Agentie Google Ads

Terra Sacrae Agency este o agentie Google Ads specializata in crearea, gestionarea si optimizarea campaniilor publicitare pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele de afaceri. Cu o echipa de experti dedicati si o abordare personalizata pentru fiecare client, ne straduim sa iti oferim cele mai eficiente strategii si sa iti aducem rezultate solide.

Agentie Google Ads

CAMPANIE GOOGLE ADS

Servicii Google Ads

Campanii Google Search

Ne concentram pe dezvoltarea unor campanii eficiente ╚Öi orientate spre rezultate pe Google Search, cu scopul specific de a te ajuta s─â atragi clien╚Ťi poten╚Ťiali care sunt activ interesa╚Ťi de produsele sau serviciile tale. Prin utilizarea unor tehnici avansate de optimizare ╚Öi targetare precis─â, ne asigur─âm c─â mesajul t─âu ajunge exact la audien╚Ťa dorit─â. Implement─âm strategii personalizate, care includ selec╚Ťia atent─â a cuvintelor cheie ╚Öi crearea de con╚Ťinut relevant, pentru a maximiza eficien╚Ťa fiec─ârei campanii. Scopul nostru este s─â ├«╚Ťi oferim cele mai bune ╚Öanse de a te conecta cu clien╚Ťii potrivi╚Ťi, ├«mbun─ât─â╚Ťind astfel rata de conversie ╚Öi ROI-ul campaniilor tale publicitare pe Google

Campanii Google Display

Dezvolt─âm campanii pe Re╚Ťeaua Google Display cu un dublu obiectiv: cre╚Öterea vizibilit─â╚Ťii brandului t─âu ╚Öi atingerea unui public mai larg, interesat de ceea ce oferi. Aceasta implic─â utilizarea unor strategii sofisticate de targetare ╚Öi segmentare a audien╚Ťei pentru a plasa anun╚Ťurile tale ├«n fa╚Ťa persoanelor potrivite, la momentul potrivit. Folosim analize detaliate de pia╚Ť─â pentru a ├«n╚Ťelege comportamentul ╚Öi preferin╚Ťele consumatorilor, permi╚Ť├óndu-ne astfel s─â personaliz─âm fiecare campanie pentru a r─âspunde nevoilor specifice ale audien╚Ťei tale.

Campanii Google Shopping

Specializa╚Ťi ├«n promovarea magazinelor online, implement─âm ╚Öi gestion─âm campanii Google Shopping eficiente, cu un singur scop: cre╚Öterea v├ónz─ârilor produselor tale. Prin aceste campanii, ne asigur─âm c─â produsele tale sunt afi╚Öate ├«n mod vizibil ╚Öi atractiv ├«n rezultatele de c─âutare Google, facilit├ónd astfel accesul rapid al poten╚Ťialilor clien╚Ťi la ofertele tale.

Specializa╚Ťi ├«n promovarea magazinelor online, implement─âm ╚Öi gestion─âm campanii Google Shopping eficiente, cu un singur scop: cre╚Öterea v├ónz─ârilor produselor tale. Prin aceste campanii, ne asigur─âm c─â produsele tale sunt afi╚Öate ├«n mod vizibil ╚Öi atractiv ├«n rezultatele de c─âutare Google, facilit├ónd astfel accesul rapid al poten╚Ťialilor clien╚Ťi la ofertele tale.

Monitorizarea ╚Öi analiza continu─â a performan╚Ťei campaniilor sunt esen╚Ťiale ├«n strategia noastr─â. Folosind instrumente avansate de analiz─â, evalu─âm ╚Öi ajust─âm constant campaniile pentru a ne asigura c─â fiecare leu investit aduce cel mai mare randament posibil. Acest proces de optimizare continu─â ne permite s─â adapt─âm rapid strategiile ├«n func╚Ťie de tendin╚Ťele pie╚Ťei, comportamentul consumatorilor ╚Öi schimb─ârile din industrie.

Campanii YouTube

Realiz─âm campanii video pe YouTube, una dintre cele mai puternice platforme de marketing vizual, pentru a-╚Ťi spori notorietatea ╚Öi a-╚Ťi promova produsele sau serviciile ├«ntr-un mod creativ ╚Öi captivant. Ne concentr─âm pe crearea de con╚Ťinut video de ├«nalt─â calitate, care nu doar c─â atrage aten╚Ťia, dar ╚Öi rezon─â cu audien╚Ťa ╚Ťint─â. Folosim narative puternice, efecte vizuale impresionante ╚Öi mesaje personalizate pentru a crea o conexiune emo╚Ťional─â cu spectatorii.

Strategia noastr─â include o analiz─â am─ânun╚Ťit─â a publicului t─âu, astfel ├«nc├ót fiecare campanie s─â fie targetat─â precis, ajung├ónd la persoanele care sunt cel mai probabil interesate de ceea ce oferi. Ne asigur─âm c─â fiecare video este optimizat pentru c─âutare, folosind cuvinte cheie relevante ╚Öi descrieri atractive pentru a maximiza vizibilitatea.

Promov─âm eficient aplica╚Ťiile mobile prin campanii Google Ads personalizate, cu scopul de a atrage utilizatori noi ╚Öi de a cre╚Öte num─ârul de desc─ârc─âri. Ne concentr─âm pe crearea unor strategii de publicitate care s─â ajung─â direct la publicul t─âu ╚Ťint─â, utiliz├ónd tehnici avansate de segmentare pentru a identifica ╚Öi atrage persoanele cele mai interesate de aplica╚Ťia ta.

Campanii pentru aplicatii mobile

Campaniile noastre sunt proiectate pentru a scoate ├«n eviden╚Ť─â punctele forte ale aplica╚Ťiei tale ╚Öi pentru a convinge poten╚Ťialii utilizatori de valoarea ╚Öi utilitatea acesteia. Utiliz─âm mesaje atr─âg─âtoare ╚Öi creativit─â╚Ťi vizuale care s─â capteze aten╚Ťia ╚Öi s─â stimuleze interesul. De asemenea, optimiz─âm anun╚Ťurile pentru diferite platforme ╚Öi dispozitive, asigur├ónd o vizibilitate maxim─â at├ót pe desktop, c├ót ╚Öi pe dispozitive mobile.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency pentru promovarea ta online?

Zilnic, milioane de oameni cauta pe Google, iar noi folosim acest potential pentru a aduce beneficii clientilor nostri. Stim ca fiecare leu investit in marketing online conteaza, asa ca ne asiguram ca nu risipim bugetele gestionate.

Campanii cu public bine targetat

Publicul ideal este acela care este interesat, in general, de produsele si serviciile pe care le oferi. Publicul tinta este acea parte de public care nu doar ca este interesata de produsele si serviciile tale, dar are si intentia de a le achizitiona.

Echipa Full Service

Pentru fiecare proiect, alocam resursele potrivite si necesare. Avem o echipa completa in-house, care se ocupa de toate aspectele dezvoltarii business-ului tau.

Comunicare Deschisa

Suntem transparenti si sinceri cu clientii nostri: ei sunt mereu la curent cu stadiul campaniilor lor si suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.

Reclamele noastre genereaza actiune

Daca textul unei reclame este persuasiv si in acelasi timp atractiv, probabilitatea ca potentialii vizitatori sa dea click pe reclama noastra este ridicat. Mai mult decat atat, daca informatiile prezentate pe pagina de landing sunt foarte bine documentate si capteaza interesul cititorului, acesta va ramane mai mult timp pe website-ul tau iar in cazul in care parcursul catre procesul de conversie este intuitiv si butonul de achizitie genereaza impact atunci probabilitatea de a avea un client, creste.

Pasiune pentru ceea ce facem

Suntem pasionati de marketingul digital si ne place sa acumulam rapid cunostinte noi. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si nu ne multumim cu solutii de compromis.

Nu-╚Ťi cerem s─â ne crezi pe cuv├ónt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro