Audit SEO

Un Audit SEO (Search Engine Optimization) este o evaluare detaliată a unui site web cu scopul de a identifica problemele și oportunitățile legate de optimizarea pentru motoarele de căutare. Acest proces implică analiza tehnică a site-ului, a structurii acestuia, a conținutului, a cuvintelor cheie utilizate, a linkurilor interne și externe, precum și a performanței în rezultatele de căutare. Scopul este de a detecta orice obstacole care pot împiedica site-ul să fie indexat și clasificat corect de către motoarele de căutare, și de a dezvolta un plan pentru îmbunătățiri.

Audit SEO

Ai deja un site? Ești mulțumit de rezultate?

Dacă răspunsul este DA... ne bucurăm pentru tine.

Crezi ca nu se poate mai bine?

Dacă aici răspunzi cu NU... dă-ne voie să te întrebăm de ce ai mai căutat "Audit SEO" pe Google?

Exact ca in povestea cu Elefantul Roz. Nu o stii? Nu te gandi la un Elefant Roz!

La ce te ai gandit?

Pentru ca ne place Adevarul si suntem onesti in tot ceea ce facem, da-ne voie sa iti spunem ca nu aveai cum sa ajungi pe aceasta pagina daca nu cautai "SEO", "Audit SEO" sau alte cuvinte similare. Doar daca nu cumva esti unul din competitori. 🙂

Așa că îți oferim GRATUIT și fără obligații:

Un Audit SEO Complet pentru site-ul tau

Ce este un audit SEO?

Un Audit SEO (Search Engine Optimization) este un proces de examinare meticuloasă a unui site web pentru a evalua performanța sa în motoarele de căutare și pentru a identifica problemele și oportunitățile de îmbunătățire. Acesta include analiza a diverse aspecte ale site-ului, cum ar fi structura site-ului, conținutul, linkurile interne și externe, viteza de încărcare a paginilor, utilizarea cuvintelor cheie și multe altele.

Scopul unui audit SEO este de a identifica punctele tari și punctele slabe ale site-ului tău, precum și posibilele obstacole în calea optimizării pentru motoarele de căutare. Acesta oferă o imagine clară a aspectelor care necesită îmbunătățiri și contribuie la dezvoltarea unei strategii SEO eficiente, adaptate la nevoile specifice ale afacerii tale.

Rezultatele unui audit SEO oferă o înțelegere profundă a modului în care site-ul tău este perceput de motoarele de căutare și de utilizatori. Cu aceste informații, poți lua decizii informate despre cum să îți îmbunătățești site-ul pentru a crește vizibilitatea în motoarele de căutare, a atrage mai mulți vizitatori și a îmbunătăți conversiile.

Audi SEO

Scopul unui Audit SEO?

SEO, sau optimizarea pentru motoarele de căutare, este un domeniu în continuă evoluție. Algoritmul Google se schimbă și se adaptează în mod constant, astfel încât abordările SEO trebuie să fie flexibile și reactive. Aici intervine auditul SEO - un proces detaliat de analiză și evaluare care îți permite să îți menții site-ul la curent cu aceste schimbări.

Scopul unui audit SEO este acela de a îți oferi o imagine clară și actuală asupra modului în care site-ul tău este văzut și evaluat de motoarele de căutare. Acest proces te ajută să identifici problemele și punctele slabe, să detectezi oportunitățile de îmbunătățire și să îți adaptezi strategia SEO în funcție de cerințele actuale ale algoritmului Google.

Un audit SEO este o evaluare amănunțită care cuprinde atât aspecte tehnice, cât și de conținut. El nu se limitează doar la identificarea problemelor, ci oferă și soluții concrete pentru a le rezolva. Auditul îți permite să înțelegi punctele slabe ale strategiei tale SEO și să îți analizezi concurența.

Pe lângă acestea, auditul SEO îți oferă feedback cu privire la numeroase aspecte cruciale pentru funcționarea și relevanța site-ului tău în motoarele de căutare, cum ar fi structura URL-urilor, utilizarea cuvintelor cheie, erorile de redirecționare și de indexare, conținutul duplicat, meta tag-urile, link-urile, imaginile și videoclipurile, viteza de încărcare, optimizarea pentru dispozitive mobile, prezența în rețelele sociale și multe altele.

În plus, un audit SEO cuprinde și o analiză off-site, care evaluă modul în care site-ul tău este perceput de exterior. Aceasta include evaluarea autorității și diversității domeniilor de proveniență a backlink-urilor, relevanța link-urilor, ritmul de adăugare a link-urilor, raportul dofollow/nofollow, analiza concurenței și identificarea eventualelor penalizări, precum și strategii pentru îndepărtarea lor.

Prin urmare, dacă îți dorești să ai siguranța că site-ul tău este optimizat corespunzător pentru motoarele de căutare și că te afli în topul căutărilor Google, un audit SEO realizat de către o agenție specializată este alegerea cea mai bună.

Audit SEO On page

La Terra Sacrae Agency, consideram auditul SEO on-page un pas esential in optimizarea site-ului dumneavoastra. Iata ce presupune acest proces:

Verificarea certificatului SSL:

Prima noastra misiune este sa verificam daca site-ul dumneavoastra are un certificat SSL. Acest certificat cripteaza informatiile si imbunatateste securitatea site-ului dumneavoastra, lucru indicat printr-un lacat si cuvantul "SECURE" in browser.

Scanarea site-ului

Cu ajutorul instrumentelor profesionale, precum Screaming Frog SEO Spider, efectuam un scan complet al site-ului dumneavoastra. Acest proces ne permite sa identificam eventuale probleme, cum ar fi titluri sau descrieri meta duplicate, lipsa headere, erori 404 sau link-uri rupte, si probleme cu imaginile sau codul. Toate aceste detalii sunt importante pentru optimizarea SEO on-page si vor fi abordate in cadrul strategiei noastre.

Verificarea sitemap-ului site-ului:

Sitemap-ul este un instrument crucial pentru motoarele de cautare sa inteleaga structura site-ului dumneavoastra. Verificam daca sitemap-ul este corect realizat, actualizat si daca nu contine erori sau URL-uri blocate.

Verificarea documentului robots.txt:

Verificam fisierul robots.txt al site-ului dumneavoastra. Acest document permite motoarelor de cautare sa inteleaga care pagini ale site-ului ar trebui indexate si care nu.

Implementarea datelor structurale:

Datele structurale ajuta la o intelegere mai buna a continutului si structurii site-ului. Noi verificam si implementam datele structurale astfel incat sa oferim motoarelor de cautare o imagine clara si corecta a continutului site-ului dumneavoastra.

Implementarea codurilor de urmarire pentru Google Analytics si Google Search Console:

Aceste instrumente gratuite oferite de Google sunt esentiale pentru a urmari traficul si erorile site-ului. In cazul in care aceste coduri nu sunt implementate deja, Terra Sacrae Agency le va instala pentru dumneavoastra.

Verificarea vitezei de incarcare a site-ului

Viteza de incarcare a site-ului este un factor important pentru SEO si pentru experienta utilizatorilor. Noi utilizam instrumente profesionale pentru a verifica si imbunatati viteza de incarcare a site-ului dumneavoastra.

Audit SEO de Continut

Continutul unui site este esenta acestuia. Un site cu continut fresh, original si bogat va fi intotdeauna relevant pentru utilizator si implicit pentru Google. La Terra Sacrae Agency, ne asiguram ca acest continut este pus in valoare urmarind mai multe aspecte de SEO on-page de continut.

Prezenta si densitatea cuvintelor cheie in locuri strategice:

Cu toate ca importanta cuvintelor cheie in procesul SEO este un subiect controversat, consideram ca sunt inca esentiale pentru comunicare. Evitam insa strategiile de keyword stuffing care pot duce la penalizari din partea Google, si ne concentram pe a avea texte relevante pentru utilizatori. Ne asiguram ca densitatea cuvintelor cheie se situeaza intre 3% si 5% si ca acestea sunt prezente in titlul, URL-ul, meta-descrierea paginii, headere si subheadere, precum si in continut.

Verificarea continutului duplicat sau copiat:

La Terra Sacrae Agency, condamnam practicile de copiere a continutului, avand in vedere ca acestea pot duce la penalizari din partea Google. Utilizam diverse instrumente, precum Plagium, Duplichecker sau Siteliner, pentru a ne asigura ca tot continutul site-ului dumneavoastra este original.

Identificarea paginilor cu continut subtire:

Daca incercati sa targetati multe cuvinte cheie prin crearea a nenumarate pagini, puteti sfarsi prin a avea pagini cu continut subtire. Aceste pagini pot dilua autoritatea site-ului si scade experienta utilizatorilor. La Terra Sacrae Agency, identificam aceste pagini si sugeram contopirea lor pentru a crea pagini autoritare si cu continut relevant.

Fie ca e vorba de un magazin online cu sute sau mii de produse sau de un blog cu diverse articole, la Terra Sacrae Agency, oferim servicii de audit SEO de continut care va ajuta sa optimizati site-ul pentru motoarele de cautare, sa cresteti traficul si sa imbunatatiti experienta utilizatorilor.

Audit SEO Off page

Pentru Google, link-urile sunt voturi de incredere, care pot influenta pozitionarea unui site. La Terra Sacrae Agency, consideram auditul profilului de link-uri ca fiind o etapa spectaculoasa si frumoasa din procesul de optimizare SEO.

Relevanta link-urilor

Link-urile trebuie sa provina din surse credibile, originale si relevante. De exemplu, un link de pe un site de piese auto pentru un site care se ocupa cu vanzarea de jucarii pentru copii poate fi putin apreciat sau chiar poate duce la penalizari.

Auditul profilului de link-uri se realizeaza in trei pasi principali:
  1. Selectarea instrumentelor de analiza. La Terra Sacrae Agency, utilizam instrumente ca Majestic SEO, Ahrefs, MozBar si SEO PowerSuite pentru a analiza profilul de link-uri.
  2. Intocmirea unei liste complete cu toate link-urile si analiza acestora. Realizam un tabel cu toate link-urile si domeniile de unde provin. Urmam un raport echilibrat intre numarul de link-uri si numarul de domenii, verificam evolutia numarului de link-uri in timp, geolocatia si limba de unde provin link-urile si tipurile de ancore folosite. Descoperim si eliminam link-urile "otravite" care pot afecta pozitionarea site-ului.
  3. Compararea profilului de link-uri cu cel al competitorilor. Este important sa stim cu cine ne luptam si de ce competitorii ocupa primele locuri. In functie de ce descoperim, ne stabilim strategia de link building.

Audit SEO

De ce sa lucrati cu noi?

Auditul SEO este esential pentru intelegerea eficientei site-ului tau si pentru identificarea oportunitatilor de imbunatatire. La Terra Sacrae Agency, oferim un serviciu complet de audit SEO care te va ajuta sa intelegi cum iti poti optimiza site-ul pentru a atrage mai multi vizitatori si a creste vizibilitatea online

Promitem sa nu "reparam" nimic. Doar oferim perspectiva noastra legata de site-ul tau.

Experienta si expertiza:

Avem o echipa de specialisti SEO cu o vasta experienta in domeniu. Aceasta expertiza ne permite sa intelegem complexitatea SEO si sa implementam strategii eficiente de optimizare.

Instrumente si tehnologii de ultima generatie

Utilizam cele mai recente instrumente si tehnologii pentru a efectua un audit SEO complet si precis. Acest lucru ne permite sa identificam si sa analizam toate aspectele care pot influenta performanta SEO a site-ului tau.

Abordare personalizata

Intelegem ca fiecare afacere este unica. Prin urmare, ne personalizam serviciile pentru a ne adapta nevoilor specifice ale afacerii tale.

Transparenta si comunicare

Oferim rapoarte detaliate despre rezultatele auditului SEO, explicand fiecare aspect in termeni simpli. Suntem mereu disponibili pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le ai.

Vrei sa iti Optimizam SEO site-ul?

La Terra Sacrae Agency, intelegem importanta unei strategii de optimizare SEO bine gandite si eficiente. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii posibile pentru a asigura ca site-ul tau isi atinge potentialul maxim

Implementare Profesionala

De la crearea de continut original si captivant pentru titlurile si descrierile paginilor, la eliminarea tuturor elementelor tehnice care ar putea dauna performantei site-ului tau, echipa noastra de specialisti SEO implementeaza toate elementele necesare pentru o optimizare on-page eficienta.

Experienta de Utilizare (UX) Mai Buna

Optimizarea site-ului tau nu se opreste la SEO. Luam in considerare si experienta utilizatorului. In urma modificarilor pe care le vom face, viteza de incarcare a site-ului tau se va imbunatati semnificativ, ceea ce va permite utilizatorilor sa acceseze si sa navigheze mai usor pe site-ul tau.

Indexare Mai Eficienta

Cu optimizarea corespunzatoare, paginile site-ului tau vor fi indexate mai usor de Google. Acest lucru inseamna ca site-ul tau va fi mai usor de gasit in rezultatele motorului de cautare, permitand astfel unui numar mai mare de utilizatori sa descopere si sa acceseze site-ul tau.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro