Promovare Google Ads

In lumea digitala actuala, Terra Sacrae se distinge prin strategii de marketing digital sofisticate si adaptabile oricarui domeniu de business. Misiunea noastra este sa generam profituri online pentru partenerii nostri prin intermediul campaniilor eficiente de Google Ads

Promovare Google Ads

Terra Sacrae, partenerul tau in succesul online

Expertiza in Google Ads - Campanii PPC Eficiente

Agentia Terra Sacrae utilizeaza campaniile GoogleAds pentru a-ti afisa anunturile exact catre clientii vizati si a-i exclude pe cei nerelevanti. Prin strategii de targetare si optimizare, ne asiguram ca ajungem la clientii potentiali in momentul perfect, cand cauta produsele sau serviciile tale.

De ce Google Ads?

Un raspuns simplu. Cu ajutorul campaniilor Google Ads raspundem la cautarile celor care au nevoie de produsele si serviciile noastre. Exista cineva care sa caute un produs sau serviciu pe google, care sa nu fie interesat de produsul sau serviciul respectiv? Evident ca nu.

Google ne ofera sansa de a atrage vizitatori interesati si de a afisa anunturile noastre in topul rezultatelor, permitandu-ne sa concuram eficient indiferent de buget. Acum, anunturile se rotesc intre primele 4 pozitii de sus si cele 4 de jos, in functie de calitatea campaniei.

Cu GoogleAds, poti afisa oricate anunturi doresti, platind doar atunci cand anuntul este accesat. Desi pare costisitor, beneficiile sunt semnificative. Pe langa bugetul alocat campaniei, bugetul pentru agentia noastra asigura o optimizare eficienta a costurilor, generand rezultatele dorite.

Campanii GoogleAds: strategii precise si eficiente pentru succesul afacerii tale

├Än lumea competitiv─â a publicit─â╚Ťii online, campaniile Google Ads ofer─â un avantaj decisiv. Specializa╚Ťi ├«n crearea de strategii precise ╚Öi eficiente, ne angaj─âm s─â aducem succesul afacerii tale la un nou nivel. Prin analiz─â detaliat─â ╚Öi targetare inteligent─â, transform─âm fiecare clic ├«n oportunitate, maximiz├ónd ROI-ul ╚Öi conect├óndu-te cu audien╚Ťa ta ideal─â. Alege succesul cu campanii Google Ads bine g├óndit

Consultare initiala

Stabilirea obiectivelor campaniei

Stabilirea obiectivelor campaniei este un pas esen╚Ťial ├«n planificarea strategic─â. Aceasta implic─â identificarea unor ╚Ťinte clare ╚Öi m─âsurabile, care ghideaz─â fiecare decizie ╚Öi ac╚Ťiune. Fie c─â e vorba de cre╚Öterea con╚Ötientiz─ârii brandului, generarea de lead-uri sau sporirea v├ónz─ârilor, definirea obiectivelor precise este cheia succesului oric─ârei campanii

Cercetare si planificare

Analiza cuvintelor cheie

Analiza cuvintelor cheie este fundamental─â ├«n cmpaniile Google Ads ╚Öi publicitatea online. Procesul implic─â cercetarea aprofundat─â a termenilor relevan╚Ťi pentru publicul ╚Ťint─â, evalu├ónd concuren╚Ťa ╚Öi poten╚Ťialul de trafic. Aceast─â analiz─â detaliat─â ajut─â la construirea unei strategii eficiente, orient├ónd con╚Ťinutul ╚Öi campaniile pentru a atrage ╚Öi a angaja eficient audien╚Ťa dorit─â

Design si dezvoltare

Structurarea campaniei

Structurarea eficient─â a campaniei este vital─â pentru atingerea obiectivelor stabilite. Acest proces implic─â organizarea atent─â a segmentelor ╚Ťint─â, alegerea canalelor de comunicare adecvate ╚Öi planificarea bugetului. Fiecare element al campaniei este meticulos g├óndit pentru a maximiza impactul ╚Öi eficien╚Ťa, asigur├óndu-se c─â fiecare aspect contribuie strategic la succesul global

Lucreaza cu noi!

Alege Terra Sacrae Agency pentru campaniile tale Google Ads si beneficiaza de o serie de avantaje care pot contribui la succesul afacerii tale. Iata cateva motive solide pentru care sa colaborezi cu noi:

Expertiza si experienta

Avem o experienta vasta in domeniu si numeroase campanii realizate, iar specialistii nostri CPC au acumulat cunostinte valoroase care ii ajuta sa dezvolte strategii eficiente, adaptate nevoilor afacerii tale.

Optimizare costuri

Ne concentram pe obtinerea celor mai bune rezultate la un cost pe click redus, maximizand astfel profitabilitatea campaniilor si returnarea investitiei in publicitate.

Abordare personalizata

Ne implicam in intelegerea afacerii tale, obiectivelor si publicului tinta pentru a crea campanii Google Ads adaptate specificului afacerii si care sa genereze rezultate optime.

Monitorizare si raportare

Oferim monitorizare constanta a performantei campaniilor si rapoarte detaliate, pentru a putea lua decizii informate si a adapta strategiile in functie de rezultatele obtinute.

Google Ads - Campanii PPC Eficiente

Despre campanii Google Ads - Generalitati

Campaniile Google Ads reprezinta o modalitate eficienta de promovare online, oferind oportunitati semnificative pentru afaceri de toate dimensiunile si din diverse domenii de activitate. Prin intermediul Google Ads, companiile pot ajunge rapid la un public larg, targetat si interesat de produsele sau serviciile lor, generand vanzari, lead-uri si crestere a brandului. In cele ce urmeaza, vom explora avantajele, functionalitatile si strategiile specifice asociate cu campaniile Google Ads.

Avantajele campaniilor Google Ads sunt numeroase, printre care se numara flexibilitatea, controlul bugetului, targetarea precisa si rapiditatea in obtinerea rezultatelor. O campanie Google Ads poate fi adaptata in functie de nevoile si obiectivele afacerii, permitand ajustarea anunturilor, a cuvintelor cheie, a segmentarii demografice si a zonelor geografice. Controlul bugetului este un alt atu al acestui sistem de publicitate, deoarece poti decide cat sa investesti pe baza costului pe click (CPC), costului pe mie de afisari (CPM) sau costului pe achizitie (CPA). De asemenea, campaniile Google Ads ofera rezultate rapide, afisand anunturile in momentul in care utilizatorii cauta produsele sau serviciile tale.

Functionalitatile Google Ads includ tipuri variate de campanii, cum ar fi cele bazate pe cautare, display, video, aplicatii si cumparare. Fiecare tip de campanie are specificul sau, dar toate au in comun posibilitatea de a targeta anumite segmente de piata si de a optimiza costurile in functie de performanta. Campaniile bazate pe cautare afiseaza anunturile in rezultatele motorului de cautare Google, in timp ce campaniile display plaseaza anunturile pe site-uri partenere. Campaniile video promoveaza clipuri pe YouTube si pe alte platforme video, iar campaniile pentru aplicatii ajuta la promovarea aplicatiilor mobile. In fine, campaniile de cumparare faciliteaza promovarea produselor direct in rezultatele cautarilor Google Shopping.

Tipuri de campanii Google Ads

Campaniile Google Ads sunt structurate în principal după obiectivele și nevoile fiecărui business:

Campanii orientate spre VANZARI

Campanii Google Ads menite sa impulsioneze achizitia de produse sau servicii prin intermediul retelelor Search, Display, Shopping sau YouTube.

GENERARE de LEAD-uri

Campanii Google Ads special concepute pentru afaceri care furnizeaza servicii, incurajand utilizatorii sa ia legatura cu compania.

Campanii centrate pe TRAFIC

Campanii Google Ads care aduc trafic de calitate pe site, la un cost minim.

Campanii focalizate pe AWARENESS

Campanii Google Ads adresate publicului complet nou, care nu a auzit inca de afacerea ta sau de produsele si serviciile pe care le oferi.

Campanii dedicate YouTube

Campanii Google Ads menite pentru promovarea canalelor sau videoclipurilor pe platforma YouTube.

Campanii pentru APLICATII MOBILE

Campanii Google Ads destinate promovarii aplicatiilor mobile pe dispozitivele utilizatorilor.

Unde pot fi afisate anunturile din campaniile Google Ads?

Atunci cand te promovezi prin Google Ads, anunturile tale text, imagine sau video pot fi afisate in diverse locuri si pe platformele Google:


Pe Google Search

Anunturile vor fi afisate pe pagina de rezultate Google, deasupra sau dedesubtul acestora. In cazul cautarilor, campaniile Google Ads pot plasa anunturi in Google Play, Google Shopping, Google Maps sau partenerii Google Search.


Pe site-urile vizitate de potentialii tai clienti

Reteaua Display consta intr-o colectie de site-uri unde anunturile Google Ads pot aparea.


In aplicatiile pentru dispozitive mobile

Poti insera anunturile in aplicatiile mobile, atat pe platforma Android, cat si pe iOS.


Pe YouTube

Anunturile video sau cele in format imagine pot aparea pe YouTube cand utilizatorii se uita la continutul lor preferat.


Pe Gmail

Campaniile Google Ads pot tinti utilizatorii si pe Gmail, in zonele unde acestia primesc frecvent e-mail-uri comerciale.


Reteaua Partenerilor Google

O retea de site-uri care nu apartin Google pe care pot aparea anunturile de tip text.

Campania Google Ads: Strategii Pentru Succes

Suntem specializa╚Ťi ├«n orchestrarea campaniilor Google Ads de succes. Aici, v─â prezent─âm cele ╚Öapte pa╚Öi strategici pe care ├«i urm─âm pentru a maximiza eficien╚Ťa campaniilor noastre Google Ads, asigur├ónd astfel rezultate optime pentru clien╚Ťii no╚Ötri.

 1. Monitorizarea Cererii Pie╚Ťei: ├Änainte de a lansa orice campanie Google Ads, analiz─âm cu aten╚Ťie cererea pie╚Ťei pentru a ne asigura c─â publicul ╚Ťint─â este ├«n c─âutare activ─â a produselor sau serviciilor oferite de clien╚Ťii no╚Ötri. Aceast─â ├«n╚Ťelegere profund─â a cererii asigur─â c─â eforturile noastre nu sunt irosite.
 2. Stabilirea Obiectivelor Clare: Fiecare campanie Google Ads începe cu stabilirea unor obiective precise. Fie că dorim să creștem numărul de urmăritori, să consolidăm conștientizarea brandului online sau să stimulăm vânzările, fiecare campanie este proiectată cu un scop specific în minte.
 3. Crearea Anun╚Ťurilor ╚Üintite: La Terra Sacrae, scriem anun╚Ťuri cu g├óndul la clientul nostru ╚Ťint─â. Adapt─âm tonul, limbajul ╚Öi apelul la ac╚Ťiune pentru a se potrivi perfect cu audien╚Ťa ╚Ťint─â, asigur├óndu-ne c─â mesajul nostru rezonaz─â puternic.
 4. Optimizarea Strategiei de Cuvinte Cheie: Integr─âm cuvinte cheie cu potrivire larg─â, cu potrivire de expresie ╚Öi cu potrivire exact─â ├«n strategiile noastre, asigur├óndu-ne c─â atingem audien╚Ťa potrivit─â la momentul potrivit.
 5. Propunerea Unic─â de V├ónzare: Dezvolt─âm o propunere unic─â de v├ónzare pentru fiecare campanie, eviden╚Ťiind motivele pentru care clien╚Ťii ar trebui s─â aleag─â brandul nostru ├«n detrimentul concuren╚Ťei.
 6. Analiza Competi╚Ťiei: Suntem mereu cu un pas ├«naintea concuren╚Ťei, analiz├ónd strategiile lor ╚Öi ajust├óndu-ne propriile campanii pentru a ne asigura c─â r─âm├ónem lideri pe pia╚Ť─â.
 7. Testarea ╚Öi Optimizarea Continu─â: ├Än Terra Sacrae, nu ne mul╚Ťumim cu prima versiune a unei campanii. Test─âm diferite variante de anun╚Ťuri, structuri de ofert─â ╚Öi grupuri ╚Ťint─â, folosind feedback-ul ╚Öi datele de performan╚Ť─â pentru a optimiza continuu campaniile noastre.

Ace╚Öti pa╚Öi ne permit s─â oferim servicii de marketing de top, adaptate nevoilor specifice ale fiec─ârui client. Ne m├óndrim cu abilitatea noastr─â de a livra campanii Google Ads care nu doar ating, dar adesea dep─â╚Öesc obiectivele stabilite, duc├ónd la cre╚Öterea semnificativ─â a afacerii clien╚Ťilor no╚Ötri. Aleg├ónd Terra Sacrae, alege╚Ťi un partener de marketing care ├«n╚Ťelege nu doar complexit─â╚Ťile Google Ads, dar ╚Öi necesit─â╚Ťile unice ale afacerii dvs. ├«n spa╚Ťiul digital.

Oferim Audit gratuit pentru Campania ta Google Ads

Promovarea Pay-Per-Click este una dintre cele mai rapide modalit─â╚Ťi de a te face cunoscut ╚Öi de a cre╚Öte v├ónz─ârile. Dar administrate necorespunz─âtor, campaniile Google Ads pot crea mai multe costuri dec├ót beneficii.

Auditul gratuit Google Ads include evaluarea a peste 60 de criterii diferite de performanta, identificarea principalelor probleme din cont, precum si evidentierea punctelor forte si a zonelor unde eforturile pot fi maximizate.

De asemenea, se analizeaza bugetul investit in functie de rentabilitate pentru fiecare campanie, prezentand o structura clara si usor de inteles pe tipuri de campanii.´╗┐

De ce este auditul nostru diferit?

Auditul nostru Google Ads este realizat exclusiv de specialisti Pay-Per-Click cu peste 5 ani de experienta, care au gestionat conturi dintr-o varietate de industrii. Auditul nostru este in continua imbunatatire si actualizare, furnizand informatii concrete si valoroase pentru afacerea ta.

Abordare personalizata

Auditul este personalizat in functie de client si industrie. Luam in calcul si factori externi care ar putea avea impact asupra performantelor, precum industria sau sezonalitatea.

Comunicare eficienta

In urma unui audit al campaniilor Google Ads, vei primi recomandari concrete pentru optimizarea si imbunatatirea performantei campaniilor tale, astfel incat sa obtii rezultate mai bune si sa maximizezi rentabilitatea investitiei in publicitate.

Si nu te obliga la nimic. Vrei sa continui cu cei care ti-au facut campania sau cu noi este doar alegerea ta.

Un audit al campaniilor Google Ads include urmatoarele etape
 • Analiza structurii campaniei: Examinarea modului in care sunt organizate campaniile, grupurile de anunturi si cuvintele cheie pentru a asigura o organizare clara si eficienta.
 • Verificarea setarilor campaniei: Evaluarea setarilor precum targetarea geografica, programarea anunturilor, optiunile de licitatie si tipurile de dispozitive pentru a se asigura ca acestea sunt aliniate la obiectivele afacerii.
 • Examinarea cuvintelor cheie: Analiza listei de cuvinte cheie pentru a identifica termenii irelevanti, cuvintele cheie neprofitabile si oportunitatile de a adauga noi cuvinte cheie.
 • Optimizarea anunturilor si extensiilor: Revizuirea textelor anunturilor, a calitatii si a relevantei acestora pentru cuvintele cheie targetate. De asemenea, evaluarea utilizarii extensiilor de anunt pentru a maximiza vizibilitatea si eficienta anunturilor.
 • Analiza performantei: Interpretarea datelor de performanta, cum ar fi rata de clicuri (CTR), costul pe clic (CPC), rata de conversie si valoarea medie a comenzilor pentru a determina eficienta campaniilor si a sugera imbunatatiri.
 • Evaluarea strategiilor de licitatie: Analiza strategiilor de licitatie utilizate in campanii pentru a determina daca acestea sunt cele mai potrivite in functie de obiectivele campaniei si de bugetul alocat.
 • Examinarea targetarii si segmentarii audientei: Evaluarea modului in care sunt targetate si segmentate audientele, precum si identificarea oportunitatilor de a optimiza targetarea pentru a ajunge la clientii potentiali mai eficient.
 • Auditarea retelei de Display si a campaniilor video: Daca sunt utilizate, analiza performantei si a configurarii campaniilor pe reteaua de Display si pe YouTube.
 • Verificarea urmaririi conversiilor: Asigurarea ca urmarirea conversiilor este configurata corect si functioneaza eficient, pentru a putea masura succesul campaniilor.

TERRA SACRAE AGENCY

Intrebari si raspunsuri (FAQ)

Costuri promovare google - cat ma costa realizarea unei campanii de Google Ads?

Costurile promovarii prin Google Ads pot varia in functie de multi factori, cum ar fi obiectivele campaniei, competitia din industrie, cuvintele cheie vizate si zona geografica. Acest sistem de publicitate functioneaza pe baza licitatiei, ceea ce inseamna ca vei plati in functie de cat de competitiv este cuvantul cheie si de bugetul pe care il aloci campaniei.

Costul pe click (CPC): Acesta este pretul pe care il platesti de fiecare data cand cineva da click pe anuntul tau. CPC variaza in functie de competitia pentru cuvintele cheie si de calitatea anuntului tau. Este important sa monitorizezi si sa optimizezi CPC pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul bugetului alocat.

Bugetul zilnic: Poti seta un buget zilnic pentru campania ta Google Ads, care iti va permite sa controlezi cheltuielile totale. In functie de obiectivele tale si de rezultatele pe care le doresti, poti aloca un buget mai mare sau mai mic. Acest buget zilnic poate fi modificat oricand, oferindu-ti flexibilitate in gestionarea cheltuielilor.

Costul total al campaniei: Costul total al campaniei Google Ads va depinde de durata promovarii, de bugetul zilnic alocat si de costurile asociate cu managementul campaniei.

Partea de management al campaniei (realizare, monitorizare si raportare) are un cost variat in functie de domeniul de activitate si dimensiunile campaniei. Un pret estimativ de inceput: 300 eur/campanie

Este important sa mentionam ca nu exista o formula magica sau un cost fix pentru promovarea prin Google Ads, deoarece fiecare campanie este unica si depinde de obiectivele si nevoile afacerii tale. Monitorizarea si optimizarea constanta a campaniei sunt esentiale pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a controla costurile.

Este nevoie sa auziti asta si o spunem: Nu vom derula niciodata o campanie de GoogleAds pe un site care nu este optimizat. De ce?

Pentru ca interesul nostru e sa va aducem rezultate nu sa va crestem cheltuielile.

Promovare magazin online Google Ads

La Terra Sacrae Agency, suntem experti in promovarea magazinelor online prin Google Ads. Ne dedicam sa te ajutam sa atragi trafic relevant si sa cresti vanzarile afacerii tale prin campanii eficiente si bine optimizate

Iata cum abordam promovarea magazinului tau online prin Google Ads:

 • Analiza si strategie: Inainte de a lansa campaniile, analizam piata, concurenta si obiectivele afacerii tale. Pe baza acestor informatii, vom elabora o strategie personalizata care sa se potriveasca nevoilor si bugetului tau.
 • Selectarea cuvintelor cheie: Identificam cuvintele cheie relevante si eficiente pentru a atrage clienti potentiali interesati de produsele si serviciile tale. Acest proces este crucial pentru a-ti maximiza vizibilitatea si a obtine un cost per click (CPC) cat mai mic.
 • Crearea anunturilor: Dezvoltam anunturi atractive si persuasive, care sa capteze atentia utilizatorilor si sa-i determine sa viziteze magazinul tau online. Optimizam textele anunturilor, titlurile si descrierile pentru a ne asigura ca sunt relevante si aduc un numar mare de clicuri.
 • Optimizarea paginilor de destinatie: Ne asiguram ca paginile de destinatie ale anunturilor sunt optimizate pentru a facilita conversiile. Aceasta include imbunatatirea designului, a vitezei de incarcare, a continutului si a apelurilor la actiune.
 • Setarea bugetului si a ofertelor: Stabilim un buget zilnic si o strategie de licitatie potrivita pentru a controla cheltuielile si a obtine un ROI cat mai bun. Monitorizam si ajustam ofertele in functie de performanta campaniilor si de obiectivele tale.
 • Monitorizare si raportare: Oferim rapoarte detaliate despre performanta campaniilor tale Google Ads, astfel incat sa intelegi cum functioneaza promovarea magazinului tau online. Analizam datele pentru a identifica oportunitati de imbunatatire si a ne asigura ca investitia ta aduce rezultatele dorite.
 • Optimizare continua: Ne dedicam sa iti optimizam campaniile Google Ads in mod constant, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate posibile. Acest lucru include ajustarea cuvintelor cheie, anunturilor si bugetelor, precum si testarea de noi strategii si abordari.

Nu-╚Ťi cerem s─â ne crezi pe cuv├ónt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro