Terra Sacrae a realizat un site de prezentare optimizat SEO pentru acoperis-decra.ro. Am dezvoltat și implementat strategii eficiente de link building, care au inclus publicarea de articole și comunicate de presă în cele mai importante agenții de știri din țară.

Site-ul acoperis-decra.ro este un exemplu de profesionalism și abilitate în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare. Am aplicat tehnici SEO avansate, inclusiv optimizarea conținutului, structurarea site-ului și dezvoltarea de strategii de cuvinte cheie relevante. Astfel, am asigurat că site-ul beneficiază de o poziționare mai bună în rezultatele căutărilor organice și atrage un trafic relevant și calificat.

Mai mult decât atât, am implementat o campanie de link building solidă, prin care am obținut legături de calitate către site-ul acoperis-decra.ro. Am publicat articole și comunicate de presă în surse de încredere și autoritare, crescând astfel autoritatea și relevanța site-ului în ochii motoarelor de căutare.

Echipa noastră de experți a lucrat îndeaproape cu acoperis-decra.ro pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii. Am creat o strategie personalizată, adaptată specific pentru site-ul lor de prezentare, asigurându-ne că reflectă în mod corespunzător valorile și beneficiile companiei lor.

Cu abilitățile noastre în dezvoltarea site-urilor optimizate SEO și în implementarea strategiilor de link building, am ajutat acoperis-decra.ro să își crească vizibilitatea online, să atragă mai mulți vizitatori calificați și să-și consolideze autoritatea în domeniu.

Alegând Terra Sacrae, ai garanția că vei lucra cu o echipă dedicată și specializată, care utilizează cele mai bune practici în domeniul SEO și promovării online. Ne implicăm activ în fiecare proiect și ne străduim să obținem rezultate durabile și de succes.

Tip site: Site de prezentare

Un site de prezentare este un tip de site web creat cu scopul de a prezenta o companie, un produs, un serviciu sau o idee. Acesta ofera informatii detaliate despre ceea ce este prezentat, inclusiv caracteristici, beneficii, imagini si date de contact. Este adesea prima interfața intre o afacere si clientii sai potentiali in mediul online.

Platforma realizare site: WordPress

WordPress este un sistem de gestionare a continutului (Content Management System - CMS) deschis si gratuit, care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze site-uri web intr-un mod usor si eficient. Este cunoscut pentru flexibilitatea sa, oferind numeroase teme si plugin-uri care extind functionalitatea site-ului. WordPress este utilizat pe scara larga pentru a dezvolta o varietate de site-uri, de la bloguri personale si site-uri de prezentare, la magazine online si platforme de stiri.

ResponsiveDevicesMockupsPack 21

La Terra Sacrae Agency, ne dedicăm să oferim servicii de top în crearea site-urilor web, inclusiv site-uri de prezentare și platforme web personalizate. Echipa noastră de experți se mândrește cu abilitatea de a combina optimizarea SEO, design-ul atractiv și o experiență de navigare prietenoasă pentru utilizatori.

Pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților noștri, Terra Sacrae Agency oferă servicii de creare site-uri de prezentare și creare site-uri WordPress, adaptate specific fiecărei afaceri. Înțelegem importanța unui site web bine construit și ne asigurăm că fiecare proiect este o reflecție clară a valorilor și obiectivelor companiei tale.

De-a lungul anilor, am dezvoltat un proces de creare a site-urilor web care garantează o experiență optimă pentru utilizatori. Ne concentrăm pe structurarea paginilor într-un mod logic și eficient, asigurându-ne că vizitatorii pot găsi rapid informațiile de care au nevoie. Optimizarea SEO este integrată natural în fiecare site pe care îl dezvoltăm, ajutând la creșterea vizibilității și atragerea traficului organic.

Pentru clienții interesați de crearea site-urilor WordPress, Terra Sacrae Agency oferă servicii personalizate, asigurându-ne că platforma este configurată corect și securizată. Acest lucru facilitează administrarea conținutului și asigură compatibilitatea cu dispozitivele mobile și alte browsere web.

Echipa noastră de profesioniști se angajează să mențină cel mai înalt nivel de calitate și să colaboreze îndeaproape cu fiecare client pentru a atinge rezultatele dorite. Înțelegem că succesul afacerii tale depinde în mare măsură de prezența online și de modul în care site-ul tău este perceput de către utilizatori și motoarele de căutare.

La Terra Sacrae Agency, ne străduim să oferim un produs final care să te reprezinte în mod adecvat pe tine și afacerea ta, în timp ce îmbunătățim vizibilitatea și creștem traficul pe site. Cu o experiență bogată și o abordare inovatoare, suntem alegerea potrivită pentru realizarea unui site web de prezentare bine optimizat și ușor de utilizat. Alege Terra Sacrae Agency pentru a beneficia de expertiza noastră și pentru a obține rezultate de succes online.

Raport GtMetrix

GTmetrix este un instrument online gratuit care masoara performanta unui site web. Acesta analizeaza site-ul si identifica factorii care il incetinesc, oferindu-va informatii despre cum sa optimizati site-ul pentru o viteza mai rapida

Raportul GTmetrix cuprinde o serie de metrici si scoruri cheie:

  • PageSpeed Score si YSlow Score: Acestea sunt doua seturi de metrici care evalueaza performanta paginii. PageSpeed Score se bazeaza pe setul de reguli al Google PageSpeed Insights, in timp ce YSlow Score se bazeaza pe setul de reguli YSlow.
  • Timpii de incarcare a paginii: GTmetrix masoara cat timp ia incarcarea completa a paginii. Acesta include timpul de incarcare completa, timpul pana la primul byte, timpul pana la inceperea incarcarii si timpul pana la interactivitatea completa.
  • Dimensiunea totala a paginii: Acesta este numarul total de kilobyti care trebuie descarcati pentru a incarca complet pagina.
  • Numarul total de solicitari: Acesta este numarul total de solicitari HTTP pe care browserul trebuie sa le faca pentru a incarca pagina.

Daca raportul GtMetrix nu este bun site ul nu se va indexa pe google.

Clientii care cauta serviciiile si produsele dumneavoastra nu va vor gasi si vor accesa site-urile competitorilor dumneavoastra.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegi Terra Sacrae Agency pentru un site de prezentare optimizat SEO. Iată câteva dintre ele:

Servicii complete:

Terra Sacrae Agency oferă servicii complete pentru dezvoltarea unui site de prezentare optimizat SEO. Ne ocupăm nu doar de aspectele on-page ale optimizării, cum ar fi structurarea paginilor și conținutul relevant, ci și de SEO off-page, în special de strategiile de link building. Aceasta ne permite să creștem autoritatea site-ului tău și să-l poziționăm mai bine în rezultatele motoarelor de căutare.

Link building:

Pentru a consolida autoritatea site-ului tău și a atrage mai mult trafic organic, Terra Sacrae Agency implementează strategii eficiente de link building. Noi construim legături de calitate către site-ul tău prin publicarea de articole și comunicate de presă relevante în surse de încredere și autoritare. Astfel, site-ul tău va obține un profil de backlink-uri sănătos, care va spori vizibilitatea și poziționarea în motoarele de căutare.

Mentenanță gratuită

Ne pasă de succesul și performanța site-ului tău pe termen lung. De aceea, oferim 6 luni de mentenanță gratuită fiecărui client. Această perioadă acoperă actualizări tehnice, securitatea site-ului și orice ajustări necesare pentru a asigura o funcționalitate optimă. Astfel, poți avea liniștea că site-ul tău este întreținut și monitorizat în continuare, chiar și după finalizarea proiectului.

Optimizare Continua

Marketingul digital nu este o solutie "seteaza si uita". Este nevoie de o monitorizare si optimizare continua pentru a asigura ca eforturile dvs. raman eficiente si relevante. Cu Terra Sacrae Agency, veti avea parteneri care se angajeaza sa monitorizeze performanta campaniilor si sa faca ajustarile necesare pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate posibile.

Experiență și competență:

Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență și competență în domeniul optimizării SEO și dezvoltării site-urilor de prezentare. Lucrăm cu clienți din diverse industrii, ceea ce ne permite să înțelegem nevoile specifice ale afacerii tale și să adaptăm strategiile noastre în consecință. Suntem dedicați în a obține rezultate și în a oferi o valoare adăugată în ceea ce privește performanța și vizibilitatea site-ului tău online.

Strategii de Marketing Eficiente

Un site web impresionant este doar o parte a ecuatiei. Pentru a atrage vizitatori si a transforma acesti vizitatori in clienti, aveti nevoie de o strategie de marketing digitala solida. La Terra Sacrae Agency, avem specialisti in marketing care va pot ajuta sa elaborati si sa implementati strategii eficiente, care sa imbunatateasca vizibilitatea online, sa creasca traficul si sa promoveze conversiile.

Integrare cu Social Media

In lumea digitala de azi, prezenta pe social media este esentiala. Va putem ajuta sa va extindeti prezenta online dincolo de site-ul dvs. web, creand si gestionand profile pe retelele sociale relevante pentru publicul dvs. tinta. De asemenea, putem integra site-ul dvs. cu platformele de social media pentru a facilita partajarea si a creste angajamentul.

Suport Excelent

Ne angajam sa oferim un serviciu de suport de exceptie. Suntem disponibili pentru orice intrebari sau probleme pe care le aveti, si ne straduim sa raspundem prompt si eficient. Ne dorim sa aveti incredere ca puteti conta pe noi nu doar in timpul dezvoltarii site-ului, dar si dupa lansarea acestuia.

Creare site prezentare ieftin?

Ieftin in comparatie cu ce?

La Terra Sacrae Agency, suntem conștienți că un site de prezentare nu se rezumă doar la un cost redus sau la un preț ieftin. Înțelegem că un site de prezentare este un instrument esențial pentru succesul afacerii tale, fiind o reflectare a brandului tău și un puternic instrument de marketing. De aceea, ne străduim să oferim soluții de calitate care să ofere un ROI (Return on Investment) semnificativ pentru afacerea ta.

Expertiza noastră în design web, optimizare SEO și strategie digitală ne permite să creăm site-uri care nu doar arată bine, ci și performează excelent. Ne concentrăm nu doar pe aspectul estetic al site-ului, ci și pe optimizarea acestuia pentru motoarele de căutare și pe crearea unei experiențe plăcute și eficiente pentru utilizatori. Înțelegem importanța structurii logice și eficiente a paginilor, astfel încât vizitatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie.

Nu oferim servicii de "creare site prezentare ieftin" care să compromită calitatea și funcționalitatea. În schimb, ne concentrăm pe livrarea unor soluții de valoare și eficiente care să îți aducă beneficii pe termen lung. Înțelegem că un site bine construit și optimizat SEO poate atrage și converti vizitatorii în clienți fideli.

Echipa noastră de profesioniști lucrează îndeaproape cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale și pentru a crea un site de prezentare care să se potrivească în mod adecvat valorilor și viziunii tale. Ne străduim să fim partenerul tău de încredere și să oferim servicii de înaltă calitate, cu rezultate tangibile.

Daca doriti un instrument de marketing care sa va ajute sa atrageti clienti din mediul online, avem solutia pentru dumneavoastra si suntem flexibili in ceea ce priveste modalitatile de plata. Si inca ceva: noi nu realizam doar site-uri de prezentare. Noi oferim strategii de marketing complete pentru toti clientii nostri, bazate pe profilul ideal de client. Practic, ne punem in pielea clientilor dumneavoastra si va prezentam produsele si serviciile in functie de domeniul de activitate, intr-o maniera gandita sa provoace emotii. La Terra Sacrae Agency, punem pasiune in ceea ce facem si ne straduim sa livram rezultate care sa depaseasca asteptarile. Va invitam sa descoperiti avantajele unei colaborari cu noi.

Împărtășește-ți dragostea