Agentie Google Ads

Terra Sacrae Agency este o agentie Google Ads specializata in crearea, gestionarea si optimizarea campaniilor publicitare pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele de afaceri. Cu o echipa de experti dedicati si o abordare personalizata pentru fiecare client, ne straduim sa iti oferim cele mai eficiente strategii si sa iti aducem rezultate solide.

Agentie Google Ads

CAMPANIE GOOGLE ADS

Servicii Google Ads

Campanii Search

Ne concentram pe crearea de campanii orientate spre rezultate pe Google Search, pentru a te ajuta sa atragi clienti potentiali interesati de produsele sau serviciile tale.

Campanii Display

Dezvoltam campanii pe Rețeaua Google Display pentru a creste vizibilitatea brandului tau si pentru a atinge un public mai larg interesat de ceea ce oferi.

Campanii Shopping

Specializati in promovarea magazinelor online, implementam si gestionam campanii Google Shopping eficiente pentru a creste vanzarile produselor tale.

Campanii YouTube

Realizam campanii video pe YouTube pentru a-ti spori notorietatea si a-ti promova produsele sau serviciile in mod creativ si captivant.

Campanii pentru aplicatii mobile

Iti promovam aplicatiile mobile prin campanii Google Ads, pentru a atrage utilizatori noi si a creste numarul de descarcari.

5D39A9931D2A080Ea1Cffa81E6148902

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency pentru promovarea ta online?

Zilnic, milioane de oameni cauta pe Google, iar noi folosim acest potential pentru a aduce beneficii clientilor nostri. Stim ca fiecare leu investit in marketing online conteaza, asa ca ne asiguram ca nu risipim bugetele gestionate.

Campanii cu public bine targetat

Publicul ideal este acela care este interesat, in general, de produsele si serviciile pe care le oferi. Publicul tinta este acea parte de public care nu doar ca este interesata de produsele si serviciile tale, dar are si intentia de a le achizitiona.

Echipa Full Service

Pentru fiecare proiect, alocam resursele potrivite si necesare. Avem o echipa completa in-house, care se ocupa de toate aspectele dezvoltarii business-ului tau.

Comunicare Deschisa

Suntem transparenti si sinceri cu clientii nostri: ei sunt mereu la curent cu stadiul campaniilor lor si suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.

Reclamele noastre genereaza actiune

Daca textul unei reclame este persuasiv si in acelasi timp atractiv, probabilitatea ca potentialii vizitatori sa dea click pe reclama noastra este ridicat. Mai mult decat atat, daca informatiile prezentate pe pagina de landing sunt foarte bine documentate si capteaza interesul cititorului, acesta va ramane mai mult timp pe website-ul tau iar in cazul in care parcursul catre procesul de conversie este intuitiv si butonul de achizitie genereaza impact atunci probabilitatea de a avea un client, creste.

Pasiune pentru ceea ce facem

Suntem pasionati de marketingul digital si ne place sa acumulam rapid cunostinte noi. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si nu ne multumim cu solutii de compromis.