Ne bucurăm să fi avut oportunitatea de a colabora cu Atelier Tamplarie pentru realizarea proiectului lor de website, atelier-tamplarie.ro. La Terra Sacrae Agency, am fost implicați în crearea acestui website profesional, aducând expertiza noastră în design web, optimizare SEO și strategie digitală.

Echipa noastră de specialiști s-a dedicat cu pasiune și profesionalism în dezvoltarea acestui proiect. Am colaborat îndeaproape cu Atelier Tamplarie pentru a înțelege nevoile lor specifice și am creat un website care să reflecte în mod adecvat identitatea, serviciile și valorile atelierului.

Website-ul atelier-tamplarie.ro impresionează prin designul său atractiv și funcționalitatea intuitivă. Pagina principală îi întâmpină pe vizitatori cu un aspect vizual atrăgător și informații relevante despre atelierul de tâmplărie.

În colaborare cu Atelier Tamplarie, am creat o structură coerentă a site-ului, asigurându-ne că navigarea este ușoară și că informațiile sunt organizate într-un mod clar. Sectiunile despre noi, servicii, portofoliu și contact sunt prezentate într-un mod captivant, oferind vizitatorilor acces la informațiile de care au nevoie într-un mod eficient și plăcut.

Un aspect important al proiectului a fost integrarea portofoliului atelierului Tamplarie, unde se pot vedea exemple reale ale proiectelor finalizate. Acesta oferă o perspectivă concretă asupra abilităților și creativității atelierului în domeniul tâmplăriei.

În colaborare cu Atelier Tamplarie, am pus un accent deosebit pe optimizarea SEO a website-ului, asigurându-ne că acesta este bine indexat de motoarele de căutare și că poate atrage trafic organic relevant. Am avut în vedere aspectele tehnice și de conținut pentru a îmbunătăți vizibilitatea și clasarea în rezultatele căutării.

La Terra Sacrae Agency, ne străduim întotdeauna să oferim servicii de calitate superioară și să satisfacem nevoile clienților noștri. Suntem mândri de colaborarea noastră cu Atelier Tamplarie și de contribuția noastră la succesul proiectului lor de website.

Tip site: Site de prezentare

Un site de prezentare este un tip de site web creat cu scopul de a prezenta o companie, un produs, un serviciu sau o idee. Acesta ofera informatii detaliate despre ceea ce este prezentat, inclusiv caracteristici, beneficii, imagini si date de contact. Este adesea prima interfața intre o afacere si clientii sai potentiali in mediul online.

Platforma realizare site: WordPress

WordPress este un sistem de gestionare a continutului (Content Management System – CMS) deschis si gratuit, care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze site-uri web intr-un mod usor si eficient. Este cunoscut pentru flexibilitatea sa, oferind numeroase teme si plugin-uri care extind functionalitatea site-ului. WordPress este utilizat pe scara larga pentru a dezvolta o varietate de site-uri, de la bloguri personale si site-uri de prezentare, la magazine online si platforme de stiri.

Realizare Website Profesional Atelier-Tamplarie.ro

La Terra Sacrae Agency, suntem o echipă dedicată și pasionată de a oferi cele mai bune servicii de creare site, creare site de prezentare și realizare site web. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a combina optimizarea SEO, design-ul atractiv și o experiență de navigare prietenoasă pentru utilizatori.

Suntem conștienți că fiecare afacere are nevoi și obiective unice, de aceea punem la dispoziție servicii personalizate de creare site prezentare și creare site WordPress, adaptate specific nevoilor fiecărei afaceri. Înțelegem importanța unui site web bine construit și ne angajăm să ne asigurăm că fiecare proiect reflectă în mod clar valorile și obiectivele companiei.

Avem o vastă experiență în dezvoltarea de site-uri web care oferă o experiență optimă utilizatorilor. Ne concentrăm pe structurarea paginilor într-un mod logic și eficient, asigurându-ne că vizitatorii pot găsi rapid informațiile de care au nevoie. Optimizarea SEO este integrată în mod natural în site-urile pe care le dezvoltăm, ajutând la creșterea vizibilității și atragerea traficului organic.

Pentru clienții interesați de creare site pe platforma WordPress, oferim servicii personalizate pentru a configura și securiza corect platforma. Aceasta permite o administrare facilă a conținutului și asigură compatibilitatea cu dispozitivele mobile și cu diferite browsere web.

Echipa noastră de profesioniști se angajează să mențină cel mai înalt nivel de calitate și lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a atinge rezultatele dorite. Înțelegem că succesul afacerii dvs. depinde în mare măsură de prezența online și de modul în care site-ul dvs. este perceput de utilizatori și motoarele de căutare.

La Terra Sacrae Agency, ne străduim să oferim un produs final care să vă reprezinte în mod adecvat pe dvs. și afacerea dvs., în timp ce îmbunătățim vizibilitatea și creștem traficul pe site. Cu experiența noastră bogată și o abordare inovatoare, suntem alegerea potrivită pentru a realiza un site web de prezentare bine optimizat și ușor de utilizat.

Raport GtMetrix

GTmetrix este un instrument online gratuit care masoara performanta unui site web. Acesta analizeaza site-ul si identifica factorii care il incetinesc, oferindu-va informatii despre cum sa optimizati site-ul pentru o viteza mai rapida

Raportul GTmetrix cuprinde o serie de metrici si scoruri cheie:

  • PageSpeed Score si YSlow Score: Acestea sunt doua seturi de metrici care evalueaza performanta paginii. PageSpeed Score se bazeaza pe setul de reguli al Google PageSpeed Insights, in timp ce YSlow Score se bazeaza pe setul de reguli YSlow.
  • Timpii de incarcare a paginii: GTmetrix masoara cat timp ia incarcarea completa a paginii. Acesta include timpul de incarcare completa, timpul pana la primul byte, timpul pana la inceperea incarcarii si timpul pana la interactivitatea completa.
  • Dimensiunea totala a paginii: Acesta este numarul total de kilobyti care trebuie descarcati pentru a incarca complet pagina.
  • Numarul total de solicitari: Acesta este numarul total de solicitari HTTP pe care browserul trebuie sa le faca pentru a incarca pagina.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency?

La Terra Sacrae Agency, suntem dedicați în a oferi cele mai bune servicii de creare site și realizare site web, iar acum, suntem încântați să adăugăm un beneficiu suplimentar: oferim strategie de marketing online gratuită pentru fiecare client.

În plus față de abilitățile noastre în design web și optimizare SEO, echipa noastră de experți în marketing online poate ajuta afacerea ta să atingă noi culmi de succes online. Suntem conștienți că un site web bine construit este doar începutul unei prezențe online puternice și că este nevoie de o strategie de marketing eficientă pentru a atrage și a angaja publicul țintă.

Cu ajutorul nostru, vei beneficia de o strategie de marketing online personalizată, adaptată nevoilor și obiectivelor afacerii tale. Vom analiza publicul țintă, concurența și industria în care activezi, și vom dezvolta tactici și canale de promovare adecvate pentru a-ți crește vizibilitatea și a atrage clienți potențiali.

Strategia noastră de marketing online poate include optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), publicitatea plătită (Google Ads, Facebook Ads), marketingul de conținut, promovarea pe rețelele sociale și multe alte tactici eficiente. Ne vom asigura că afacerea ta este prezentă acolo unde contează și că mesajul tău ajunge la audiența dorită.

Cu serviciul nostru de strategie de marketing online gratuită, vei beneficia de experiența și cunoștințele noastre în domeniu, fără costuri suplimentare. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru afacerea ta și să contribuim la succesul tău online.

La Terra Sacrae Agency, suntem mai mult decât o agenție de creare site-uri web. Suntem un partener de încredere care oferă servicii complete pentru prezența online a afacerii tale. Înțelegem că succesul tău depinde de mai mult decât de un site web atrăgător, și de aceea oferim o strategie de marketing online gratuită pentru a-ți consolida poziția și a-ți ajuta afacerea să crească.

Creare site prezentare ieftin?

Ieftin in comparatie cu ce?

Atunci când vine vorba de crearea unui site web, este important să iei în considerare valoarea și calitatea pe care te aștepți să o primești, în loc să te concentrezi exclusiv pe preț.

La Terra Sacrae Agency, credem în furnizarea celor mai bune servicii posibile la un preț rezonabil și corect. Deși nu oferim cele mai ieftine opțiuni de pe piață, ne străduim să livrăm site-uri web de înaltă calitate, care să îndeplinească nevoile și obiectivele afacerii tale.

Atunci când compari prețurile, este crucial să iei în considerare expertiza, experiența și nivelul de servicii oferit de agenție. Optarea pentru o soluție mai ieftină ar putea implica compromisuri în diferite aspecte, precum calitatea designului, funcționalitatea, experiența utilizatorului și suportul pe termen lung. Investiția într-un site web bine construit și optimizat poate aduce beneficii mai mari în atragerea și implicarea utilizatorilor, îmbunătățirea prezenței tale online și stimularea creșterii afacerii.

Te încurajăm să te concentrezi pe valoare și beneficii pe termen lung, în loc să iei în considerare doar costul inițial. Alegând Terra Sacrae Agency, poți avea încredere într-un abordaj profesional, atenție la detalii și angajamentul de a furniza un site web care se aliniază cu brandul și obiectivele tale. Scopul nostru este de a-ți oferi un site web de înaltă calitate, care să reprezinte în mod eficient afacerea ta și să te ajute să îți atingi obiectivele online.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar site-uri de prezentare. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea