacerea locala si a interactiona cu clientii din zona, sporind astfel vizibilitatea si notorietatea brandului tau.

TERRA SACRAE AGENCY

Terra Sacrae Agency - Expertul tau SEO

Experienta si expertiza:

Suntem experti in acest domeniu si avem cunostinte si abilitati specializate pentru a va ajuta sa imbunatatiti performanta site-ului dvs. in rezultatele de cautare.

Abordare personalizata

Ceea ce ne diferentiaza de alti furnizori de servicii SEO este abordarea noastra personalizata si strategia noastra de lunga durata pentru a va ajuta sa obtineti succesul pe termen lung. Incepem prin a intelege obiectivele dvs. de afaceri si audienta dvs. tinta si apoi dezvoltam o strategie personalizata de SEO pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele.

Tendinte si solutii

Echipa noastra de experti SEO sunt familiarizati cu cele mai recente tendinte si actualizari de algoritm in SEO si sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi si tehnici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de afaceri. De asemenea, suntem experti in cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea continutului si a meta-etichetelor, construirea de legaturi si monitorizarea performantei site-ului in rezultatele de cautare.

Suport si comunicare eficienta

La Terra Sacrae, suntem dedicati sa va ajutam sa obtineti succesul in mediul online si suntem mandri sa oferim servicii de calitate superioara de optimizare a motoarelor de cautare pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de afaceri.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro