Servicii web design – pret site prezentare

Terra Sacra Agency este o agenție de web design dedicată creării unor site-uri de prezentare impresionante, cu o interfață prietenoasă și design inovator, care pot ajuta afacerea dumneavoastră să se distingă în peisajul digital actual. Folosim cele mai recente tehnologii și abordări pentru a ne asigura că site-ul dumneavoastră este nu doar atractiv, dar și funcțional, ușor de navigat și optimizat pentru motoarele de căutare.

Cu o experiență vastă în domeniu, abordăm fiecare proiect cu o atenție deosebită la detalii și o înțelegere profundă a nevoilor afacerii dumneavoastră.

Caracteristicile serviciului nostru de web design includ:

Design Modern și Unic:

Abordăm fiecare proiect cu un stil modern, curat și atrăgător, garantând că site-ul dumneavoastră se va distinge în mediul online.

Optimizare SEO

Înțelegem importanța vizibilității online, motiv pentru care toate site-urile noastre sunt optimizate pentru motoarele de căutare. Acest lucru va ajuta site-ul dumneavoastră să fie găsit mai ușor de potențialii clienți.

Responsivitate:

Ne asigurăm că site-ul dumneavoastră se va afișa corect pe toate tipurile de dispozitive, de la computere la tablete și telefoane mobile.

UX Centrat pe Conversie

Design-ul nostru se concentrează nu numai pe estetică, ci și pe funcționalitate. Ne gândim mereu la modalități de a îmbunătăți experiența utilizatorului și de a încuraja conversiile.

Panou de Administrare Ușor de Folosit

Oferim un panou de administrare intuitiv, care vă permite să actualizați și să gestionați site-ul cu ușurință.

Servicii web design pret site prezentare

Ne străduim să oferim clienților noștri cea mai bună valoare posibilă, așa că ne adaptăm serviciile pentru a se potrivi nevoilor unice ale afacerii dumneavoastră. Pretul unui site de prezentare începe de la un tarif competitiv, dar poate varia în funcție de complexitatea și specificațiile proiectului dumneavoastră. Ne-ar face plăcere să discutăm mai multe despre proiectul dumneavoastră și cum vă putem ajuta să vă realizați viziunea.

Experienta de peste 10 ani in crearea de website-uri de prezentare


Suntem activi pe scena web design-ului din România din 2008, aducând expertiza și dedicarea în fiecare proiect pe care îl abordăm. Pretul pentru crearea unui site web începe de la 399€, oferind un site optimizat pentru Google (SEO), complet responsiv pentru dispozitive mobile și cu un design original.

Ce înseamnă un preț accesibil pentru crearea unui site web în viziunea noastră?

  • Design Profesional, Unic și Elegant: Oferim un design care reflectă identitatea brandului tău, oferind în același timp o experiență de navigare plăcută pentru utilizatori.
  • Cele Mai Noi Tehnologii de Programare Web: Ne folosim de cele mai noi tehnologii pentru a asigura o navigare user-friendly și o performanță optimă.
  • Panou de Administrare Simplu (CMS): Oferim un panou de administrare care permite adăugarea rapidă de pagini și informații, făcând administrarea site-ului cât mai ușoară.
  • Optimizare SEO: Toate site-urile noastre sunt pregătite pentru optimizare SEO, asigurându-te că site-ul tău va fi găsit ușor de noii tăi clienți.

Pe lângă design-ul original și atractiv, ne concentrăm pe structurarea eficientă a informațiilor pentru clienții tăi potențiali, asigurând o navigare ușoară și promovarea eficientă a site-ului tău.

Prețul unui site web rămâne flexibil și negociabil, în funcție de nevoile și cerințele site-ului tău. Ne adaptăm pentru a oferi soluții care să se potrivească cu nevoile tale unice.

Cum menținem un pret web design mereu accesibil?

La Terra Sacra Agency, avem o filosofie clară: calitatea nu trebuie să fie neaparat costisitoare. Credem in raportul win-win fie si pentru faptul ca oferim strategii de marketing complete tuturor clientilor nostri. Suntem pe scena web design-ului din România din 2008, oferind soluții web inovatoare și accesibile pentru sute de clienți mulțumiți. Experiența noastră vastă înseamnă că avem cunoștințele și resursele pentru a oferi servicii de calitate, menținând în același timp prețuri competitive.

Cum reușim acest lucru?

Secretul nostru este comunicarea. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege cu precizie ce își doresc și ce au nevoie. Prin ascultarea atentă a dorințelor și nevoilor tale, putem livra soluții personalizate care să se încadreze perfect în bugetul tău.

Credem în puterea ideilor. Credem că fiecare business este unic și merită o prezență online care să reflecte acest lucru. Nu suntem doar despre cod și design; suntem despre a aduce viziunea ta la viață în mediul digital.

Și nu ne oprim aici. Odată ce site-ul tău este live, ne angajăm să oferim suport continuu pentru a te asigura că rămâne actualizat, securizat și eficient. Pentru noi, succesul tău este succesul nostru.

Așa că, indiferent de proiectul pe care îl ai în minte, Terra Sacra Agency este aici pentru a te ajuta. Cu o experiență de peste un deceniu și o echipă de profesioniști dedicați, suntem încrezători că putem face viziunea ta digitală să devină realitate. Iar toate acestea, la un preț care nu va strica banca. Fii optimist despre viitorul afacerii tale online - noi cu siguranță suntem!


Deține cel mai performant Site Web la cheie, din domeniul tău!
pret creare site

Oferim un serviciu de creare a site-urilor web "la cheie", care este creativ, rapid și optimizat pentru Google (SEO). Noi identificăm cuvintele cheie cele mai relevante pentru domeniul tău și gândim o strategie de promovare Google™ pentru a te pune în fruntea concurenței. Ne folosim de cele mai recente tehnologii pentru a-ți asigura că site-ul tău este la cel mai înalt nivel.

Web Site la cheie, creativ, rapid și mai ales Optimizat Google (SEO)
pret realizare site web

Oferim un serviciu de creare a site-urilor web "la cheie", care este creativ, rapid și optimizat pentru Google (SEO). Noi identificăm cuvintele cheie cele mai relevante pentru domeniul tău și gândim o strategie de promovare Google™ pentru a te pune în fruntea concurenței. Ne folosim de cele mai recente tehnologii pentru a-ți asigura că site-ul tău este la cel mai înalt nivel.

Panou de Administrare bine structurat, foarte ușor de folosit
pret web design

Site-ul tău va fi dotat cu un panou de administrare bine structurat, optimizat și extrem de ușor de utilizat (CMS). Acest sistem este 100% Open Source, ceea ce înseamnă că, după ce design-ul este aprobat de tine și implementat pe site-ul tău, vei putea urmări evoluția lui. La final, chiar dacă nu ai cunoștințe vaste de programare, vei putea modifica aproape orice dorești pe site-ul tău.

Identitate și design grafic al brand-ului tău, 100% original
webdesign site

Identitatea brandului tău este cea care îți definește afacerea și îi distinge pe piața încărcată de astăzi. La Terra Sacra Agency, ne angajăm să creăm o identitate a brandului și un design grafic care să fie 100% original și bine structurat, reflectând perfect esența și valorile afacerii tale.

Training-uri și asistență periodică la cerinta oricarui client
agentie web design

La Terra Sacra Agency, ne angajăm nu doar să îți oferim un site web de înaltă calitate, ci și să te asigurăm că ești pe deplin echipat pentru a-l utiliza la maximum. De aceea, oferim training-uri și asistență periodică pentru a răspunde la orice întrebări sau provocări pe care le-ai putea avea.

Site Web de prezentare cu design UX, responsive pentru orice tip de device
creare site de prezentare

La Terra Sacra Agency, ne străduim să ne asigurăm că site-urile noastre web sunt nu doar estetic plăcute, dar și funcționale și accesibile. De aceea, fiecare site web de prezentare pe care îl cream are un design UX de top, gândit pentru a facilita o experiență de utilizare fără cusur pentru vizitatorii site-ului.

Transforma-ti proiectul web in realitate

Avem încredere în tine și în proiectul tău web, la fel cum ai avut încredere atunci când ai deschis propria afacere. Știm cât de important este ca produsele și serviciile tale să aibă o identitate unică și un design personalizat, iar noi suntem aici pentru a face acest lucru posibil. Echipa noastră se implică în mod total pentru a respecta toate cerințele tale și pentru a crea o experiență de neegalat pentru clienții tăi în navigarea online.

Ai nevoie de unul din serviciile noastre de digital marketing?


SUNA-NE


TRIMITE MAIL

Web Site Standard


de la

700 Eur 500 Eur

Site Web de Prezentare la Cheie, ce include importante funcționalități și opțiuni de utilizare și administrare.

Definire strategie de marketing in functie de domeniul de activitate

Conținut dinamic cu 5 pagini principale

Tema Worpress cu licenta anuala (primul an gratuit, 49 Eur/an)

Design profesional

Concept grafic unic, potrivit cerințelor tale

Mobile responsive

Panou de administrare (CMS) - WordPress

Galerie foto/video

Blog/Portofoliu clienti

Optimizare SEO OnPage

Modul GDPR

Scor ridicat pe GtMetrix - Incarcare rapida

3 luni de mentenanta gratuita

Integrare Google Analytics, Search Console

Web Site Premium


de la

Site Web de Prezentare Profesionist, ce include o multitudine de module și opțiuni în vederea administrării și utilizării.

Definire strategie de marketing in functie de domeniul de activitate

Creare avatar client si integrarea functionalitatilor in functie de specific client

Conținut dinamic cu număr nelimitat de pagini, sub-pagini

Tema Worpress cu licenta pe viata - gratuita

Creare continut (copywriting) optimizat SEO pentru serviciile/produsele tale

Design profesional - Identitate vizuală unică + Rebranding

Integrare functionalitati avansate - WhatsApp, Pop Up, Newsletter

Mobile responsive

Panou de administrare (CMS) - WordPress

Structură web site cu 2 varinte lingvistice

Blog/Portofoliu clienti

Optimizare SEO OnPage

Modul GDPR

Scor ridicat pe GtMetrix - Incarcare rapida pe mobil si desktop

Integrare Google Analytics, Search Console

6 luni de mentenanta gratuita

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro
Împărtășește-ți dragostea