Despre noi

Suntem un grup de experti care lucreaza in domeniul creativ. Am pus bazele Agentiei Terra Sacrae in 2014, in Regatul Unit si ne-am intors in Romania pentru a raspunde unei provocari de afaceri, dar si de creativitate:

Cum sa crestem vizibilitatea online a companiilor romanesti, sa adaugam valoare campaniilor publicitare si, astfel, sa generam venituri pentru clientii nostri, dar si implinire personala?

Digital Marketing

Cand experienta si talentul isi fac simtita prezenta lucrurile bune se intampla de la sine.

Suntem Terra Sacrae Agency - Agentie de marketing digital

Concentrandu-ne pe rezultate, pe atingerea obiectivelor de marketing ale colaboratorilor nostri, dorinta noastra este sa elaboram si sa sprijinim campanii de comunicare digitala eficace, menite sa genereze vanzari pentru tine, astfel incat sa aratam in mod clar si neindoielnic ca investitia in publicitatea online isi merita din plin eforturile!

Axandu-ne pe rezultate, pe indeplinirea scopurilor de marketing ale partenerilor nostri, preocuparea noastra consta in a crea si a sustine campanii de comunicare digitala eficiente care sa impulsionize vanzarile pentru tine, in asa fel incat sa demonstram fara dubii ca investitia in promovarea online este cu adevarat valoroasa!

Suntem o ECHIPA formata din programatori, designeri, copywriteri, specialisti in vanzari si marketing.

Gandim pentru tine, impreuna cu tine si oferim strategii de business bine structurate pentru mediul online.

Agentie de marketing digital

Cum lucram?

Departamentul de creatie Terra Sacrae functioneaza in armonie deplina, imbinand inteligenta, imaginatia si profesionalismul dovedit in practica. Astfel, punem in legatura date, concepte si tehnologii avand un singur scop: sa aducem oamenii mai aproape de afacerea ta. Realizam proiecte din diverse domenii, de la cele simple la cele complexe.
Consultare initiala

Consultare initiala

Vom discuta despre afacerea ta: Vom analiza profilul companiei, produsele sau serviciile oferite, piata tinta si concurenta. Aceste informatii ne vor ajuta sa identificam oportunitatile si provocarile pe care le prezinta mediul online pentru afacerea ta.

Si despre obiectivele de marketing: Vom stabili impreuna care sunt obiectivele tale pe termen scurt si lung, astfel incat sa putem crea o strategie digitala adaptata nevoilor tale.

Cercetare si planificare

Elaborare strategie

In baza discutiei initiale elaboram strategia digitala personalizata, care sa includa recomandari privind canalele de comunicare, continutul si instrumentele de promovare online potrivite pentru afacerea ta. Noi venim cu solutia dar iti prezentam si costurile. Vom discuta despre bugetul disponibil pentru campaniile online si despre resursele pe care le poti aloca in acest sens (personal, timp, tehnologie etc.)

Design si dezvoltare

Implementare si evaluare

Odata ce am stabilit strategia digitala si planul de actiune in cadrul consultarii initiale, trecem la etapa de implementare. Aici, punem in practica toate elementele stabilite anterior, pentru a atinge obiectivele propuse. Pe termen scurt, mediu si lung. Concret.

marketing digital:

Crearea sau optimizarea site-ului web

Daca este necesar, vom dezvolta un site web nou sau vom optimiza cel existent, pentru a te asigura ca este eficient, atractiv si usor de utilizat.

Procesul de creare sau optimizare a site-ului web include urmatoarele etape:

 • Analiza necesitatilor: Vom discuta cu tine pentru a intelege obiectivele afacerii tale, publicul tinta si functionalitatile pe care le doresti pentru site-ul tau web.
 • Proiectare si design: Pe baza informatiilor colectate, vom crea un design atractiv, care sa reflecte identitatea brandului tau si sa ofere o experienta placuta utilizatorilor.
 • Structura si arhitectura site-ului: Vom organiza informatiile si continutul site-ului intr-o structura logica si usor de navigat pentru utilizatori.
 • Dezvoltarea site-ului: In aceasta etapa, vom programa site-ul web, integrand functionalitatile dorite si asigurandu-ne ca este compatibil cu diferite dispozitive si browsere.
 • Optimizarea SEO: Vom implementa tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), pentru a imbunatati vizibilitatea site-ului in rezultatele de cautare si a atrage mai mult trafic organic.
 • Testare si lansare: Inainte de a lansa site-ul web, vom efectua teste pentru a ne asigura ca functioneaza corect, nu prezinta erori si ofera o experienta de utilizare de calitate.
 • Monitorizarea si mentenanta: Dupa lansare, vom monitoriza performanta site-ului web, identificand posibilele probleme sau oportunitati de optimizare. De asemenea, vom asigura mentenanta tehnica si actualizarea continutului, in functie de nevoile tale.

Publicitate online - promovarea produselor si serviciilor oferite

In functie de strategia stabilita, vom crea si gestiona campanii publicitare pe platforme precum Google Ads, Facebook Ads sau alte canale relevante pentru afacerea ta.

Iata cateva aspecte importante legate de publicitatea online:

 • Platforme si canale de publicitate: Exista mai multe platforme si canale pentru a difuza anunturi publicitare online, cum ar fi Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads, Twitter Ads si multe altele. Alegerea platformelor potrivite depinde de obiectivele tale de marketing, publicul tinta si bugetul disponibil.
 • Strategie de publicitate: Elaborarea unei strategii de publicitate online implica stabilirea obiectivelor campaniei, alocarea bugetului, selectarea canalelor si platformelor potrivite, precum si crearea mesajelor si vizualurilor publicitare.
 • Targetarea si segmentarea audientei: Unul dintre avantajele publicitatii online este posibilitatea de a segmenta si targeta audienta pe baza de criterii precum varsta, sex, interese, locatie geografica si comportamentul online. Acest lucru permite difuzarea anunturilor catre persoanele cele mai interesate de produsele sau serviciile tale.
 • Optimizarea campaniilor: Odata ce campaniile publicitare sunt lansate, este important sa monitorizezi performanta acestora si sa le optimizezi in functie de rezultate. Acest lucru poate implica ajustarea bugetului, a targetarii, a mesajelor sau a vizualurilor publicitare.
 • Analiza si raportare: La sfarsitul campaniei, este esential sa analizezi rezultatele obtinute si sa generezi rapoarte detaliate. Acest lucru te va ajuta sa intelegi eficienta publicitatii online pentru afacerea ta si sa iei decizii informate in privinta viitoarelor campanii.

Cuantificare rezultate

Cuantificarea rezultatelor in publicitatea si marketingul online este esentiala pentru a evalua eficienta campaniilor. Acest proces implica colectarea, analizarea si interpretarea datelor pentru a evalua performanta campaniilor. Pentru a cuantifica rezultatele, trebuie sa se defineasca obiectivele campaniei si indicatorii cheie de performanta (KPI) relevanti. Aceste KPI-uri pot include numarul de clicuri, conversii, vanzari sau rate de conversie. Se poate monitoriza, de asemenea, costul campaniei, rata de clicuri (CTR), numarul de afisari si implicarea publicului.


Odata ce datele sunt colectate, trebuie efectuata o analiza si interpretarea lor pentru a lua decizii informate in privinta campaniilor viitoare. Este important sa se compare rezultatele cu obiectivele stabilite si sa se identifice eventualele probleme sau oportunitati de imbunatatire a campaniei.


Cuantificarea rezultatelor te ajuta sa evaluezi eficienta campaniilor tale de publicitate si marketing online, sa identifici cele mai eficiente metode si sa faci ajustari pentru a imbunatati performanta in viitor. Aceste date te ajuta sa iei decizii mai informate si sa optimizezi investitia in publicitatea si marketingul online.

TERRA SACRAE AGENCY

De ce sa colaborezi cu noi?

Experienta si expertiza:

Avand o echipa de profesionisti cu experienta in design, dezvoltare web si marketing, Terra Sacrae Agency are cunostintele necesare pentru a va crea un site de prezentare care sa va ajute sa va atingeti obiectivele.

Abordare personalizata

Ne concentram pe intelegerea nevoilor si obiectivelor afacerii dvs. si cream o strategie personalizata care sa va aduca rezultatele dorite. Acest lucru va asigura ca site-ul de prezentare va fi adaptat publicului-tinta si va reflecta identitatea brandului dvs.

Optimizare SEO integrata

Terra Sacrae Agency acorda o importanta deosebita optimizarii SEO in cadrul procesului de creare a unui site de prezentare, pentru a va asigura ca site-ul dvs. va atrage un trafic organic semnificativ si va genera rezultate pe termen lung.

Suport si comunicare eficienta

Ne angajam sa mentinem o comunicare deschisa si transparenta cu clientii nostri pe tot parcursul procesului de Creare a unui Site de Prezentare. Suntem disponibili pentru a raspunde la intrebari, a oferi sfaturi si a asigura ca site-ul dvs. indeplineste toate asteptarile.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro