Promovare Facebook Ads & Instagram

La Terra Sacrae, ne propunem sa conectam brandul tau cu clienti locali, regionali, nationali sau internationali prin intermediul platformelor Facebook si Instagram. Utilizam cele mai avansate tehnici si strategii pentru a genera un nivel ridicat de interactiune a potentialilor clienti cu brandul tau si cu website-ul tau.

Promovare Facebook Ads & Instagram

Terra Sacrae, partenerul tau in succesul online

Mesaje relevante cu continut viral in retelele de socializare

Strategia noastra de comunicare in social media consta in crearea si administrarea de campanii Facebook Ads si Instagram personalizate, utilizand mesaje si continut media concepute pentru a ne atinge obiectivul stabilit. Aceste campanii sunt concepute pentru a atrage atentia potentialilor clienti si pentru a-i conduce catre website-ul tau, unde acestia pot lua decizii de cumparare.

Ne asiguram ca mesajul si continutul campaniilor sunt relevante si atractive pentru audienta tinta, si utilizam optiuni de afisare si licitare pentru a obtine un ROI maxim pentru bugetul tau de publicitate. In plus, monitorizam constant performanta campaniilor noastre si ajustam strategia in consecinta, pentru a ne asigura ca obiectivele sunt atinse.

De ce Facebook Ads?

Un raspuns simplu. Pentru ca platformele de social media incurajeaza interactiunea directa dintre cumparator si vanzator.

Campaniile Facebook Ads si Instagram sunt o modalitate eficienta de a ajuta companiile sa ajunga la audienta lor si sa-si promoveze afacerea pe platformele de social media. Aceste campanii sunt concepute pentru a atrage atentia potentialilor clienti si pentru a-i conduce catre website-ul companiei sau catre paginile de social media, unde acestia pot lua decizii de cumparare.

Oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor fiecarui client in parte. Inainte de a incepe o campanie de promovare, analizam audienta tinta, identificam cele mai relevante cuvinte cheie si strategii de afisare, si ne asiguram ca mesajul si continutul campaniei sunt relevante si atractive pentru audienta tinta.

Facebook Ads

Campanii Facebooks Ads si Instagram: retele de socializare transformate in instrumente de vanzare

Atunci cand avem de realizat o campanie Facebook Ads pentru un client, urmam o serie de pasi importanti pentru a ne asigura ca campania este conceputa pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Consultare Initiala

Analizam audienta tinta

Primul pas este sa analizam publicul tinta al clientului nostru. Identificam factorii demografici relevanti, interesele si comportamentele publicului si utilizam aceste informatii pentru a crea un plan de afisare eficient.

Cercetare Si Planificare

Cream mesajul si continutul campaniei

Cream mesajul si continutul campaniei, care trebuie sa fie atractiv si relevant pentru audienta tinta. Alegem si producem fotografiile sau videoclipurile potrivite pentru a sustine mesajul si a atrage atentia publicului.

Design Si Dezvoltare

Raportam si analizam rezultatele

Raportam si analizam rezultatele campaniei pentru a ne asigura ca obiectivele stabilite de clientul nostru sunt atinse si pentru a identifica zonele in care putem imbunatati strategia pentru campaniile viitoare.

Facebook Ads & Instagram

Suntem o agentie de marketing digital cu peste 5 ani de experienta pe Facebook Ads. Cunoastem bine care este rolul Facebook Ads in promovarea business-ului tau si folosim acest canal asa cum trebuie: sa aduca cresterea de care ai nevoie.

Expertiza si experienta

Cu o vasta experienta in realizarea de campanii Facebook Ads, suntem in masura sa identificam si sa atragem publicul tinta potrivit pentru afacerea ta, folosind cele mai avansate tehnici si strategii de promovare. Ne concentram pe crearea de continut atractiv si relevant pentru audienta tinta, pentru a stimula interesul si implicarea acestora in brandul tau.

Tendinte si inovatii

Suntem in permanenta la curent cu ultimele tendinte si inovatii in domeniul marketingului digital, astfel incat sa putem oferi cele mai bune solutii pentru a obtine rezultate optime. Ne asiguram ca campaniile noastre de Facebook Ads sunt personalizate pentru nevoile si obiectivele afacerii tale, astfel incat sa poti obtine o crestere semnificativa a veniturilor si sa iti extinzi afacerea cu succes.

Abordare personalizata

Suntem aici sa te ajutam sa obtii rezultate reale si sa iti cresti afacerea prin intermediul platformei Facebook Ads. Cu o echipa de specialisti in marketing digital si experienta vasta in realizarea de campanii de promovare, suntem pregatiti sa iti oferim cele mai bune solutii pentru a obtine succesul pe Facebook. Contacteaza-ne astazi si hai sa incepem sa crestem impreuna!

Monitorizare si raportare

Oferim monitorizare constanta a performantei campaniilor si rapoarte detaliate, pentru a putea lua decizii informate si a adapta strategiile in functie de rezultatele obtinute.

Promovare Facebook Si Instagram
De ce e important sa ai campanii de promovare Facebook si Instagram Ads?

Campaniile platite sunt esentiale daca iti doresti sa scalezi, sa obtii mai multa vizibilitate si vanzari, mai mult engagement, sa iti maresti comunitatea de followeri si sa ii convertesti in viitorii tai clienti.

Ai posibilitati complexe de targetare. Iar datele generate te ajuta sa intelegi care sunt clientii tai, cu ce tip de content interactioneaza, ce intervale de varsta au, sexul, interesele, comportamentele sau locatia acestora. Pe baza acestor informatii, iti poti crea un plan care in timp sa ajute la scalarea afacerii tale.


Strategia este extrem de importanta. Tocmai de aceea, este esential ca promovarea sa fie in acord cu etapa de dezvoltare a brandului.

Ce tipuri de campanii putem implementa pentru afacerea ta?

Pentru afacerea ta, putem implementa diverse tipuri de campanii în funcție de obiectivele tale și de etapa de dezvoltare a brandului. În primul rând, vom analiza domeniul în care activezi și istoricul promovării tale, dacă există, astfel încât să putem propune campanii personalizate care să ofere cele mai bune rezultate.

De exemplu, pentru un start-up, vom construi o strategie de promovare diferită față de un brand deja matur. În funcție de obiectivele afacerii tale, putem propune diverse tipuri de campanii: de la creșterea numărului de followeri și a engagement-ului, până la obținerea de trafic calificat pe site, completări de formulare, primire de apeluri sau achiziții.


Toate aceste obiective pot fi realizate prin intermediul campaniilor disponibile în platforma de Facebook Ads. Noi vom lucra împreună cu tine pentru a înțelege exact nevoile afacerii tale și să stabilim ce tipuri de campanii vor fi cele mai eficiente pentru a obține rezultatele dorite.

Strategii de promovare in functie de natura business-ului tau

In functie de tipul de business pe care il ai, strategia de promovare va fi adaptata pentru a se potrivi obiectivelor si necesitatilor tale. In cazul in care ai un site de prezentare, obiectivele tale principale pot fi atragerea de trafic calificat pe site, completarea unui formular de contact sau apelurile telefonice, iar pentru aceasta vor fi implementate campanii specifice de promovare pe Facebook si Instagram Ads.

In cazul in care nu ai un istoric de promovare, primul pas va fi sa intelegem care este publicul tau, ce caracteristici au, ce interese si comportamente, ce canal si placement-uri iti genereaza cel mai bun trafic. In functie de acestea, vom targeta potentialii tai clienti. Pentru a ne asigura ca brandul tau va ramane in mintea utilizatorilor, vom implementa campanii de retargeting.


In cazul unui magazin online nou sau cu istoric de promovare prin campanii de Facebook si Instagram Ads, obiectivul principal va fi cresterea vanzarilor. Vom analiza datele existente si vom propune noi solutii de targetare, noi tipuri de vizualuri si mesaje pentru a creste eficienta campaniilor. Pentru o eficienta crescuta, vom implementa campanii de remarketing dinamic, prin care sa retargetam utilizatorii cu produsele fata de care au aratat interes.


In cazul unui site de prezentare care include si o sectiune de shopping, obiectivele de la exemplele 1 si 2 se vor contopi.


In cazul in care ai o aplicatie, obiectivul principal va fi inregistrarea cat mai multor descarcari si utilizari. Pentru aceasta, vom implementa o strategie in mai multi pasi care sa includa awareness-ul, engagement-ul, instalarea propriu-zisa si retargetarea utilizatorilor care nu au descarcat aplicatia sau care au facut-o, dar nu o folosesc prea des. In toate aceste cazuri, abordarea noastra va fi axata pe rezultate, iar costul/conversie, vanzarile si ROAS-ul vor fi in centrul analizelor si deciziilor pe care le vom lua, pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a te face cunoscut in mintea clientilor si viitorilor tai clienti.

TERRA SACRAE AGENCY

Intrebari si raspunsuri (FAQ)

Ce sunt si cat costa campaniile de Facebook si Instagram?

Campaniile de Facebook si Instagram sunt metode de promovare online, ce folosesc platformele de social media pentru a ajunge la o audienta targetata si a creste vizibilitatea brandurilor, produselor sau serviciilor. Ele sunt o parte esentiala a strategiei de marketing digital, intrucat ajuta la dezvoltarea afacerilor si la cresterea vanzarilor.

Campaniile de Facebook si Instagram au devenit instrumente indispensabile pentru companii si antreprenori, indiferent de domeniu. Acest lucru se datoreaza numarului mare de utilizatori activi ai acestor platforme, precum si algoritmului avansat de targetare, care permite afisarea anunturilor doar catre persoanele cu interese similare.

Costul unei campanii de Facebook sau Instagram variaza in functie de mai multi factori, precum bugetul alocat, durata campaniei, obiectivele de marketing si audienta targetata. Facebook, care detine si Instagram, functioneaza pe baza unui sistem de licitatie, in care advertiserii stabilesc un buget zilnic sau pe durata campaniei si liciteaza pentru a obtine afisari sau clickuri pe anunturile lor.

Unul dintre avantajele acestor campanii este flexibilitatea bugetului, ceea ce inseamna ca poti incepe cu un buget redus si il poti creste treptat, in functie de rezultate. Costul mediu per click (CPC) sau costul per mia de afisari (CPM) variaza, de asemenea, in functie de competitia din piata si de relevanta anuntului pentru audienta. Cu cat anuntul este mai relevant, cu atat costurile vor fi mai mici.

Crearea unei campanii de Facebook si Instagram de succes presupune stabilirea unor obiective clare, precum cresterea brand awareness, generarea de lead-uri sau vanzari. In functie de obiective, poti alege tipul de campanie potrivit, precum anunturi cu imagini, video sau carusel, ce pot fi adaptate pentru a atrage atentia utilizatorilor.

De asemenea, targetarea este esentiala pentru a obtine rezultate optime. Pe langa targetarea geografica, demografica si comportamentala, Facebook si Instagram permit targetarea in functie de interese, pagini urmarite, si alte criterii. Acest lucru face ca anunturile sa ajunga la persoanele potrivite si sa genereze conversii.

Monitorizarea si optimizarea campaniilor de Facebook si Instagram sunt de asemenea cruciale. Cu ajutorul Facebook Ads Manager, poti urmari performanta anunturilor si poti face ajustari pentru a imbunatati rezultatele. De exemplu, daca un anunt nu genereaza suficiente conversii, poti testa diferite variante de texte, imagini sau targetare pentru a determina ce functioneaza cel mai bine.

In concluzie, campaniile de Facebook si Instagram reprezinta o modalitate eficienta de promovare a produselor si serviciilor in mediul online. Costul acestor campanii depinde de mai multi factori, precum bugetul alocat, durata campaniei si competitia din piata. Flexibilitatea bugetului, targetarea precisa si capacitatea de a optimiza anunturile in timp real fac ca aceste campanii sa fie extrem de atractive pentru companii si antreprenori.

In plus, integrarea campaniilor de Facebook si Instagram in strategia de marketing digital poate duce la cresterea vizibilitatii, atragerea de noi clienti si fidelizarea celor existenti. Prin utilizarea celor mai bune practici, precum crearea de continut relevant si atractiv, testarea si optimizarea anunturilor, si monitorizarea performantei, poti obtine rezultate impresionante si un ROI (Return on Investment) ridicat.

Pentru a maximiza eficienta campaniilor de Facebook si Instagram, este recomandat sa lucrezi cu specialisti in marketing digital sau agentii de publicitate, care au experienta si cunostinte necesare pentru a crea si gestiona campanii de succes. Aceasta investitie poate aduce beneficii pe termen lung, intrucat te ajuta sa iti dezvolti afacerea si sa mentii un avantaj competitiv in piata.

In era digitala, prezenta pe retelele de socializare precum Facebook si Instagram este esentiala pentru a ramane relevant si a mentine legatura cu clientii. Campaniile de Facebook si Instagram sunt un instrument puternic de marketing, care ofera o oportunitate excelenta de a creste afacerea si de a genera vanzari. Prin utilizarea eficienta a acestor platforme, poti atinge o audienta vasta si poti transforma vizitatorii in clienti loiali.

In final, campaniile de Facebook si Instagram reprezinta o investitie inteligenta pentru orice afacere, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate. Cu un buget flexibil, targetare precisa si capacitatea de a monitoriza si optimiza campaniile in timp real, aceste platforme de social media ofera oportunitati de crestere si succes pe termen lung. Profita de aceasta ocazie si incepe sa construiesti o strategie eficienta de marketing digital, care sa iti aduca rezultatele dorite si sa iti consolideze pozitia in piata.