Creare magazin online

In lumea digitala in care traim astazi, afacerile au nevoie de o prezenta puternica online pentru a se adapta si a prospera. Unul dintre cele mai eficiente moduri de a face acest lucru este prin crearea unui magazin online. Terra Sacrae Agency este o agentie specializata in dezvoltarea de solutii web, inclusiv crearea de magazine online, care sa va ajute sa va extindeti afacerea si sa atrageti mai multi clienti. Cu o echipa de experti talentati, Terra Sacrae Agency este alegerea ideala pentru a va crea magazinul online la un pret competitiv si cu rezultate garantate.

Creare magazin online

Credinta noastra? UN SITE CARE NU GENEREAZA EMOTII, NU VINDE

Realizare Magazin online personalizat "la cheie"

Un magazin online personalizat reprezinta solutia perfecta pentru afacerile care doresc sa se diferentieze de concurenta si sa ofere o experienta unica si memorabila pentru clienti. Prin crearea unui magazin online personalizat, va puteti construi un brand puternic si o identitate online distincta, adaptand designul, functionalitatile si interfata in functie de cerintele si preferintele specifice ale afacerii dvs.

Iata cateva aspecte cheie ale unui magazin online personalizat:

Design unic

Un design personalizat va reflecta identitatea brandului dvs. si va atrage atentia vizitatorilor. Echipa de designeri va lucra indeaproape cu dvs. pentru a crea un design care sa se potriveasca viziunii si stilului afacerii dvs., asigurandu-se ca magazinul online se remarca intr-un mod pozitiv.

Functionalitati adaptate

Un magazin online personalizat va include functionalitati specifice care sa raspunda nevoilor afacerii dvs. si sa faciliteze procesul de cumparare pentru clienti. Acest lucru poate include sisteme de gestionare a stocurilor, metode de plata personalizate, integrari cu software-uri terte sau functii specifice industriei dvs.

Optimizare SEO

Un magazin online personalizat va fi optimizat pentru motoarele de cautare, asigurandu-va ca produsele si serviciile dvs. sunt usor de gasit de catre clientii potentiali. Acest lucru include optimizarea structurii site-ului, a metadatelor, a etichetelor si a continutului pentru a imbunatati clasamentul in rezultatele cautarilor.

Experienta de navigare intuitiva:

Un magazin online personalizat va oferi o experienta de navigare fluida si intuitiva, asigurandu-se ca vizitatorii pot gasi cu usurinta produsele si informatiile de care au nevoie. Acest lucru include o structura de meniu clara, un sistem de cautare eficient si o interfata prietenoasa.

Adaptabilitate si scalabilitate

Un magazin online personalizat va fi construit pe o platforma flexibila si scalabila, permitandu-va sa adaugati functionalitati noi sau sa va extindeti afacerea in timp. Acest lucru va asigura ca magazinul dvs. online ramane competitiv si relevant pe masura ce se dezvolta si se schimba piata.

Creare magazin online

Dezvoltam magazine online responsive, adaptate pentru dispozitive mobile, cu design exceptional si focus pe conversii. Site-urile sunt optimizate SEO, avand punctaj de calitate ridicat in Google. Beneficiezi de elemente si functionalitati avansate, usor de administrat si actualizat, pentru a transforma vizitatorii in cumparatori.
Consultare initiala

Consultare initiala

Consultarea initiala este primul pas in dezvoltarea unui magazin online de succes. In aceasta etapa, vom discuta despre obiectivele si nevoile afacerii dvs., pentru a ne asigura ca solutia pe care o dezvoltam se potriveste perfect cu viziunea dvs. Aceasta include discutarea preferintelor de design, a functionalitatilor necesare si a strategiei de optimizare SEO. Consultarea initiala este o oportunitate de a stabili o comunicare deschisa si colaborativa, esentiala pentru dezvoltarea unui magazin online care sa conduca la rezultate pozitive in afacerea dvs.

Cercetare si planificare

Cercetare si planificare

Cercetarea si planificarea sunt etape critice in dezvoltarea unui magazin online de succes.

Analiza pietei: Investigam piata tinta, concurenta si tendintele actuale pentru a ne asigura ca magazinul online este relevant si competitiv in domeniul sau.

Identificarea publicului-tinta: Definim segmentul de clienti pe care il vizati, intelegand nevoile, dorintele si comportamentul lor, pentru a crea o experienta personalizata si atractiva.

Stabilirea obiectivelor: Definim obiectivele specifice ale magazinului online, cum ar fi cresterea vanzarilor, atragerea de noi clienti, retentia clientilor existenti sau imbunatatirea ratei de conversie.

Strategia de continut: Planificam continutul si structura site-ului, alegand tipurile de produse, descrieri, imagini, videoclipuri si alte elemente care vor fi utilizate pentru a atrage si a mentine interesul vizitatorilor.

Design si dezvoltare

Design si dezvoltare

Designul si dezvoltarea sunt etapele centrale in crearea unui magazin online atractiv si functional. Aceste etape implica:

Crearea designului: Bazat pe cercetarea si planificarea prealabila, elaboram un design vizual atragator si usor de navigat, care sa puna in valoare produsele si sa faciliteze experienta utilizatorului.

Selectarea platformei: Alegem platforma potrivita pentru magazinul online in functie de nevoile afacerii, buget si functionalitati dorite, cum ar fi WooCommerce, Shopify, Magento sau alte solutii personalizate.

Dezvoltarea functionalitatilor: Implementam functionalitatile necesare pentru a asigura o experienta fluida si intuitiva pentru utilizatori, precum cosul de cumparaturi, procesul de checkout, motorul de cautare si filtrarea produselor.

Integrarea sistemelor: Conectam magazinul online cu sistemele de gestionare a stocurilor, plata si livrare, precum si cu platformele de marketing si analiza, pentru a facilita administrarea afacerii si monitorizarea performantei.

Testarea si optimizarea: Verificam functionarea corecta a tuturor componentelor, compatibilitatea pe diferite dispozitive si optimizarea performantei site-ului, pentru a ne asigura ca magazinul online este pregatit pentru lansare.

Creare magazin online
Cercetare mix de cuvinte cheie

Avem specialisti dedicati pentru cercetarea si implementarea mixului perfect de cuvinte cheie folosit pentru a crea si optimiza magazinele online ale clientilor nostri. Scopul nostru este de a dezvolta strategii eficiente de marketing online, care sa atraga vizitatori relevanti si sa sporeasca conversiile.

Procesul nostru de cercetare a cuvintelor cheie include urmatorii pasi:

 • Analiza produselor si serviciilor: Examinam atent produsele si serviciile oferite in magazinul online al clientului pentru a identifica categoriile si subcategoriile relevante.
 • Brainstorming: Echipa noastra de experti se intalneste si dezbate asupra potentialelor cuvinte cheie si expresii care ar putea fi relevante pentru produsele si serviciile magazinului.
 • Cercetare cuvinte cheie: Utilizam instrumente profesionale, cum ar fi Google Keyword Planner, Ahrefs si SEMrush, pentru a descoperi volumele de cautare, concurenta si alte metrici importante pentru cuvintele cheie identificate in etapa de brainstorming.
 • Analiza concurentei: Evaluam cuvintele cheie utilizate de concurenta si identificam oportunitati de a ne diferentia si de a ne pozitiona magazinul online al clientului intr-un mod avantajos in piata.
 • Selectia cuvintelor cheie: Dupa analiza tuturor datelor, echipa noastra selecteaza cuvintele cheie cu cel mai mare potential pentru a atrage vizitatori relevante si a genera vanzari.
 • Implementarea cuvintelor cheie: Integrăm cuvintele cheie selectate in continutul magazinului online, inclusiv in titluri, descrieri de produse, categorii, etichete, meta tag-uri si link-uri interne.
 • Monitorizarea si optimizarea: Efectuam o monitorizare continua a performantei cuvintelor cheie si optimizam in mod regulat strategia pentru a ne asigura ca magazinul online al clientului ramane competitiv si eficient.
Realizare descrieri de produse pentru magazinele online

Noi, ca echipa de profesionisti, ne dedicam realizarii descrierilor de produse pentru magazinele online, avand ca scop atragerea clientilor si cresterea vanzarilor. Procesul nostru de creare a descrierilor include urmatorii pasi:

 • Cercetarea produselor: Ne documentam temeinic despre produsele pe care urmeaza sa le descriem, identificand caracteristicile esentiale si punctele forte care le diferentiaza pe piata.
 • Identificarea publicului tinta: Stabilim cine sunt clientii ideali ai magazinului online si ce asteptari au acestia de la produsele oferite.
 • Alegerea cuvintelor cheie: Selectam cuvintele cheie relevante pentru fiecare produs, pe baza cercetarii noastre si a intereselor publicului tinta.
 • Scrierea descrierilor: Redactam descrieri captivante si informative, care evidentiaza beneficiile produselor, integrate armonios cu cuvintele cheie alese.
 • Optimizarea SEO: Ne asiguram ca descrierile produselor sunt optimizate pentru motoarele de cautare, inclusiv titluri, meta tag-uri si link-uri interne.
 • Verificarea si corectarea textelor: Revizuim si corectam descrierile produselor pentru a ne asigura ca sunt lipsite de erori gramaticale si de ortografie, oferind o imagine profesionala magazinului online.

Prin aceasta abordare, contribuim la cresterea vizibilitatii magazinelor online si la atragerea clientilor potriviti, facilitand decizia de cumparare a acestora prin descrieri convingatoare si bine structurate.

Optimizare SEO on page pentru magazinele online

Optimizarea SEO on-page pentru magazinele online este cruciala pentru a obtine un rang mai bun in motoarele de cautare si pentru a oferi o experienta excelenta utilizatorilor. Acest proces implica o serie de factori tehnici care contribuie la viteza de incarcare a site-ului, incepand de la setarile serverului, optimizarea imaginilor pentru afisare online, gestionarea memoriei cache, optimizarea bazelor de date si comprimarea si minimizarea fisierelor.

Pentru a ne asigura ca magazinul online este optimizat corespunzator, urmam urmatoarele activitati:

 • Refacerea structurii de link-uri: ne asiguram ca variantele www si non-www duc catre aceeasi adresa.
 • Optimizare structura interna de linkuri: implementam URL-uri SEO-friendly.
 • Eliminarea duplicatelor: verificam si corectam URL-uri, titluri si meta-descrieri duplicate.
 • Optimizare meta tag-uri: ajustam titlurile, descrierile, Robots.txt, dcterms.rights, dcterms.rightsholder si eticheta canonical.
 • Optimizarea filtrelor de cautare si eliminarea continutului duplicat.
 • Integrarea corecta a microdatelor Schema.org si a Open Graph Protocol.
 • Structurarea semantica a titlurilor: H1, H2, H3, H4, H5, H6.
 • Generarea fisierelor Sitemap.xml si Robots.txt.
 • Optimizarea imaginilor prin includerea cuvantului cheie relevant in atributul Alt.
 • Imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului prin minificarea fisierelor Javascript si CSS.
 • Activarea compresiei HTML, JS, CSS si imagini.

Fiecare milisecunda conteaza in lumea digitala, iar optimizarea on-page pentru magazinele online este esentiala pentru a ramane competitivi pe piata. Prin urmarea acestor practici, ne asiguram ca magazinul online beneficiaza de o pozitie avantajoasa in rezultatele motoarelor de cautare si ofera o experienta fluida utilizatorilor, stimuland vanzarile si fidelitatea clientilor.

User eXperience si User Interaction pentru magazinele online

User Experience (UX) si User Interaction (UI) sunt doua aspecte esentiale in cadrul unui magazin online de succes. Acestea se refera la modul in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul si la experienta pe care o au in timp ce navigheaza si efectueaza tranzactii. Un design bun in ceea ce priveste UX si UI poate conduce la o crestere a conversiilor, loialitatii si satisfactiei clientilor.

User Experience (UX) se concentreaza pe sentimentele, perceptiile si nevoile utilizatorilor in timp ce interactioneaza cu magazinul online. Obiectivul principal al UX este de a oferi o experienta placuta si eficienta, astfel incat utilizatorii sa gaseasca usor produsele dorite si sa fie incurajati sa efectueze achizitii. Factorii care contribuie la o experienta buna a utilizatorului includ:

 • Navigare intuitiva si structura coerenta a site-ului.
 • Design responsiv si adaptabil la diferite dispozitive si dimensiuni de ecran.
 • Accesibilitate si compatibilitate cu diferite browsere si tehnologii de asistare.
 • Performanta optima si timp redus de incarcare a paginilor.
 • Continut relevant, bine organizat si usor de inteles.

User Interaction (UI) se refera la aspectele vizuale si interactiunile specifice care au loc intre utilizatori si interfata magazinului online. Un design de succes al interactiunii utilizatorului se concentreaza pe crearea unei interfete placute si functionale, care sa incurajeze utilizatorii sa exploreze si sa interactioneze cu site-ul. Elementele cheie ale unui UI de succes includ:

 • Design vizual atractiv si coerent, care sa reflecte identitatea brandului.
 • Butonarea si controalele usor de utilizat si vizibile.
 • Efecte vizuale si animatii care sa imbunatateasca interactiunile, fara a distrage atentia.
 • Feedback vizual si sonor pentru actiunile utilizatorilor (de exemplu, confirmarea adaugarii unui produs in cos).
 • Formulare simple si eficiente pentru inregistrare, autentificare si finalizarea comenzii.

Pentru a dezvolta un magazin online de succes, este esential sa se acorde atentie atat UX, cat si UI, pentru a asigura o experienta optima utilizatorilor. Prin combinarea celor doua aspecte, se va crea un site care sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor, conducand la o rata mai mare de conversie si o crestere a loialitatii acestora.

Suport si mentenanta

Crearea unui magazin online personalizat cu o agentie specializata, precum Terra Sacrae Agency, va va oferi acces la suport tehnic si mentenanta continua. Aceasta asigura ca magazinul dvs. online functioneaza optim si ramane actualizat cu cele mai recente tehnologii si standarde de securitate. Acest suport poate include actualizari ale platformei, rezolvarea problemelor tehnice si imbunatatirea continua a performantei site-ului

Suportul si mentenanta sunt aspecte esentiale pentru a asigura functionarea optima a magazinului online pe termen lung. Aceste servicii includ:

 • Monitorizarea performantei: Verificam constant performanta site-ului, urmarind viteza de incarcare, uptime-ul si functionarea corecta a tuturor componentelor.
 • Actualizari si imbunatatiri: Ne asiguram ca platforma, plugin-urile si modulele folosite sunt la zi, efectuand actualizari si adaugand imbunatatiri pentru a mentine securitatea si eficienta site-ului.
 • Rezolvarea problemelor tehnice: Oferim asistenta rapida pentru a solutiona orice probleme tehnice ce pot aparea, minimizand impactul asupra experientei utilizatorilor si a afacerii.
 • Optimizarea SEO: Monitorizam si ajustam permanent strategia de optimizare pentru motoarele de cautare, asigurand ca magazinul online ramane competitiv si vizibil in fata potentialilor clienti.
 • Asistenta si suport: Suntem disponibili pentru a raspunde la intrebari si a oferi indrumari privind utilizarea si administrarea magazinului online, facilitand astfel gestionarea afacerii.
Integrarea cu retelele de socializare

Un magazin online personalizat va integra functionalitati de social media, facilitand promovarea produselor si a brandului dvs. pe platformele de socializare. Aceasta poate include butoane de partajare, feed-uri de continut si posibilitatea de a va conecta magazinul online cu profilurile dvs. de social media.

Integrarea cu retelele de socializare este o componenta cheie pentru promovarea si cresterea magazinului online. Aceasta implică:

 • Butonul de share: Adaugam butoane de share pentru principalele retele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn etc.) pe paginile de produs, pentru a facilita distribuirea continutului de catre utilizatori.
 • Autentificarea sociala: Implementam optiunea de autentificare prin retelele sociale, facilitand procesul de inregistrare si conectare pentru utilizatori.
 • Integrarea postarilor: Incorporam postari relevante sau feed-uri din retelele sociale direct pe site, pentru a arata activitatea recenta si a incuraja interactiunea cu brandul.
 • Promovarea produselor: Utilizam platformele sociale pentru a promova produsele si ofertele speciale, atragand astfel noi clienti si sporind vanzarile.
 • Monitorizarea si analiza: Conectam magazinul online cu instrumente de analiza a performantei pe retelele sociale, pentru a evalua impactul campaniilor si a optimiza strategia de marketing.
Analiza si raportare

Un magazin online personalizat va va oferi acces la instrumente de analiza si raportare detaliate, permitandu-va sa monitorizati performanta magazinului dvs. online si sa luati decizii informate pentru imbunatatirea afacerii. Acest lucru poate include rapoarte despre trafic, comportamentul vizitatorilor, rata de conversie si vanzari.

Analiza si raportarea sunt procese critice pentru a evalua performanta magazinului online si a optimiza strategia de marketing. Acestea includ:

 • Monitorizarea traficului: Urmarim si analizam traficul pe site, numarul de vizitatori si de pagini vizitate, pentru a intelege comportamentul utilizatorilor si pentru a identifica eventuale probleme sau oportunitati.
 • Evaluarea conversiilor: Monitorizam ratele de conversie, de la vizitatorii la cumparatori sau de la cumparatori recurenti, pentru a identifica probleme si oportunitati de imbunatatire a performantei magazinului.
 • Analiza campaniilor de marketing: Evaluam impactul campaniilor de marketing, inclusiv a celor de pe retelele sociale, pentru a identifica cele mai eficiente tactici si pentru a optimiza bugetul de marketing.
 • Crearea rapoartelor: Creem rapoarte periodice care sa prezinte performanta site-ului, incluzand date si statistici relevante, pentru a tine dvs. si echipa la curent cu evolutia afacerii.
 • Optimizarea continua: Utilizam datele obtinute din analize pentru a identifica oportunitati de imbunatatire si pentru a optimiza strategia de marketing, continutul si design-ul magazinului online.
Experienta personalizata pentru utilizatori

Un magazin online personalizat poate oferi o experienta personalizata pentru vizitatorii sai, adaptandu-si continutul si functionalitatile in functie de interesele si preferintele fiecarui utilizator. Acest lucru poate include recomandari de produse, oferte speciale si continut personalizat, care contribuie la cresterea ratei de conversie si la fidelizarea clientilor.

Experienta personalizata pentru utilizatori este esentiala pentru a imbunatati angajamentul si fidelitatea acestora si, in cele din urma, pentru a creste vanzarile. Aceasta implica:

 • Personalizarea continutului: Utilizam datele si preferintele utilizatorilor pentru a personaliza continutul afisat pe site, cum ar fi recomandari de produse, mesaje de marketing si oferte speciale.
 • Segmentarea utilizatorilor: Segmentam utilizatorii in functie de comportamentul lor pe site, interesele si preferintele lor, pentru a oferi experiente personalizate si relevante.
 • Crearea de conturi de utilizator: Permite utilizatorilor sa-si creeze un cont personalizat, cu informatii despre istoricul de cumparaturi, preferinte si alte detalii, pentru a oferi o experienta mai fluida si convenabila.
 • Integrarea cu retelele de socializare: Utilizam datele si preferintele utilizatorilor din retelele sociale pentru a personaliza continutul si ofertele speciale.
 • Utilizarea tehnologiei de recomandare: Utilizam tehnologii de recomandare pentru a oferi sugestii de produse si continut personalizat, bazate pe comportamentul si preferintele utilizatorilor.
Compatibilitate multi-dispozitiv:

Un magazin online personalizat va fi adaptat pentru a functiona pe o varietate de dispozitive, inclusiv desktop, laptop, tableta si smartphone. Acest lucru asigura ca magazinul dvs. online ofera o experienta excelenta pentru toti utilizatorii, indiferent de dispozitivul pe care il folosesc.

Compatibilitatea multi-dispozitiv este esentiala pentru a asigura o experienta consistenta si placuta pentru utilizatorii magazinului online, indiferent de dispozitivul pe care il utilizeaza. Acest lucru implica:

 • Design responsiv: Crearea unui design responsiv care se adapteaza la dimensiunile si caracteristicile fiecarui dispozitiv, pentru a asigura o experienta fluida si intuitiva pentru utilizator.
 • Testare pe diferite dispozitive: Verificarea compatibilitatii si functionarii corecte a site-ului pe diferite dispozitive, inclusiv pe desktop, tablete si telefoane mobile.
 • Optimizarea vitezei de incarcare: Asigurarea unei viteze de incarcare rapide a site-ului pe toate dispozitivele, pentru a oferi o experienta placuta si rapida pentru utilizatori.
 • Utilizarea de imagini si continut optimizat pentru dispozitive mobile: Folosirea de imagini si continut optimizat pentru dispozitive mobile, pentru a reduce timpul de incarcare si a imbunatati experienta utilizatorilor.
 • Testarea interactiunilor cu utilizatorii: Verificarea interactiunilor utilizatorului cu site-ul pe diferite dispozitive, pentru a asigura o experienta consistenta si intuitiva.

Ofera clientilor tai cea mai buna experienta

Oferirea celei mai bune experiente clientilor in magazinul tau online este esentiala pentru a atrage si retine clientii, precum si pentru a stimula conversiile si loialitatea acestora. Pentru a oferi cea mai buna experienta posibila, ia in considerare urmatoarele aspecte:

Design atragator si usor de navigat

Ne asiguram ca site-ul tau are un design placut si o structura intuitiva, care sa permita clientilor sa gaseasca rapid si usor produsele pe care le cauta.

Optimizat pentru dispozitive mobile

Un site responsive si adaptabil la diferite dispozitive si dimensiuni de ecran este crucial, deoarece tot mai multi utilizatori acceseaza magazinele online de pe telefoane mobile sau tablete.

Viteza de incarcare

Ne asiguram ca site-ul tau se incarca rapid, eliminand eventualele bariere care ar putea descuraja clientii sa continue navigarea si cumpararea.

Recenzii si testimoniale

Includem recenzii ale produselor si testimoniale ale clientilor pentru a oferi incredere si a incuraja alti utilizatori sa faca achizitii.

Promotii si oferte

Atragem si pastram clientii prin integrarea posibiltatii de a oferi promotii, reduceri si oferte speciale, care sa ii faca sa se simta valorizati si apreciati.

Proces simplu de cumparare

Simplificam procesul de adaugare a produselor in cos, autentificarea si finalizarea comenzii pentru a reduce abandonul de cos si a creste rata de conversie.

Suport pentru clienti

Ne asiguram ca sunt suficiente instrumente pentru a oferi suport rapid si eficient clientilor prin intermediul chat-ului live, e-mail sau telefon pentru a raspunde la intrebarile si preocuparile lor.

Siguranta si securitate

Oferim un mediu sigur pentru tranzactiile online, implementand masuri de securitate, precum criptarea SSL, pentru a proteja datele personale si financiare ale clientilor.

Experienta personalizata

Personalizam experienta de cumparare a clientilor prin recomandari de produse bazate pe istoricul lor de cumparaturi si preferinte, pentru a spori satisfactia si loialitatea acestora.

Continut de calitate

Realizam continut de calitate, relevant si actualizat, precum descrieri de produse, imagini de inalta calitate si informatii utile, pentru a ajuta clientii sa ia decizii informate de cumparare.

TERRA SACRAE AGENCY

Intrebari si raspunsuri (FAQ) legate de realizare magazin online

 • All
 • magazin-online
 • pret-magazin-online
 • costuri-magazin-online

Realizare magazin online pret

Terra Sacrae Agency ofera servicii de realizare a magazinelor online, dezvoltand solutii ecommerce personalizate si eficiente, adaptate nevoilor si obiectivelor de afaceri ale clientilor nostri. Preturile pentru serviciile noastre de realizare magazin online variaza in functie de complexitatea proiectului, cerintele specifice, numarul de produse si serviciile aditionale solicitate.

Magazin online simplu:

Acest tip de magazin online include un design personalizat, functionalitati de baza si un numar limitat de produse (maxim 150 de produse introduse in site cu descrieri concepute de noi). Pretul pentru acest tip de magazin online realizat de Terra Sacrae Agency poate incepe de la aproximativ 1000-1500 euro

Magazin online intermediar:

Un magazin online cu design personalizat, functionalitati avansate, integrari cu platforme de plati si de marketing, si un numar mediu de produse (150-300 produse cu descrieri realizate de noi). Pretul pentru acest tip de magazin online realizat de Terra Sacrae Agency poate varia intre 1500-2500 euro

Magazin online complex:

Acest tip de magazin online include un design unic, functionalitati complexe, integrari cu diverse platforme, un numar mare de produse. Pretul pentru un magazin online complex realizat de Terra Sacrae Agency poate incepe de la 3000 de euro si poate creste in functie de cerintele proiectului.

Preturile mentionate mai sus sunt orientative si pot varia in functie de specificatiile proiectului tau. Pe langa costurile initiale de dezvoltare, este important sa iei in considerare si costurile de intretinere si optimizare, precum si costurile de marketing si promovare. Aceste cheltuieli pot include actualizari de securitate, optimizare SEO, campanii de marketing online, suport tehnic si gazduire.

Terra Sacrae Agency se angajeaza sa ofere servicii de inalta calitate la preturi competitive, asigurandu-se ca magazinul tau online este dezvoltat in conformitate cu cele mai recente standarde si practici din industrie. Echipa noastra de profesionisti cu experienta in design, programare, marketing si optimizare SEO va colabora indeaproape cu tine pentru a intelege viziunea, obiectivele si cerintele tale specifice, garantand un rezultat care sa te ajute sa iti cresti afacerea online.

Pentru a obtine o estimare exacta a costurilor pentru realizarea unui magazin online, te invitam sa ne contactezi pentru a discuta in detaliu despre proiectul tau. Vom analiza cerintele si iti vom oferi o oferta personalizata, adaptata nevoilor si bugetului tau.

In cat timp este gata un magazin online pentru firma mea?

Timpul necesar pentru realizarea unui magazin online pentru firma ta depinde de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea proiectului, cerințele specifice, numărul de produse și orice alte funcționalități suplimentare necesare. În general, un magazin online simplu poate fi finalizat în aproximativ 2-4 săptămâni, în timp ce un magazin online mai complex poate dura între 1-3 luni sau chiar mai mult.

Realizati si continut pentru magazinele online?

Da, Terra Sacrae Agency ofera si servicii de creare a continutului pentru magazinele online. Continutul de calitate este esential pentru succesul unui magazin online, deoarece ajuta la atragerea si mentinerea interesului vizitatorilor, imbunatateste experienta utilizatorului si contribuie la optimizarea SEO a site-ului.

Serviciile noastre de creare a continutului pentru magazinele online includ urmatoarele:

 • Descrieri de produse: Redactam descrieri de produse atractive si informative, care sa evidentieze caracteristicile si beneficiile produselor, sa raspunda la intrebarile potentialilor clienti si sa ii convinga sa achizitioneze produsele.
 • Continut pentru paginile site-ului: Cream continut relevant si valoros pentru paginile site-ului tau, cum ar fi pagina "Despre noi", "Politica de confidentialitate", "Termeni si conditii", "Intrebari frecvente" etc. Acest continut ajuta la stabilirea unei relatii de incredere cu clientii si la imbunatatirea reputatiei magazinului tau online.
 • Articole pentru blog: Redactam articole interesante si educative pentru blogul magazinului tau online, care sa abordeze subiecte relevante pentru publicul tinta si sa ofere informatii utile. Aceste articole pot ajuta la atragerea de trafic organic si la cresterea vizibilitatii magazinului tau online in motoarele de cautare.
 • Continut pentru retelele de socializare: Cream continut atractiv si angajant pentru platformele de social media, care sa promoveze produsele si serviciile magazinului tau online si sa sporeasca interactiunea cu publicul tinta.

Echipa noastra de redactori si specialisti in marketing de continut colaboreaza indeaproape cu tine pentru a intelege nevoile si obiectivele de afaceri si pentru a crea continut adaptat publicului tau tinta si industriei in care activezi. Ne asiguram ca toate textele sunt optimizate pentru SEO, folosind cuvinte cheie relevante si respectand cele mai bune practici in materie de structura si formatare a continutului.

Pentru a discuta despre serviciile noastre de creare a continutului si pentru a obtine o estimare a costurilor, te invitam sa ne contactezi si sa ne oferi mai multe detalii despre proiectul tau.

Magazin online Woocommerce sau si alte platforme?

La Terra Sacrae Agency suntem specializati in crearea de magazine online si oferim solutii personalizate pentru fiecare client, in functie de nevoile si obiectivele sale de afaceri. Printre platformele pe care le putem folosi pentru crearea de magazine online se numara si Woocommerce, dar nu ne limitam doar la aceasta platforma.

In functie de specificul afacerii tale si de obiectivele tale de afaceri, putem utiliza o varietate de platforme de comert electronic, cum ar fi Shopify, Magento, PrestaShop sau altii. Fiecare platforma are propriile sale avantaje si dezavantaje, iar alegerea celei mai bune depinde de nevoile si obiectivele afacerii tale.

In momentul in care discutam despre proiectul tau, vom analiza in detaliu specificul afacerii tale, obiectivele tale de afaceri si bugetul disponibil, pentru a-ti recomanda cea mai buna solutie pentru nevoile tale. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si platforme, iar experienta noastra ne permite sa implementam solutii personalizate pentru fiecare client, indiferent de specificul afacerii sale.

De ce am nevoie de un magazin online?

In era digitala in care traim, un magazin online este mai mult decat un simplu site de prezentare a afacerii tale. Este un canal esential de vanzare si o modalitate eficienta de a-ti creste afacerea. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai un magazin online:

 1. Accesibilitate 24/7: Un magazin online iti permite sa fii disponibil pentru clienti non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acest lucru iti permite sa generezi vanzari si profit, chiar si in afara programului de lucru obisnuit.
 2. Extinderea afacerii: Un magazin online iti permite sa ajungi la o audienta mult mai larga, din intreaga lume. Acest lucru poate creste potentialul de vanzari si de crestere a afacerii tale, fara a fi nevoie sa-ti extinzi fizic prezenta in alte locatii.
 3. Economisirea de timp si bani: Un magazin online poate fi mai eficient din punct de vedere al costurilor si al timpului necesar pentru administrarea afacerii tale. Poti economisi bani prin eliminarea cheltuielilor de inchiriere a spatiilor comerciale sau de salarizare a angajatilor. De asemenea, poti economisi timp prin automatizarea proceselor de comenzi, facturare si stocare.
 4. Cresterea vizibilitatii si a notorietatii: Un magazin online te poate ajuta sa-ti cresti vizibilitatea si notorietatea, prin promovarea produselor tale pe canalele online. De exemplu, prin intermediul SEO si a marketingului pe retelele sociale, poti ajunge la un public mai larg si sa cresti interesul pentru produsele tale.
 5. Cresterea loialitatii clientilor: Un magazin online iti permite sa-ti construiesti o baza de clienti fideli, prin intermediul programelor de fidelizare, sistemelor de recenzie si a comunicarii cu acestia prin intermediul e-mailurilor si al notificarilor.

In concluzie, un magazin online poate fi o solutie excelenta pentru a-ti creste afacerea si pentru a-ti extinde prezenta in mediul online. Daca iti doresti sa iti dezvolti afacerea si sa ajungi la o audienta mai larga, un magazin online poate fi un pas important spre succesul tau.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro