Specialisti PPC Romania

Suntem specialisti PPC (Pay-Per-Click) din Romania, experti in promovarea pe platforme precum Google, Facebook, YouTube, Instagram, Bing si LinkedIn. Cunoastem in profunzime aceste platforme si utilizam cele mai avansate tehnici si strategii pentru a obtine rezultate optime pentru clientii nostri.

Specialiști Ppc Romania

CAMPANIE GOOGLE ADS

Servicii PPC

Campanii PPC Google

Campaniile PPC Google sunt o modalitate eficienta de a ajuta companiile sa-si promoveze afacerea si sa atraga trafic calificat pe site-ul lor. Google Ads ofera diferite tipuri de campanii, inclusiv campanii de cautare, campanii de afisare si campanii video.

Campanii PPC Facebook

Tera Sacrae Agency este o agentie de marketing digital din Romania, specializata in campanii PPC Facebook. Expertiza noastra include segmentarea publicului tinta si crearea de anunturi relevante pentru a ajunge la audienta dorita. Implementam diverse optiuni de licitare si afisare pentru a maximiza ROI-ul bugetului dvs. de publicitate pe Facebook

Campanii LinkedIn

Campaniile LinkedIn sunt o modalitate eficienta de a ajuta companiile sa ajunga la audienta lor profesionala prin intermediul retelei sociale LinkedIn. Aceste campanii permit afisarea anunturilor platite in fluxul de stiri al utilizatorilor LinkedIn, pe paginile de companie si in alte locuri de pe platforma.

Exista diferite tipuri de campanii LinkedIn, inclusiv campanii de constientizare, campanii de generare de lead-uri si campanii de conversie.

5D39A9931D2A080Ea1Cffa81E6148902

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency pentru promovarea ta online?

Zilnic, milioane de oameni cauta pe Google, iar noi folosim acest potential pentru a aduce beneficii clientilor nostri. Stim ca fiecare leu investit in marketing online conteaza, asa ca ne asiguram ca nu risipim bugetele gestionate.

Campanii cu public bine targetat

Publicul ideal este acela care este interesat, in general, de produsele si serviciile pe care le oferi. Publicul tinta este acea parte de public care nu doar ca este interesata de produsele si serviciile tale, dar are si intentia de a le achizitiona.

Echipa Full Service

Pentru fiecare proiect, alocam resursele potrivite si necesare. Avem o echipa completa in-house, care se ocupa de toate aspectele dezvoltarii business-ului tau.

Comunicare Deschisa

Suntem transparenti si sinceri cu clientii nostri: ei sunt mereu la curent cu stadiul campaniilor lor si suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.

Reclamele noastre genereaza actiune

Daca textul unei reclame este persuasiv si in acelasi timp atractiv, probabilitatea ca potentialii vizitatori sa dea click pe reclama noastra este ridicat. Mai mult decat atat, daca informatiile prezentate pe pagina de landing sunt foarte bine documentate si capteaza interesul cititorului, acesta va ramane mai mult timp pe website-ul tau iar in cazul in care parcursul catre procesul de conversie este intuitiv si butonul de achizitie genereaza impact atunci probabilitatea de a avea un client, creste.

Pasiune pentru ceea ce facem

Suntem pasionati de marketingul digital si ne place sa acumulam rapid cunostinte noi. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si nu ne multumim cu solutii de compromis.

Terra Sacrae Agency

Experti in strategii de marketing complexe, promovare PPC si promovare organica prin LinkBuilding

Intr-o lume digitala in continua schimbare, este esential sa aveti alaturi de dumneavoastra un partener de incredere care sa va ajute sa navigati prin labirintul marketingului online. Terra Sacrae Agency este alegerea ideala pentru companiile care cauta strategii de marketing complexe, promovare PPC (Pay-Per-Click) si promovare organica prin LinkBuilding. Cu o echipa de specialisti dedicati, Terra Sacrae Agency va va transforma afacerea intr-un lider de piata.

Strategii de marketing complexe

Intelegem ca fiecare afacere este unica si are nevoie de o strategie de marketing adaptata specificului sau. De aceea, echipa noastra de experti lucreaza impreuna cu clientii pentru a dezvolta solutii personalizate si eficiente. Analizam piata, concurenta si tendintele pentru a crea strategii de marketing care sa va conduca afacerea spre succes.

Promovare organica prin LinkBuilding

O pozitie buna in rezultatele motoarelor de cautare este cruciala pentru a atrage vizitatori si a genera conversii. Utilizam tehnici de LinkBuilding de inalta calitate pentru a imbunatati pozitionarea site-ului dumneavoastra in Google si alte motoare de cautare. Prin obtinerea de backlink-uri relevante si de calitate, specialistii nostri in SEO (Search Engine Optimization) vor ajuta afacerea dumneavoastra sa creasca organic si sa devina mai vizibila pentru clienti.

Promovare PPC

Reclamele platite (Pay-Per-Click) reprezinta o modalitate rapida si eficienta de a atrage clienti noi si a genera vanzari. Avem o experienta vasta in gestionarea campaniilor PPC pe platforme precum Google Ads, Facebook si Instagram. Specialistii nostri se ocupa de optimizarea campaniilor pentru a asigura un ROI (Return on Investment) cat mai mare. De la selectarea cuvintelor cheie potrivite pana la monitorizarea si ajustarea anunturilor, Suntem alaturi de dumneavoastra la fiecare pas.

Monitorizare si raportare

Oferim monitorizare constanta a performantei campaniilor si rapoarte detaliate, pentru a putea lua decizii informate si a adapta strategiile in functie de rezultatele obtinute.

De ce sa alegeti Terra Sacrae Agency?

 • Experienta: Terra Sacrae Agency are o echipa de experti cu ani de experienta in marketing digital, PPC si SEO. Increderea clientilor nostri ne motiveaza sa ne depasim limitele in fiecare zi.
 • Rezultate: Orientati spre succes, ne concentram pe obtinerea rezultatelor dorite pentru clientii nostri. Monitorizam si optimizam constant campaniile pentru a ne asigura ca acestea genereaza rezultatele asteptate.
 • Transparenta: Lucram in stransa colaborare cu clientii nostri, comunicand deschis si transparent despre strategiile aplicate si rezultatele obtinute.
 • Suport: Oferim suport tehnic si consultanta pe tot parcursul colaborarii, asigurandu-ne ca toate intrebarile si nelamuririle dumneavoastra sunt adresate in cel mai scurt timp.
 • Adaptabilitate: Terra Sacrae Agency se adapteaza rapid la schimbarile din industrie, implementand cele mai recente tehnici si strategii pentru a mentine afacerea dumneavoastra in topul competitiei.
 • Inovatie: Ne straduim sa fim mereu la curent cu ultimele tendinte si tehnologii din domeniul marketingului digital, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri cele mai eficiente si inovatoare solutii.

Nu mai asteptati! Suntem gata sa va transformam afacerea in liderul pietei si sa va oferim solutiile de marketing digital de care aveti nevoie pentru a va asigura succesul pe termen lung. Contactati-ne acum si descoperiti cum putem dezvolta impreuna strategii de marketing complexe, promovare PPC si promovare organica prin LinkBuilding, special concepute pentru a va satisface nevoile si a va propulsa afacerea spre succes.

De ce sa folosesti Servicii PPC pentru afacerea ta?

Există mai multe motive solide pentru a folosi servicii PPC (Pay-Per-Click) pentru afacerea ta. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Trafic imediat și relevant: Serviciile PPC îți permit să plasezi anunțuri pe platforme de publicitate online, cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads. Aceste anunțuri apar imediat în rezultatele căutărilor sau în fluxurile de social media, generând trafic imediat către site-ul tău. Mai mult, poți targeta cu precizie audiența ta, asigurând că anunțurile tale sunt afișate celor mai relevante persoane, crescând astfel șansele de conversie.
 • Control total al bugetului și cheltuielilor: PPC funcționează pe principiul plății doar pentru clicurile reale pe anunțurile tale. Asta înseamnă că plătești doar atunci când un utilizator face clic pe anunțul tău și accesează site-ul tău. Acest nivel de control îți permite să gestionezi eficient bugetul și să optimizezi cheltuielile pentru a obține cel mai bun ROI (Return on Investment).
 • Măsurabilitate și urmărire avansată: Serviciile PPC oferă instrumente puternice de măsurare și urmărire a performanței. Poți monitoriza cu ușurință numărul de clicuri, costul per clic, rata de conversie și alte metrici relevante. Această transparență îți permite să înțelegi eficiența campaniilor tale și să iei decizii informate în ceea ce privește optimizarea și ajustarea strategiilor de marketing.
 • Flexibilitate și scalabilitate: Serviciile PPC sunt extrem de flexibile și scalabile. Ai posibilitatea de a ajusta rapid și ușor strategiile, anunțurile și bugetele pentru a te adapta nevoilor și cerințelor în schimbare ale afacerii tale. Poți începe cu bugete mai mici și, pe măsură ce vezi rezultatele și obții profit, poți mări treptat investițiile pentru a obține mai mult trafic și mai multe conversii.
 • Targetare precisă a audienței: Serviciile PPC îți permit să targetezi cu precizie audiența ta, astfel încât să poți afișa anunțurile tale celor mai relevante persoane. Poți selecta criterii demografice, interese, comportamente online și multe altele pentru a te asigura că anunțurile tale ajung la publicul potrivit. Această abordare țintită crește șansele de a atrage clienți calificați și de a maximiza randamentul investiției tale.