Servicii Marketing

Suntem Terra Sacrae Agency, o agentie de marketing dinamica si inovatoare care ofera o gama larga de servicii. Serviciile noastre includ strategie si planificare de marketing, publicitate digitala si traditionala, marketing pe retelele sociale, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), creare de continut si copywriting, marketing prin e-mail, analiza si raportare, precum si branding si design. Imbinand expertiza cu inovatia, colaboram cu companiile pentru a crea si implementa strategii de marketing eficiente care stimuleaza cresterea si aduc rezultate tangibile.

Servicii Marketing 1

Creare site web

La Terra Sacrae Agency, suntem specializati in crearea de site-uri web de prezentare optimizate SEO. Procesul nostru este cuprinzator si incepe cu definirea clara a obiectivelor site-ului. Apoi, proiectam arhitectura site-ului pentru a asigura o navigare intuitiva si eficienta.

Cream design-uri vizual atractive si receptiv care se adapteaza la toate dimensiunile de ecran si platforme. Pentru a oferi o experienta de utilizator excelenta, ne concentram pe viteza de incarcare, usurinta navigarii si claritatea informatiilor.

Cand vine vorba de SEO, ne asiguram ca site-ul este optimizat pentru motoarele de cautare. Lucram la optimizarea titlurilor, descrierilor, a etichetelor ALT ale imaginilor si la structurarea datelor pentru a imbunatati vizibilitatea in motoarele de cautare. De asemenea, dezvoltam continut de calitate care sa fie relevant pentru audienta tinta si care sa ajute la clasarea in motoarele de cautare.

Dupa lansare, continuam sa monitorizam performanta site-ului si sa il optimizam in mod constant pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil. In cadrul Terra Sacrae Agency, ne angajam sa oferim servicii de calitate superioara si sa ajutam afacerile sa isi atinga obiectivele online.

Creare site de prezentare - Terra Sacrae Agentia de marketing digital

Creare continut pentru site de prezentare?

Stim ca principala problema a multor companii, atunci cand vine vorba de realizarea unui site il reprezinta continutul website-ului. Cine sa compuna textele care trebuiesc integrate in site?

Da, realizam si continut pentru site de prezentare.

Abordarea noastra se bazeaza pe urmatoarele elemente cheie:

 • Cercetare si Strategie de Continut: Inainte de a incepe scrierea, facem o cercetare amanuntita pentru a intelege audienta tinta, obiectivele de marketing si concurenta. Pe baza acestei cercetari, dezvoltam o strategie de continut care sa satisfaca nevoile specifice ale afacerii tale.
 • Scriere SEO-friendly: Continutul nostru este intotdeauna optimizat pentru motoarele de cautare. Asta inseamna ca folosim cuvinte cheie relevante si o structura de continut care ajuta site-ul tau sa fie mai vizibil in rezultatele motoarelor de cautare.
 • Continut de inalta calitate: Ne concentram pe crearea de continut de inalta calitate care este interesant, informativ si valoros pentru cititorii tai. Acest lucru ajuta la cresterea angajamentului si a timpului petrecut de vizitatori pe site-ul tau.
 • Consistenta de brand: Ne asiguram ca continutul respecta tonul, stilul si mesajul brandului tau. Acest lucru ajuta la crearea unei imagini de brand puternice si coezive.
 • Revizuire si Optimizare: Dupa crearea continutului, revizuim si optimizam textul impreuna cu dumneavoastra, pentru a ne asigura ca este perfect de la punct de vedere gramatical, stilistic si SEO si corespunde imaginii dorite.

Realizati si site prezentare firma?

Desigur. Fie ca este vorba de un site de prezentare servicii sau un site de prezentare firma avem capacitatea de a prelua imaginea dumneavoastra din offline si a crea o copie fidela a acestea - online.

La Terra Sacrae Agency, suntem specializati in crearea de site-uri de prezentare pentru firme. Indiferent de dimensiunea sau industria afacerii, cream un site web care comunica eficient mesajul brandului, informeaza vizitatorii si capteaza atentia.

 • Design personalizat: Fiecare business este unic, de aceea oferim design-uri personalizate care sa reflecte personalitatea si valorile brandului tau. Design-ul va fi adaptabil (responsive), ceea ce inseamna ca se va afisa corect pe orice dispozitiv, fie el desktop, laptop, tableta sau telefon mobil.
 • Optimizare SEO: Ne asiguram ca site-ul tau este optimizat pentru motoarele de cautare. Lucram la optimizarea titlurilor, descrierilor, a etichetelor ALT ale imaginilor si la structurarea datelor pentru a imbunatati vizibilitatea in motoarele de cautare.
 • Continut de calitate: Cream continut de calitate care comunica clar mesajul tau, informeaza vizitatorii si ajuta la clasarea in motoarele de cautare. Acesta poate include texte, imagini, video-uri si alte forme de media.
 • Usurinta in utilizare: Ne concentram pe crearea unei experiente de utilizator excelente. Asta inseamna ca site-ul va avea o navigare intuitiva, viteza de incarcare rapida si informatii usor de gasit.
 • Suport si mentenanta: Dupa lansare, oferim suport si servicii de mentenanta pentru a ne asigura ca site-ul tau continua sa functioneze la performantele optime.

Realizare magazin online

La Terra Sacrae Agency, suntem experti in realizarea de magazine online care sunt atractive, functionale si usor de utilizat. Fie ca este vorba de un magazin cu cateva produse sau unul cu mii de articole, ne ocupam de toate detaliile pentru a asigura o experienta de cumparare fluida pentru clientii tai.

Iata cateva dintre serviciile pe care le oferim in cadrul realizarii unui magazin online:

 • Design personalizat: Creat special pentru a se potrivi cu brandul tau, design-ul magazinului online va fi adaptabil (responsive), asigurandu-se ca arata si functioneaza bine pe toate dispozitivele.
 • Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO): Optimizam magazinul online pentru a-l face usor de gasit de catre clientii potentiali. Aceasta include utilizarea cuvintelor cheie relevante, optimizarea imaginilor si structurarea corespunzatoare a datelor site-ului.
 • Sistem de management al produselor: Iti oferim un sistem simplu de utilizat pentru a adauga, sterge sau modifica produse, precum si pentru a urmari stocurile.
 • Optiuni de plata si livrare flexibile: Integrarea cu diferite metode de plata si livrare pentru a oferi clientilor tai mai multe optiuni.
 • Securitate: Asiguram ca magazinul tau online este securizat si ca informatiile clientilor sunt in siguranta.
 • Suport si mentenanta: Dupa lansare, oferim suport si servicii de mentenanta pentru a ne asigura ca magazinul tau online continua sa functioneze fara probleme.
Creare magazin online SEO

Realizati si magazin online la cheie?

Cu siguranta DA!

La Terra Sacrae Agency, nu numai că oferim realizarea de magazine online "la cheie", dar putem crea și adapta o varietate de tipuri de magazine online pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii tale. Acestea includ:

 • Magazine online B2C (Business-to-Consumer): Acestea sunt magazinele online traditionale, unde afacerea vinde direct consumatorilor. Acestea pot include o gama larga de produse, de la imbracaminte si accesorii la electronice, produse pentru casa, jucarii, si multe altele.
 • Magazine online B2B (Business-to-Business): Pentru afaceri care vand produse sau servicii altor afaceri, putem dezvolta un magazin online care satisface nevoile specifice ale pietei B2B.
 • Magazine online cu abonamente: Daca afacerea ta vinde produse sau servicii pe baza de abonament, putem crea un magazin online care gestioneaza semnarea si reînnoirea abonamentelor.
 • Marketplace-uri: Daca planuiesti sa gazduiesti mai multi vanzatori pe site-ul tau, putem dezvolta un marketplace unde fiecare vanzator poate administra propriul magazin.
 • Dropshipping: Daca doresti sa vinzi produse fara sa le tii in stoc, putem crea un magazin online de dropshipping care se integreaza cu furnizorii tai.
 • Magazine online digitale: Daca vinzi produse digitale, cum ar fi software, muzica, carti electronice sau cursuri online, putem crea un magazin care ofera descarcari instant sau acces la continut digital.

Pret magazin online la cheie?

La Terra Sacrae Agency, suntem dedicati sa oferim solutii de magazin online la cheie adaptate nevoilor specifice ale fiecarei afaceri. Pretul unui astfel de proiect poate varia semnificativ in functie de o serie de factori, inclusiv complexitatea design-ului, numarul de produse, caracteristicile speciale solicitate, integrarile de terte parti, precum si nevoile de suport si mentenanta.


Un magazin online mai simplu, cu un numar limitat de produse si caracteristici standard, va fi in general mai accesibil. Pe de alta parte, un magazin online mai complex, cu mii de produse, diverse optiuni de personalizare, integrari complexe cu alte sisteme si un design unic, va implica un cost mai mare.


Ne angajam sa oferim un raport cost-eficienta excelent, asigurandu-ne ca primesti un magazin online de inalta calitate care indeplineste toate cerintele tale si se incadreaza in bugetul tau. Pentru a obtine o cotatie de pret exacta pentru proiectul tau, te rugam sa ne contactezi pentru a discuta mai detaliat.

Expertiza in Google Ads

Promovare Google Ads

La Terra Sacrae Agency, oferim servicii de promovare prin Google Ads, ajutandu-te sa iti cresti vizibilitatea online, sa atragi mai multi clienti si sa iti imbunatatesti vanzarile. Google Ads este o platforma de publicitate puternica care permite afacerilor sa se promoveze in rezultatele de cautare Google, pe alte site-uri web si chiar pe YouTube.

Serviciile noastre de Google Ads includ:

 • Strategie de Google Ads: Inainte de a lansa orice campanie, vom efectua o cercetare aprofundata pentru a intelege publicul tinta, concurenta si obiectivele de marketing. Pe baza acestor informatii, vom dezvolta o strategie de Google Ads care sa te ajute sa iti atingi obiectivele.
 • Creare si Optimizare de Campanii: Vom crea si optimiza campanii pentru a obtine rezultate optime. Aceasta include alegerea cuvintelor cheie relevante, crearea de anunturi atragatoare si optimizarea setarilor de licitare si buget.
 • Monitorizare si Raportare: Vom monitoriza in mod constant performanta campaniilor si vom face ajustarile necesare pentru a ne asigura ca obtii cel mai bun ROI. Iti vom oferi rapoarte detaliate care sa iti arate exact cum performeaza campaniile.
 • Optimizare pentru Conversii: Nu ne oprim doar la atragerea de trafic pe site-ul tau. De asemenea, ne concentram pe transformarea vizitatorilor in clienti prin optimizarea paginilor de destinatie si a procesului de conversie.

Campanii Facebook Ads & Instagram

La Terra Sacrae Agency, oferim servicii de creare si gestionare a campaniilor publicitare pe Facebook si Instagram, doua dintre cele mai populare si eficiente platforme de social media pentru publicitate. Aceste servicii pot ajuta afacerea ta sa ajunga la un public mai larg, sa creasca angajamentul si sa imbunatateasca vanzarile.

Iata ce include serviciul nostru de Facebook si Instagram Ads:

 • Strategie publicitara: Incepem prin a intelege afacerea, obiectivele si publicul tau tinta. Folosim aceste informatii pentru a dezvolta o strategie publicitara eficienta si personalizata.
 • Creare si optimizare de campanii: Vom crea anunturi atractive si relevante care sa capteze atentia publicului tau tinta. De asemenea, vom configura si optimiza setarile de campanie pentru a maximiza rezultatele.
 • Segmentare a audientei: Folosim functiile avansate de segmentare oferite de Facebook si Instagram pentru a ne asigura ca anunturile tale ajung la persoanele potrivite, in functie de demografie, interese, comportament si alte criterii.
 • Monitorizare si raportare: Vom monitoriza in mod constant performanta campaniilor si vom face ajustarile necesare pentru a imbunatati rezultatele. Iti vom furniza rapoarte detaliate care iti arata exact cum performeaza campaniile tale.
 • Testare A/B: Vom testa diferite versiuni ale anunturilor si setarilor de campanie pentru a gasi combinatia care aduce cele mai bune rezultate.
Facebook & Instagram Ads & TikTok
Strategii de marketing

Strategii de marketing

Specialitatea noastra consta in crearea si implementarea de strategii de marketing eficiente, personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii tale. Intelegem ca fiecare afacere este unica, si de aceea abordarea noastra este intotdeauna personalizata si adaptata obiectivelor si publicului tau tinta.

Branding

Branding

Oferim servicii profesionale de branding care pot ajuta afacerea ta sa se distinga in piata. Branding-ul nu este doar despre crearea unui logo sau a unei scheme de culori. Este vorba despre definirea identitatii afacerii tale si comunicarea acesteia in mod eficient catre publicul tau tinta.

Copywriting

Copywriting

Oferim servicii de copywriting de calitate superioara care pot ajuta afacerea ta sa se conecteze mai eficient cu publicul tinta si sa promoveze produsele sau serviciile in mod eficient. Textele bune sunt esentiale in marketing, fie ca este vorba de continutul site-ului tau web, postari pe blog, materiale de marketing sau texte pentru anunturile publicitare.

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Oferim servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), esentiale pentru orice afacere care doreste sa fie gasita online. SEO implica o serie de tehnici si strategii menite sa imbunatateasca pozitia site-ului tau in rezultatele motoarelor de cautare, precum Google, ceea ce poate duce la cresterea traficului organic si, in final, a vanzarilor.

?brizy media=wp 20d06d9715ff1192f9c5799ba6dd0250

Link Building

Oferim servicii de link building care pot ajuta la cresterea vizibilitatii site-ului tau in motoarele de cautare. Link building-ul este un component vital al SEO, avand ca scop obtinerea de linkuri de la alte site-uri de incredere catre site-ul tau, ceea ce ii poate imbunatati clasamentul in rezultatele de cautare.

De ce sa alegi serviciile noastre?

La Terra Sacrae Agency, suntem dedicati sa construim relatii de lunga durata cu clientii nostri si sa le oferim solutii de marketing de incredere pentru a-si dezvolta afacerile.

Expertiza si cunostintele

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in diverse domenii de marketing si publicitate. Avem cunostintele si abilitatile necesare pentru a dezvolta strategii eficiente si a implementa tactici de marketing care sa iti ajute afacerea sa creasca.

Personalizare

Nu credem in solutii universale. Abordam fiecare proiect cu o abordare personalizata, luand in considerare specificul afacerii tale, obiectivele si publicul tinta. Astfel, putem dezvolta strategii si tactici care sa se potriveasca perfect nevoilor tale.

Angajament fata de succesul tau

Succesul afacerii tale este prioritatea noastra. Ne angajam sa oferim servicii de calitate superioara si sa depunem eforturi pentru a-ti ajuta afacerea sa creasca si sa atinga obiectivele sale de marketing.

Creativitate si inovatie:

Suntem mereu in cautarea de solutii inovatoare si creativitate pentru a te diferentia in piata. Ne place sa gandim in afara cutiei si sa aducem idei noi si proaspete in strategiile noastre de marketing.

Transparenta si comunicare:

Credem in comunicare deschisa si transparenta cu clientii nostri. Vei fi mereu la curent cu progresul proiectului tau, iar echipa noastra va fi disponibila pentru a raspunde intrebarilor tale si a te tine la curent cu evolutia campaniilor.

Rezultate masurabile:

Ne concentram pe obtinerea de rezultate masurabile si tangibile pentru afacerea ta. Utilizam instrumente si analize pentru a monitoriza performanta campaniilor si pentru a face ajustari pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro