Promovare platita Google Ads & Facebook Ads

Terra Sacrae Agency este o agentie Google Ads specializata in crearea, gestionarea si optimizarea campaniilor publicitare pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele de afaceri. Cu o echipa de experti dedicati si o abordare personalizata pentru fiecare client, ne straduim sa iti oferim cele mai eficiente strategii si sa iti aducem rezultate solide.

Google Ads Facebook Ads 1

Terra Sacrae, partenerul tau in succesul online

Expertiza in Google Ads

Agentia Terra Sacrae utilizeaza campaniile GoogleAds pentru a-ti afisa anunturile exact catre clientii vizati si a-i exclude pe cei nerelevanti. Prin strategii de targetare si optimizare, ne asiguram ca ajungem la clientii potentiali in momentul perfect, cand cauta produsele sau serviciile tale.

De ce Google Ads?

Un raspuns simplu. Cu ajutorul campaniilor Google Ads raspundem la cautarile celor care au nevoie de produsele si serviciile noastre. Exista cineva care sa caute un produs sau serviciu pe google, care sa nu fie interesat de produsul sau serviciul respectiv? Evident ca nu.

Google ne ofera sansa de a atrage vizitatori interesati si de a afisa anunturile noastre in topul rezultatelor, permitandu-ne sa concuram eficient indiferent de buget. Acum, anunturile se rotesc intre primele 4 pozitii de sus si cele 4 de jos, in functie de calitatea campaniei.

Cu GoogleAds, poti afisa oricate anunturi doresti, platind doar atunci cand anuntul este accesat. Desi pare costisitor, beneficiile sunt semnificative. Pe langa bugetul alocat campaniei, bugetul pentru agentia noastra asigura o optimizare eficienta a costurilor, generand rezultatele dorite.

Expertiza in Google Ads
Facebook & Instagram Ads & TikTok

Terra Sacrae, partenerul tau in succesul online

Facebook & Instagram Ads & TikTok

Strategia noastra de comunicare in social media consta in crearea si administrarea de campanii Facebook Ads si Instagram personalizate, utilizand mesaje si continut media concepute pentru a ne atinge obiectivul stabilit. Aceste campanii sunt concepute pentru a atrage atentia potentialilor clienti si pentru a-i conduce catre website-ul tau, unde acestia pot lua decizii de cumparare.

Ne asiguram ca mesajul si continutul campaniilor sunt relevante si atractive pentru audienta tinta, si utilizam optiuni de afisare si licitare pentru a obtine un ROI maxim pentru bugetul tau de publicitate. In plus, monitorizam constant performanta campaniilor noastre si ajustam strategia in consecinta, pentru a ne asigura ca obiectivele sunt atinse.

De ce Facebook Ads?

Un raspuns simplu. Pentru ca platformele de social media incurajeaza interactiunea directa dintre cumparator si vanzator.

Campaniile Facebook Ads si Instagram sunt o modalitate eficienta de a ajuta companiile sa ajunga la audienta lor si sa-si promoveze afacerea pe platformele de social media. Aceste campanii sunt concepute pentru a atrage atentia potentialilor clienti si pentru a-i conduce catre website-ul companiei sau catre paginile de social media, unde acestia pot lua decizii de cumparare.

Oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor fiecarui client in parte. Inainte de a incepe o campanie de promovare, analizam audienta tinta, identificam cele mai relevante cuvinte cheie si strategii de afisare, si ne asiguram ca mesajul si continutul campaniei sunt relevante si atractive pentru audienta tinta.

De ce sa alegi Terra Sacrae Agency pentru promovarea ta online?

Zilnic, milioane de oameni cauta pe Google, iar noi folosim acest potential pentru a aduce beneficii clientilor nostri. Stim ca fiecare leu investit in marketing online conteaza, asa ca ne asiguram ca nu risipim bugetele gestionate.

Campanii cu public bine targetat

Publicul ideal este acela care este interesat, in general, de produsele si serviciile pe care le oferi. Publicul tinta este acea parte de public care nu doar ca este interesata de produsele si serviciile tale, dar are si intentia de a le achizitiona.

Echipa Full Service

Pentru fiecare proiect, alocam resursele potrivite si necesare. Avem o echipa completa in-house, care se ocupa de toate aspectele dezvoltarii business-ului tau.

Comunicare Deschisa

Suntem transparenti si sinceri cu clientii nostri: ei sunt mereu la curent cu stadiul campaniilor lor si suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.

Reclamele noastre genereaza actiune

Daca textul unei reclame este persuasiv si in acelasi timp atractiv, probabilitatea ca potentialii vizitatori sa dea click pe reclama noastra este ridicat. Mai mult decat atat, daca informatiile prezentate pe pagina de landing sunt foarte bine documentate si capteaza interesul cititorului, acesta va ramane mai mult timp pe website-ul tau iar in cazul in care parcursul catre procesul de conversie este intuitiv si butonul de achizitie genereaza impact atunci probabilitatea de a avea un client, creste.

Pasiune pentru ceea ce facem

Suntem pasionati de marketingul digital si ne place sa acumulam rapid cunostinte noi. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si nu ne multumim cu solutii de compromis.

Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvânt!

Vezi Portofoliul nostru

Website-uri de prezentare

site prezentare saltelemelana.ro

Site prezentare

Saltelemelana.ro
site prezentare

Site prezentare

Plasttex.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 31

Site prezentare

Structuri-zincate.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 28

Site prezentare

Rre.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 26

Site prezentare

Ab-frigoconsult.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 22

Site prezentare

Mentenantapanouri.ro

Solutii E-Commerce

magazin online mobilier metalic.ro

Magazin online

Mobilier-metalic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 29

Magazin online

Alcon-pv.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 27

Magazin online

Cafeaoffice.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 25

Magazin online

Abtehnic.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 24

Magazin online

Ecofose.ro
ResponsiveDevicesMockupsPack 23

Magazin online

Mbrace.ro