Realizare site-uri optimizate SEO

Ne dedicam dezvoltarii de site-uri optimizate SEO pentru a ajuta afacerile sa obtina o vizibilitate sporita si sa creasca in mediul online. Punem accent pe design atractiv, experienta de utilizator fluida si continut de calitate, asigurandu-ne ca site-urile noastre sunt optimizate pentru motoarele de cautare si atrag un trafic semnificativ. Prin serviciile noastre, clientii beneficiaza de o prezenta online puternica si de o crestere sustinuta a afacerii lor.

Realizare site uri optimizate SEO

Site optimizat SEO - Conversii rapide din mediul online

Terra Sacrae Agency - site-uri web exceptionale, optimizate SEO, care garanteaza succesul in mediul online.

Alege sa colaborezi cu noi si vei beneficia de o strategie SEO personalizata, conceputa pentru a-ti propulsa afacerea in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Impreuna, vom construi o prezenta online puternica si durabila, care va stimula cresterea afacerii tale si iti va asigura un avantaj competitiv semnificativ. Nu rata oportunitatea de a cuceri piata cu Terra Sacrae Agency - alege partenerul potrivit pentru succesul tau online!

Echipa noastra de profesionisti experimentati lucreaza in stransa colaborare cu tine pentru a intelege viziunea, obiectivele si necesitatile afacerii tale, asigurandu-ne ca site-ul tau web este aliniat perfect cu brandul si publicul tinta.

Fiecare proiect este abordat cu o atentie deosebita la detalii si cu o strategie unica de promovare. Folosim cele mai recente tehnologii si practici SEO pentru a ne asigura ca site-ul tau este pregatit sa atraga atentia si sa creasca in clasamentul motoarelor de cautare.

Realizare site-uri optimizate SEO

"DACA NU ESTI IN PRIMA PAGINA, NU EXISTI"

Elemente-cheie ale unui site optimizat SEO

Un site optimizat SEO include mai multe elemente-cheie care contribuie la imbunatatirea vizibilitatii si clasarii acestuia in motoarele de cautare

Cuvinte cheie relevante

Identificarea si utilizarea cuvintelor cheie relevante in continutul site-ului ajuta motoarele de cautare sa inteleaga despre ce este vorba si sa clasifice site-ul pentru termenii de cautare potriviti.

Continut de calitate

Un continut valoros, unic si informativ atrage atat utilizatorii, cat si motoarele de cautare. Acesta sporeste timpul petrecut de vizitatori pe site si incurajeaza backlink-urile naturale.

Structura URL optimizata:

URL-urile descriptive si concise, care includ cuvinte cheie relevante, ajuta la intelegerea si indexarea corecta a paginilor de catre motoarele de cautare.

Meta-titluri si descrieri

Meta-titlurile si descrierile eficiente includ cuvinte cheie relevante si ofera o prezentare scurta si atractiva a continutului paginii, imbunatatind astfel rata de clic (CTR).

Design responsive:

Un site cu design responsive se adapteaza automat la diferite dispozitive si dimensiuni de ecran, oferind o experienta de navigare excelenta pentru utilizatori si fiind favorizat de motoarele de cautare.

Securitatea site-ului

Asigurarea securitatii site-ului prin utilizarea unui certificat SSL (HTTPS) si protejarea impotriva atacurilor cibernetice imbunatateste increderea utilizatorilor si este un factor important pentru motoarele de cautare.

Continut multimedia:

Integrarea elementelor multimedia, cum ar fi imagini, videoclipuri si infografice, poate imbogati continutul si retine atentia utilizatorilor, determinandu-i sa petreaca mai mult timp pe site.

Timp de incarcare rapid

Site-urile care se incarca rapid sunt preferate de utilizatori si motoarele de cautare. Optimizarea imaginilor, reducerea codului JavaScript si CSS si utilizarea unei retele de distributie a continutului (CDN) pot ajuta la imbunatatirea timpului de incarcare.

Structura interna de link-uri

O structura eficienta de link-uri interne ajuta la distribuirea autoritatii intre paginile site-ului si la imbunatatirea navigarii pentru utilizatori.

Link-uri externe de calitate

Obtinerea de backlink-uri de la site-uri autoritare si relevante sporeste increderea si autoritatea site-ului in ochii motoarelor de cautare.

Schema markup

Adaugarea de markup schema (date structurate) ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai bine continutul site-ului si sa afiseze rezultate imbunatatite in SERP (rezultatele paginilor de cautare).

Optimizarea pentru intentia de cautare:

Intelegerea si abordarea intentiei de cautare a utilizatorilor pentru cuvintele cheie targetate ajuta la furnizarea continutului potrivit si la imbunatatirea satisfactiei utilizatorilor.

Optimizarea pentru voce

Adaptarea continutului site-ului pentru cautarile vocale si optimizarea pentru intrebari si cuvinte cheie specifice acestui tip de cautare poate imbunatati vizibilitatea in cautarile vocale, care devin tot mai populare.

Analiza si monitorizarea performantei

Utilizarea unor instrumente precum Google Analytics si Google Search Console pentru a urmari performanta site-ului, a traficului si a comportamentului utilizatorilor ajuta la identificarea oportunitatilor de imbunatatire si la adaptarea strategiei SEO in consecinta.

Web design & Web development

Prin serviciile noastre profesionale vei avea o identitate vizuala unica.
Realizare site web profesional de la concept la implementare
Cercetare si planificare

Discutie preliminara

Vom analiza in profunzime aspectele proiectului tau. Ascultam cu atentie tot ce ne comunici, astfel incat sa iti oferim cele mai exceptionale servicii web. Responsabilitatea ta consta in a ne pune la dispozitie informatiile pe care doresti sa le impartasesti cu clientii. Noi ne vom ocupa de toate celelalte aspecte.

Definirea strategiei de branding

Planificare

Definim scopurile, efectuam o evaluare a concurentei si initiem o abordare web pentru crearea unui site web de inalta calitate. Vom implementa cele mai eficiente metode in ceea ce priveste designul web si programarea, utilizand cele mai recente tehnologii din domeniu.

Crearea identitatii vizuale

Design Site Web

O imagine vizuala solida este esentiala pentru triumful unei companii in mediul online. Logoul, culorile selectate conform brandului, arhitectura site-ului, designul adaptiv (responsive), optimizarea SEO on-page si off-page, imbunatatirea vitezei de incarcare si utilizarea etichetelor H1, H2 si H3 reprezinta rezultatul unui site web de to

Creare site de prezentare - Terra Sacrae Agentia de marketing digital

Creare site prezentare SEO

Descoperiți arta digitală a succesului cu serviciile noastre de creare a site-urilor de prezentare, optimizate SEO. Echipa noastră expertă combină design-ul inovator cu tehnici SEO avansate, asigurându-se că site-ul dumneavoastră captează atenția și se clasează înalt în căutările online. Un site prezentare realizat de noi nu este doar estetic, ci și un motor puternic pentru creșterea vizibilității online

Creare magazin online SEO

Transformă-ți afacerea cu un magazin online optimizat SEO, creat pentru a atrage și a păstra clienții. Beneficiezi de un design atrăgător, funcționalități intuitive și optimizare pentru motoarele de căutare, asigurându-ți o prezență puternică în mediul online. Magazinul tău va fi ușor de găsit, plăcut la navigare și adaptat pentru conversii, combinând tehnologie avansată și cele mai bune practici SEO pentru a-ți maximiza vânzările și a-ți crește afacerea

Creare magazin online SEO

CINE SUNTEM SI CE FACEM?

Realizare site web optimizat SEO

Servicii integrate de web design si dezvoltare web.

Realizare site web profesionist - Servicii complete de web design

Suntem o agentie de web design, din Romania, avand membri cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Furnizam servicii de web design pentru cei care vor sa isi extinda afacerea in mediul online. Echipa noastra dispune de competente tehnice si digitale, in masura sa ofere solutii web ingenioase si site-uri web responsive remarcabile ce vor capta interesul vizitatorilor.

Oferim servicii de realizare site web, reconfigurare site web, magazin online, catalog online, optimizare viteza de incarcare a site-ului web, optimizare SEO si asistenta web.

Creare site web

Oferim servicii integrate de realizare site web, incluzand achizitia de domeniu, gazduire, design original cu panou de administrare, optimizare SEO, design responsive ce se afiseaza perfect pe orice dispozitiv, optimizarea vitezei de incarcare a site-ului.

Mentenanta site web

Procesul de mentenanta site web cuprinde monitorizarea site-ului, securizarea acestuia, actualizarea codului, modulelor, verificarea compatibilitatii intre versiuni. La cerere se pot face pachete de mentenanta personalizate in functie de interventiile asupra site-ului.

Magazin online

Un magazin online iti ofera posibilitatea sa te adresezi unui numar nelimitat de clienti. In procesul de creare a magazinului online, tinem cont de modul de navigare, experienta utilizatorului pe toate dispozitivele, timpi de incarcare, afisarea pozelor intr-un mod corect, optimizare SEO, facturari, modalitati de plata, etc

Design -> HTML

Oferim servicii de convertire a designului din photoshop, adobe XD sau sketch in HTML si CSS complet responsive foarte repede. Toate proiectele de convertire sunt realizate cu ultimele standarde si sunt tratate cu profesionalism pentru ca iubim ceea ce facem.

Redesign site web

Serviciul de redesign site web include analiza site-ului, un raport cu problemele descoperite si rezolvarile acestora, design unic cu panou de administrare, optimizare SEO, web design responsive, optimizarea vitezei de incarcare a site-ului.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO are in vedere analiza codului si actualizarea lui conform documentatiei google prin folosirea corecta a tag-urilor h1, h2 si h3, descrierii, inregistrarea in directorul google, optimizare on-page (imagini, link-uri, viteza incarcare, titluri, cuvinte cheie, etc.), monitorizarea in Consola de Cautare google, etc.

Catalog online - magazin cu cere

Un catalog online este un magazin online fara posibilitatea de a comanda acel produs. Ca si in cazul magazinului online, tinem cont de toti factorii tehnologici astfel incat informatia afisata in catalogul online sa fie transmisa catre utilizator intr-un mod rapid si placut

HTML -> WordPress

Convertirea site-ului tau HTML in WordPress complet responsive care se va incarca repede.Nu trebuie decat sa ne trimiti fiserele sursa ale site-ului in HTML. In urma unei analize a volumului de munca, vom trimite oferta de pret

TERRA SACRAE AGENCY

SEO - Intrebari si raspunsuri (FAQ) - Generalitati

Optimizarea SEO a site-ului web pentru motoarele de cautare

Procesul de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare, cunoscut sub numele de SEO, este complex si extrem de relevant in contextul cresterii constante a numarului de site-uri pe internet. Scopul sau este de a asigura o indexare eficienta a site-ului de catre motoarele de cautare si pozitionarea paginilor in partea de sus a listelor cu rezultatele de cautare afisate utilizatorilor (urmarind clasarea pe prima pagina, chiar in primele pozitii) pentru anumite (grupuri de) cuvinte cheie.


Astazi, Google domina piata motoarelor de cautare, fiind utilizat de peste 95% dintre utilizatori la nivel global; restul procentelor se impart intre alte motoare de cautare generaliste precum Bing, Yahoo, Baidu, Yandex sau cele specializate (mai multe informatii pe Wikipedia).

Nota importanta: optimizarea pentru motoarele de cautare afecteaza doar rezultatele organice (sau naturale) si nu rezultatele platite sau "sponsorizate" prin servicii Ads (Google, Bing, etc).

Un site optimizat corespunzator va beneficia de trafic considerabil generat de motoarele de cautare, ceea ce va duce la o implicare mai mare si mai multe interactiuni din partea vizitatorilor (numar de vizite si vizitatori, afisari de pagini, abonari la buletine informative, cereri de oferta, comenzi sau solicitari de informatii). Un avantaj major al procesului de optimizare SEO bine realizat este obtinerea unor rezultate solide pe termen mediu si lung fara costuri mari recurente (in afara de cele de intretinere curenta). Daca aveti un proiect (nou) si doriti rezultate rapide (trafic), va recomandam sa alegeti o campanie de promovare online PPC.

De ce am nevoie de un site de prezentare optimizat SEO?

In era digitala de astazi, prezenta online a devenit mai importanta ca oricand. Fie ca detineti o afacere mica sau una de dimensiuni mai mari, un site de prezentare optimizat SEO este esential pentru a va evidentia pe o piata aglomerata, a atrage noi clienti si a va dezvolta afacerea. Acest articol va explora motivele pentru care un site de prezentare optimizat SEO este vital pentru succesul afacerii dvs. online.

Cresterea vizibilitatii online

Un site de prezentare optimizat SEO va va creste vizibilitatea online, permitand clientilor sa va gaseasca mai usor. Motoarele de cautare, cum ar fi Google, isi bazeaza clasamentele pe algoritmi complexi care iau in considerare o serie de factori, inclusiv optimizarea SEO. Prin imbunatatirea SEO-ului site-ului dvs., acesta va fi afisat mai sus in rezultatele organice ale motoarelor de cautare, ceea ce va duce la mai mult trafic si, in cele din urma, la mai multi clienti.

Cresterea credibilitatii si a autoritatii

Un site de prezentare optimizat SEO va creste credibilitatea si autoritatea afacerii dvs. online. O pozitie mai inalta in rezultatele motoarelor de cautare sugereaza ca afacerea dvs. este de incredere si legitima. Acest lucru va face ca potentialii clienti sa se simta mai confortabili atunci cand aleg sa faca afaceri cu dvs.

O experienta de utilizator imbunatatita

Optimizarea SEO implica si imbunatatirea experientei utilizatorului pe site-ul dvs. Acest lucru include aspecte precum designul responsive, viteza de incarcare a paginilor si navigarea facila. O experienta de utilizator excelenta va determina vizitatorii sa petreaca mai mult timp pe site-ul dvs. si sa revina in viitor, ceea ce va duce la o rata de conversie mai mare.

Rezultate pe termen lung

Unul dintre principalele avantaje ale unui site de prezentare optimizat SEO este obtinerea unor rezultate pe termen lung. Spre deosebire de metodele de publicitate platita, cum ar fi campaniile PPC, care aduc rezultate imediate, dar pot fi costisitoare pe termen lung, SEO ofera rezultate solide si sustenabile in timp, fara costuri suplimentare semnificative.

Avantaj competitiv

Cu atatea afaceri concurente pentru atentia clientilor, un site de prezentare optimizat SEO va va oferi un avantaj competitiv. Investind in optimizarea SEO, veti depasi concurenta in rezultatele motoarelor de cautare si veti atrage mai multi clienti.

Analiza si monitorizare

Optimizarea SEO va permite sa analizati si sa monitorizati performanta site-ului dvs., oferindu-va informatii Valorase despre trafic, comportamentul utilizatorilor si conversiile. Acest lucru va va ajuta sa identificati punctele slabe si sa faceti modificari strategice pentru a va imbunatati prezenta online si a va creste afacerea.

Cost-eficient

Comparativ cu alte metode de marketing online, cum ar fi campaniile PPC sau publicitatea pe retelele sociale, optimizarea SEO este o strategie mai cost-eficienta. Chiar daca necesita o investitie initiala, rezultatele pe termen lung si cresterea organica a traficului vor genera un ROI mai mare si costuri de achizitie a clientului mai mici.

Adaptabilitate la schimbarile in industrie

Motoarele de cautare isi actualizeaza in mod constant algoritmii, iar tehnologia si comportamentul utilizatorilor evolueaza. Un site de prezentare optimizat SEO va va asigura ca sunteti mereu la curent cu aceste schimbari si ca site-ul dvs. ramane relevant si competitiv.

Oportunitati de crestere

Un site de prezentare optimizat SEO va va oferi o baza solida pentru a va extinde afacerea in viitor. Cu o strategie SEO eficienta si o prezenta online puternica, veti fi in masura sa explorati noi piete, sa creati parteneriate si sa va dezvoltati oferta de produse si servicii.

Personalizare si adaptare

In cele din urma, optimizarea SEO va permite sa va adaptati si sa va personalizati strategia in functie de nevoile si obiectivele afacerii dvs. Cu ajutorul analizei si monitorizarii, puteti identifica zonele in care trebuie sa va concentrati eforturile pentru a va maximiza succesul si a atinge obiectivele dorite.

De ce am nevoie de un magazin online optimizat SEO si UX?

Aveti nevoie de un magazin online optimizat SEO si UX din mai multe motive esentiale care vizeaza cresterea vizibilitatii, imbunatatirea experientei utilizatorilor si cresterea vanzarilor.

Iata cateva argumente care sustin importanta unui magazin online optimizat pentru SEO si UX:

  • Cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare: Optimizarea SEO va asigura ca magazinul dvs. online va fi gasit mai usor de potentialii clienti in motoarele de cautare, precum Google, Bing sau Yahoo. Cu cat pozitia dvs. este mai buna in rezultatele organice, cu atat mai multe vizite si oportunitati de vanzare veti avea.
  • Atragerea unui trafic de calitate: Optimizarea SEO va atrage vizitatori care sunt interesati de produsele sau serviciile dvs., ceea ce inseamna ca sunt mai predispusi sa efectueze o achizitie. Astfel, magazinul dvs. online va beneficia de un trafic de calitate, crescand sansele de conversie.
  • Imbunatatirea experientei utilizatorilor (UX): Un magazin online cu o experienta de utilizare placuta si intuitiva va determina vizitatorii sa ramana mai mult timp pe site si sa efectueze achizitii. Un design adaptiv (responsive), o navigare usoara, procesul de cumparare simplificat si viteza de incarcare rapida a paginilor sunt elemente cheie ale unei experiente de utilizare de succes.
  • Crearea de incredere si reputatie: Un magazin online optimizat SEO si UX va crea incredere in randul vizitatorilor si va consolida reputatia afacerii dvs. Un site sigur, cu continut de calitate si informatii clare despre produse, politica de returnare si livrare va demonstra profesionalism si va atrage clienti noi.
  • Cresterea vanzarilor si a profitului: Prin optimizarea SEO si UX, magazinul dvs. online va atrage mai multi vizitatori interesati de produsele dvs., va imbunatati experienta de cumparare si, in consecinta, va creste numarul de conversii si vanzari. Acest lucru va duce la cresterea veniturilor si a profitului.
  • Avantaj competitiv: Un magazin online optimizat pentru SEO si UX va oferi un avantaj competitiv in fata concurentilor care nu investesc in aceste aspecte. Pozitia dvs. mai buna in rezultatele de cautare si experienta superioara a utilizatorilor vor face diferenta intre succes si esec in mediul online.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro